19

Анонимен

преди 3 години

дори днес българското население дълбоко в себе си е изключително сърбоманско настроено...българия е обречена на сърбомания,защото тя е дълбоко вкоренена в българското битие и съзнание!факт!и това е близо 70 години след смъртта на георги димитров и 40 години след смъртта на тито!

18

Анонимен

преди 3 години

До do #12зарежи политиците...тогава я ми кажи защо комунистите в българия забраняваха сръбската музика,а за никого не беше тайна,че всички тогава в българия масово я слушаха.и когато дойде демокрацията лепа брена успя да събере на националния стадион близо 100 000 души,които пееха песните и включително "аз съм югословенка"няма по големи сърбомани от българите!факт!на битово ниво за българите сърбите са богове!

17

зная решение

преди 3 години

Убеден съм ,че сме братя двата народа. Доказателство--по *** от нас няма....взесто да правим магистрали, търговия,култура-ние се чоплим кой е по велик,каним се да им вгорчим живота,плещим небивалици от типа: ***-татари, македонци-нямат собствен език и народност и съществават от 1944г. Личното ми мнение е, че проблемите се създават и подклаждат от Русия и нейните агенти в България. В България никога не са се вземали решения ,който Русия предварително да не одобри. Неие сме слуги на путин.

16

do #12

преди 3 години

Тито е бил сръбски терорист който подложи на масови екзекуции българите в Македония и Западните покрйнини. Георги Димитров беше покорна слуга на този терорист и реши да предаде суверенитета на България за да ни вкара в Югославия. Добре че Тито се скара със Сталин иначе днес щяхме да сме нещо като Косово, а Русия щеше да ни нарече Дунавски Татарстан.Ако ти наричаш руската *** Югославия 'спасение за България' лесно може да се досети човек кой ти сипва зоб в купичката русофилско мекотело!

15

Анонимен

преди 3 години

На Райхщадските преговори Русия иска от Австрия на Балканите да няма голяма славянска държава!Австрия е съгласна и така си разделят Балканите!Англия е съгласна да има България,но без излаз на Бяло море!Защото много добре знае къде ги сърби руснаците!С това се слага край на руските мераци да заобиколят Проливите!

14

до 9

преди 3 години

Подло е да петниш паметта на Желю Желев. Той не е бил агент на ДС. Нещо повече, покажи ми друг президент на родината за който може да потвърдиш, че не е вземал пари и не се е облагодетелствал от властта. Точно защото не бе агент на ДС, започнаха още с избора му на перзидент да се разпространяват обиди и какви ли не прегрешения. Защо ДС ,в момента най-добре представена от ГЕРБ, нито един път не обиди Първанов?

13

Анонимен

преди 3 години

За какво им е на македонците да се пишат българи? За да ги управлява една мафиотска Тиква и да се чудят как да се отърват от диктатурата му? По-добре да са си свободни хора.

12

Анонимен

преди 3 години

До Комунист родина няманапротив докато я има тук на балканите българия руснаците и москва ще се месят по един или друг начин...федерация между българия и югославия за онзи момент е било геополитическо спасение за българия...както сега членството в ес...факт е обаче,че тито е бил боготворян от българите.

11

Анонимен

преди 3 години

Една кратка история на Бълргария ще свърши същата работа, ако им се чете разбира се.

10

Кънчо Мисирков

преди 3 години

По-добре първо нека България преоткрие своето минало и кажем нещата с истинските им имена и чак тогава да искаме от Македониа да преразгледат тяхната си история.Македониа никога не е била дърво без корен и без родова памет,както и България.Тяхна работа си е като какви се самоопределят и чувстват и какъв език говорят.Нека изясним първо нашия произход еднозначно,а не само митове и хипотези.

9

Комунист родина няма

преди 3 години

През 1934 г. Коминтерна (разбирай терористичната организация на Русия) издаде наредба към балканските комунисти българския народ да се разлени на 4 отделни групи: македонци, траки, помаци и добруджанци. Комунистите начело с македониста Георги Димитров създадоха 'македонско' малцинство и се опитаха да вкарат България в Югославия.БКП юосакати българския народ и създаде 'македонска нация' като агентите на ДС от СДС (агент Желю и явочник Филип Димитров) ПЪРВИ в света признаха недоносччето Македония

8

Анонимен

преди 3 години

софия и скопие спорят за кирил и методий...и двете нации смятат братята от солун за свои.софия настоява македонците да честват заедно с българите.същевременно в солун общината също отбелязва делото на светите братя...тук възниква въпросът защо българското правителство не може накара гърция да отбелязва с тях кирил и методий,а изисква от скопие да го правят с тях.или може би солунчани честват някои други братя кирил и методий.

7

Анонимен

преди 3 години

те и българите тепърва ще преоткриват миналото си на номадско племе,което пристигайки на балканите заварило една развита византийска култура!

6

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

АБЕ ДА ИМ ОБЯВИМ ВОЙНА АКО СА БЪЛГАРИ ЩЕ ВОЮВАТ АКО СА МАКЕДОНЦИ ИЛИ СЪРБИ ЩЕ ИЗБЯГАТ

5

Калеко Алеко

преди 3 години

Какво има да преоткриват, миналото на братята македонци е свързано с "Александър Северно-македонски", защо Александър Македонски е бил грък...Свързано е и с "македонската азбука" на братята Кирил и Методий и учениците им Климент, Наум и Ангеларий, която е призната за "македонска" лично от товарищ путин...Свързано е и с "Макдоналдс" основан от братята Мак и Дик Макдоналд, които също са били македонци..Най-древният им прародител е от вида-Макак резус, който и сега се среща в Южна и Югоизточна Азия

4

Анонимен

преди 3 години

Сан стефано и Берлин нямат нищо общо с "македонската нация", която беше измислена от комунистите. Нито Сан стефано, нито Берлинския конгрес обявиха, че в Македония не живеят българи, а македонци.Фашизъм = комунизъм. Това което турците не направиха за 500 години направиха го Сталин, Тито и Димитров.

3

Анонимен

преди 3 години

Да отидат да го търсят из Бряг на слоновата кост, Лесото или Гваделупа. Може да намерят нещо.

2

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересува какво ще преоткриват. Още повече те прекрасно го знаят. ТАЯ ОМРАЗА, която се е натрупвала с десетилетия и тия действия кто горене на знамена и разрушаване на паметници, съсипване на манастири, където има български надписи са фашистки изяви. ТЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО ФАШИСТИ, но обвиняват нас.ДА СПАЗВАТ ДОГОВОРА ОТ ПРЕСПА. За да влязат в ЕС.Ако зависеше от мен веднага прекъсвам дипломатически отношения с тая държава.

1

Анонимен

преди 3 години

Нищо не могат да преоткрият там няма хора със българско самосъзнание Държавите участвали на Берлинския конгрес и Ньоския договор трябва да ни компенсират. Македонците и сърбите не са виновни, виновни са хората от Берлин дето не са признали Сан Стефанския договор.