11

Василев

преди 3 години

Китайският Дракон си иска дела , който му се пада на велика единствен глобална сила!Българите минават в сферата на китайския дракон и той ще ви дисциплинира, ще ви направи хора, ще вкара престъпниците и мошениците в затвора, и ще индустриализира държавата, ще направи образованието и здравеопазването пак на световно ниво!Агент Клара Дарбишър!ЦРУ!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Рейтинга стабилен държавата в хаус гражданите по 4 дена чакат линейка и от зор умират пред стълбите на болниците

9

Анонимен

преди 3 години

Хаха колко гадно им е на позитанците.

8

светнат

преди 3 години

Някой да не си помисли, че ВВВ е добър рейтинг? Може би е по-добър от "trash", но е на светлинни години от рейтинга на отличниците.

7

Лъжи и пари

преди 3 години

Плащаш, на еврейката агенция и рейтинга ти висок и после фалит и мизерия.

6

Рейтинг BBB...

преди 3 години

Когато рейтинга стане AAA+ пишете пак, само не знам дали ще е след 8000 години или след 90 000 години....;)

5

Анонимен

преди 3 години

S&P Global Ratings фейк рейтинг като CNN фейк новинар.

4

Анонимен

преди 3 години

браво, Борисов :)

3

Елемаг

преди 3 години

Тва не беше ли една агнеция дето викаше,че "Лемън брадърс" големата работа и после у ряката?Има цял филм ,как тия агенцийки си приказват ,каквто искат политиците.В зависимост,коя икономика и трябва.250 евро обезщетение при затворени бизнеси,ама сме със стабилна перспектива.Оня математика,дето управялвал кризи ,остана да излезе и той ,да ни нагласи и сме готови!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Супер! Ей това чаках. Вече съм спокоен. Може да се теглят още милиарди заем. И ще си карам колата и ще си харча парите... еееех живот

1

Бибо

преди 3 години

ПИТАЙ ТЕ НАРОДА КОЛКО Е СТАБИЛЕН РЕЙТИНГА????? ТО НА САЩ Е НЕ СТАБИЛЕН СУМАТИ ТРИЛЕОНА ДЪЛГ.. АМА КАК ЖИВЕЯТ???? ЧЕКАЙ МАЛКО ЧАС ПОНЕ И ЧУЙТЕ ОТ БИБИТКО ПРИКАЗКИ ЗА СТАБИЛНОСТ, ДУЕНЕ, ОБЛЪЧВАНЕ.КОЛКО СА ДОБРИ......