664

Анонимен

преди 3 години

А жената внесла златото и парите защо не си ги е прибрала обратно? Или е забравила за тази дребна сума? Пари за семки!

663

комуникатор

преди 3 години

Бойко не измисля нищо - то се вижда, че е най-успешният политик от промените насам, въпреки всички компромати. И не е политик на отрицанието, както повечето му опоненти, а успява да намери общ език и да подаде ръка. спомнете си за Мая Манолова - добър пример.

662

Анонимен

преди 3 години

За над 4 месеца само това ли оправдание измисли за пачките. Ако беше истина да го беше казал веднага. На истината не й трябва време, за да се измисли.

661

Анонимен

преди 3 години

Нямах нервите да го прочета цялото. Какво е казал, че жена му е подвърлила пачките от чантата в шкафчето. Ама моята само взима и тегли, а не дава и подхвърля. Не вярвам.

660

вервам

преди 3 години

че Баце не само кърти мивки ами направо бишка стени !

659

Недоразбрал

преди 3 години

Гледам,гледам и не вярвам на газа си?!Много злобюл,много нещо!?Ама Борисов не беше ли комунист? Същото е с агент на не знам кой си!Бави се човекът с обясненията,щото не искаше да рути семейното си имане.

658

Пашата

преди 3 години

Какво КГБ, какви учебници бе? Тебе те записват 10 години и пак не можа да разбереш колко си ***. Думите в устата кой ти ги слага бе, ***?

657

Анонимен

преди 3 години

То колко лични живота провали ти...

656

Недоразбрал

преди 3 години

Гледам,гледам и не вярвам на ушите си?!Много злобюл,много нещо!?Ако Борисов беше комунист,Ниновицата щеше да му коленичи и да му бие чело доземи"!Същото е с агент на не знам кой си!Бави се човекът с обясненията,щото не искаше да рути семейното щастие на п,чката Бобокова,дето от мерак и щастие му е плащала в 500еврови пачки и злато!Браво бат Бойко,не само че си успешен политик,но след това интервю хептен ще си напълниш чекмеджето!Червените,прашасали м,инджи ,на опашка ще се редят да ги опрашваш!!

655

ДААА

преди 3 години

НЕЩО МНОГО СТРОЙНО МУ ТЕЧЕ МИСЪЛТА! ЯВНО ПРЕВОДАЧКАТА НОГО СЕ Е ОСТАРАЛА...

654

с.т.

преди 3 години

Според мен Борисов изобщо не е успешен политик. Той ако беше успешен като политик, щеше да е успешен и личния му живот и обратното. Нещата са принципни. Или те бива за нещо, или не.

653

Анонимен

преди 3 години

ЕЕЕ, ВИДЯХТЕ ЛИ БЕ?И В ГЕРМАНИЯ ИМАЛО ***, НЕ ПО- МАЛКИ ОТ НАШИТЕ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА ИДЕАЛИСТИТЕ КАТО МЕН, КОИТО НАВРЕМЕТО БЯХМЕ ПРО ЕС НАСТРОЕНИ. МИСЛЕХ СИ, ЧЕ ДО 1995- 2000 Г. ДЕМОКРАЦИЯТА ЩЕ ДОЙД ЕИ ЩЕ ГИ СТИГНЕМ...Е, СТИГНАХМЕ ГИ В ПРОСТОТИИТЕ, ЧЕ ГИ И МИНАХМЕ!А МИСИРКАТА ГЕРМАНСКА НЕ МУ ЛИ Е ВРЪТНАЛА НАКРАЯ ЕДНА СВ..КА КАТО НАШИТЕ ***?

652

ЕДИН

преди 3 години

Тежко и нелечимо ментално увреждане - съжалявам го.

651

Анонимен

преди 3 години

тиква, трябваше ти половин година, да скалъпиш някаква версия, а за записите кога ще подхвърлиш нещо???

650

Анонимен

преди 3 години

"Неслучайно говоря за методите на КГБ. Някои от опонентите ми, които работят за президента Румен Радев, са бивши тайни агенти,"- ами ти какъв си бе мишок, нима не си агент с досие ? Може ли политик от такъв ранг да говори такива глупости без да се сети, че самият той е бил агент ? Тиквата е завършил някакво училище за ***'лоумници с отличие ! Той дори не се сеща, че все още е член на БКП с документ ??? В следващият Парламент не трябва да има никакъв комунист-социалист за доброто на България !

649

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Бойко,Бойко?!Какъв провал на личният ти живот бе човек?!Я погледни как си живуркаш!!Караш си по цял ден джипът,радваш хората само с добри новини,строиш яко държавата и раздаваш нашите пари,тъй де на нас левите милионери.Не бива да разюздаш населението,гледам пътища им правиш,нови училища?!Разваляш ни дисциплината!Тъкмо ги бяхме научили на лошото и да си газят калта .Виж за готината п,чка дет си я ш,бал,Бобоковата де,шапка ти свалям!Здраво еб,не си и метнал да ти плаща в злато и пачки по 500!

648

Анонимен

преди 3 години

Най-притеснителното в България е, че съществува едно огромно "ядро" от тъ'паци които вярват само на лъжи, за тях действителността е измама, а лъжата е истина, с такъв народ съдбата е само една - МИЗЕРИЯ и БЕДНОСТ ! Факт е, че с мизерен и беден ум на народа няма прогрес !

647

Анонимен

преди 3 години

Тази черковна страхлива банкянска мишка повтаря лъжите си и вярва, че ще станат истина защото ***'оти, тъ'паци, кре'тени и всякаква друга мал'оумна па'плач от стадото му все още му вярва ! "Една лъжа повторена сто пъти става истина", но в това съвремие само за тези които са родени като овце !

646

Анонимен

преди 3 години

За България единственият шанс е цялата шайка измамници от ГЕРБ заедно с тъпирите които гласуват за тях е да бъдат осъдени до живот, за да няма нито една овца на свобода която да гласува за ***'оти, кре'тени и предатели на държавата когато се решава съдбата на избори за този изстрадал и древен народ !

645

Анонимен

преди 3 години

До "Радев оставка" 685 все още: - абе кр'етен т'ъп, защо трябва да доказваш пред хората, че си роден тъ'пак ? Само завършени ***'оти и овце като теб не са разбрали, че Тиквата е истински комунист от най-твърдите, живееш в комунистическа система на управление и цензура, в тиквата ти няма дори и клетка за равновесие...пещерняците от преди хилядолетия са имали разум, но ти НЕ !