34

Анонимен

преди 3 години

"149:0 за бате Бойко"а мръсният въздух и рака - зе теб и децата ти. Толкова си празен, че не осъзнаваш какво ти се случва

33

Анонимен

преди 3 години

umrial ot virus na protest...tova ste e novost za raznoobrazie v smartnite aktove...

32

Дилдо Бегинс

преди 3 години

я кажете гербавите - вие горди ли сте, че децата ви дишат най-мръсния въздух в света? Всичко ви е наред, нямате нужда от промяна, с лекота плащате всякакви увеличения на ток и вода, обезщетенията за некадърността на Гешев не ви притесняват. Я обяснете какъв е света за вас тиквите

31

Анонимен

преди 3 години

Оставка на вманиачените протестиращи ,сложете си поне маски бе мръсни вирусчета .Сто човека врякат крякат ,ос-т столицата и кой ще дойде след ,,оставката,, ,какво предлагат и те не знаят важно е да играят по свирката НА дубайския мутро шейх .

30

Анонимен

преди 3 години

otkloniavat vnimanieto ot zamarsitelite na bg vazduha...

29

Ееееее, стига де !

преди 3 години

Смешниците пак ли се появиха да се излагат !!!?

28

ЦК на БКП

преди 3 години

Да идват червените и всичко ще си дойде на мястото.Аман от аматьори то не бяха демократи, царе,евро атлантици, патриотите, турци,гърци и какви ли не.

27

Анонимен

преди 3 години

Най-голямото зле е мутри на власт, като сега.

26

Анонимен

преди 3 години

Що за човек трябва да си, за да подкрепяш властта на мутрите? Това май никога няма да го разбера. Аз не познавам хора, които да подкрепят мутрите.

25

Лелеее..УЖАСТ...!

преди 3 години

ВИРУСИТЕ И БАЦИЛИТЕ , ПАК ПЛЪЗНАХА ПО ЦЕНТЪРА НА СОФЕТО....! /...тоя път моторизирани...за да не им ги отвее плявата.../

24

Мутри вън!

преди 3 години

Оставка, съд, затвор и без повече коментарии!

23

Реалист

преди 3 години

Няма значение, кой ще дойде на власт след мутрите. При всички случаи ще е по-добре от да те управляват мутри. Това е въпросът - мутрите да се махат и не ме интересува кой точно ще дойде да оправя бакиите на мутрите. Това е безмислено да се коментора. Проблемът са мутрите, а не кой да ги смени.

22

Анонимен

преди 3 години

Мутрите са в Дубай, Белград, и тук има няколко.

21

Факт

преди 3 години

Искам мутрите да подават оставка, съд и затвор за тях. Сега едни тpолове на ГЕРБ ще започнат да обясняват какво съм искал и кой да бъде на власт. Не, не казвам кой да е на власт, а казвам кой да не е на власт - мутрите.

20

12

преди 3 години

149:0 за бате Бойко.

19

Анонимен

преди 3 години

До 19Всеки, който не е гербаджия, депесар или друг вид пребоядисан комунист, е по подразбиране нормален. Капиш, селски?

18

Иван Коста Руснака

преди 3 години

Тук въпроса към тези шепа люде, дето са малцинството искащо Русия или Костов на власт е: Ще мине ли ДСБ и останалите му разсейки 4-те процента или пак мечтите за депутатски заплатки на 10-ти дебелогъ*зи ортаци на Костов, ще остане химера :D

17

Анонимен

преди 3 години

А триото са големи умници, направо медалисти, много добре ще управляват, бе вие нормални ли сте?

16

Анонимен

преди 3 години

До 12Ако ще да дойде сатаната, пак ще е е по добър от баце. Ако ще да е неграмотен, пак ще е по адекватен от поне 50% от състава на НС и МС. Ако ще да е клошар, пак ще има повече достойнство и ценности от оня, който преди време беше пладнешки обирджия и пазеше колите на СИК по дъжда. Ако ще да е крадец, убиец, пак няма да е съсипал толкова съдби и животи, колкото любимата ти ОПГ.Ако не ти е станало ясно, че краят идва, значи си също толкова глупав и малограмотен, колкото средния гербаджия.

15

протестър

преди 3 години

До АНОНИМЕН 14Нищо не разВасяме!