81

блян

преди 3 години

До ВаксинатораДао беше открита ваксина срещу комунизма? Дай, Боже! Стига сме мрели заедно с тях!

80

Анонимен

преди 3 години

Конспирация е заговор на двама или повече човека с нечисти цели.Как може логично мислещите да се наричат конспиратори? Истинския термин е "свободни хора" но на облъчващите медии не им харесва, защото обичат да лепят етикети.

79

Анонимен

преди 3 години

Makedodnot оште си живе у коминтернот.

78

Ваксинатора

преди 3 години

Щом и онази ло-ен-а то-рба либерал-ния Сашо Ба-ло-на стана вирусолог ,смятайте каква медийна истерия става за това колкото може повече хора да се ваксинират.На ли знаеш професоре вашите со-рос-о-*** и тем подобните им искат хората да получат "добро " от тях "ваксината на спасението" но хората се дърпат .Защо ли?За първи път чувам някой да ми желая повече добро от мене самия.Тук вече е повод за сериозен размисъл .На желаещите не се бутайте ваксини ще има от сърц

77

рай за гробарите

преди 3 години

Пгребалните агенции станаха милионери....а лекарите не по-малко!Един гледа сватба а друг брадва! - старата народно приказка днес!

76

свобода или смърт!!!

преди 3 години

До БРЦКИ двете, дядо попе!!!

75

д-р ХАУС

преди 3 години

Призовавам вярващите в конспирации да станат супергерои като Супермен, Супергърл, Старгърл, Спайдърмен, Батман и другите и те да станат супергерои с неограничено меслене и неограничени възможности

74

кавалер и дама!

преди 3 години

Вече при освидетелстване на смърт лекаря са придружава от гробар за бизнес!!!

73

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам на умниците, успешно ваксиниране!

72

До Викс викс

преди 3 години

Това(да умреш свободен)можеш да го направиш във всеки един момент! Още ли не си го направил?

71

д-р ХАУС

преди 3 години

САМО хората с ограничено меслене и ограничени възможности вярват на подобни конспиративни теории, мислещият и можещият човек вярва в науката и най-вече на собствените си мисли, а не на внушените му от манипулатори на общественото мнениеАз си вярвам най-много защото съм с неограничено меслене и неограничени възможности

70

БРЦК

преди 3 години

Свобода или смърт!

69

Анонимен

преди 3 години

Няма никакви конспирации ваксина на 5 месеца няма да сложа

68

Викс викс

преди 3 години

По-добре да умреш от ковид но свободен, отколкото да бъдеш роб до гроб.

67

Пъньо

преди 3 години

До #60Ей, мало.умнико, стига си насаждал страх в хората! Има си вирус, но има и много лъжливи и натрапени новини. Това се разбра, че е изкуствено създаден, а какво ще е действието, вече се разбира- да вкара оФцете в кошарата. Жалкото е, че веднъж станало, пак ще се повтори, защото на управляващите са им нужни послушни овчици, а не будни и мислещи хора. Започнало е разделението на света на касти- точно, като в много фантастични филми.

66

българин

преди 3 години

До: хммм (номер 49)Само една лека корекция: В съвременните ваксини вече не използват живак, вече не се използва тиомерсал както е било едно време.Иначе за останалото си прав.

65

българин

преди 3 години

От множеството теории, които обясняват един и същ проблем еднакво добре (ceteris paribus), за предпочитане е най-простата, т.е. тази, която използва най-малко предположения.Цитираният горе принцип се нарича "бръснач на Окам" и е най-разпространеното наименование на принципа за простота в науката.Добре е цитираните Евелина Славкова, проф. Дичев и други знайни и незнайни професори да се запознаят с този принцип, защото очевидно не са чували за него!

64

Скиор

преди 3 години

Англия започва ваксинация от 7-ми Декември! Алооу, Банско, какво чакате - пускайте чартърите за англичани, с документ, че са имунизирани или с положителен PCR отпреди няколко месеца(т.е. изкарали са го). Алчните австрийци веднага ще ги засмучат, преди да се усетите!

63

Анонимен

преди 3 години

Който си сложи руската ваксина става комунист!Който си сложи от западната става демократ-капиталист!:))

62

Анонимен

преди 3 години

Дори нямам намерение да чета този буламач.