91

ХАХАХАХАХА

преди 3 години

Самият факт че измислих АНКЕТАТА показва умственото ми превъзходство. Не сме равни, сори. После кой с кого си правел гаврички.

90

Анонимен

преди 3 години

Това и не кофтито на нас, че сме по средата между Изтока и Запада и сме взели най-лошото и от двете.Хем искаме да сме европейци, хем в някои отношения си ни избива на ислям.

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100Това важи и за всички коментирали мъже, които много обичат да говорят за ВСИЧКИ жени.

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Не знам, за мен е нормално и двамата да имат домашни задължения, независимо дали и двамата работят или не.На мен веднъж жена ми се опита да ми пробута как това което вършела вкъщи било работа за която не получавала пари. И аз и казах, че ако ще ми говори така, да си събира багажа и ако иска пари ще я наема за прислужница. От тогава не се е опитвала да си пробутва простотиите.

87

Анонимен

преди 3 години

От всичко най-обичам да се заяждам с *** и да го гледам как в безсилието си ми слага минуси. Хихихи!Де да бяхте такива смели и в живота, не само зад монитора и в кръчмата... Обаче пред шефа, по-ниски от тревата, а тук всичките гений до гения. Айнщайн направо пасти да яде.

86

Анонимен

преди 3 години

Абе, някои от коментирате са "съм много умен, съм тъй прекрасен, съм тъй красив и от ден на ден съм по-съвършен". :)

85

Анонимен

преди 3 години

***-либералната пропаганда, че жената е толкова добър щангист, колкото и мъжа не пресеква.Омммммм, омммммммм....

84

Анонимен

преди 3 години

По принцип нямам нищо против.И без това готвя по-добре от 80% от жените които познавам.Миялна има за чиниите, пералня и сушилня за дрехите.С прахосмукачката съм овършал за 15 мин къщата.Само мразя да чистя банята.Та като се замисля, ако моята немаше огромни цици за мачкане, досега да съм я върнал на майка и.

83

Анонимен

преди 3 години

Много пъти съм го писала.Българският мъж не знае какво иска, но го иска веднага. Ако жената работи и изкарва много пари, била гадна кариеристка. Ако е домакиня и майка била мързелива и чакала той да я издържа. Ако е 2 в 1, защо имала само 1 дете и къщата не блестяла.И изобщо на него за всичко все тя му е виновна, но никога не се поглежда в огледалото.Нееее, той е съвършен, а и мама така му е казала.

82

Анонимен

преди 3 години

Що за глупост е тази статистика. Имаме едно семейство и някой смята колко часа отделя жената за децата,готвенето,чистенето и колко време отделя мъжът. И говори за неравенство. Пълна простотия. Това нещо се решава в семейството. Кой какво може да прави,кой с какво може да помага и прочие. Много ясно е,че жените са по-грижовни от мъжете и те ще отделят повече време на децата. Дори повечето майки се радват да са до децата си. Обаче някой *** го брои това като работен час.

81

Анонимен

преди 3 години

Дори в пандемията не ни спестявате тези уникални глупотевици. НПО-тата работят ли таботят за единия жалък грант!

80

Анонимен

преди 3 години

Българските жени били феминистки, били меркантилни... Я се пробвайте в Западна Европа да изискват жената да ви слугува след като е била цял ден на работа.Много ми е интересно на кой ден ще ви зареже?Като искате слугини... самолета и в Саудитска Арабия, ама уливката е, че там вие ще я издържат изцяло и децата също. Няма да има и двамата работим, но домакинството е само твоя грижа.

79

Гробокопач

преди 3 години

До Голям и силенТака е. Силата на Жената е голчяма, когато е Жена. Неизмерима е. Нито един мъж не може да притежава такава Сила. Защото е взета извътре от човекът;))) а онова място е запълнено с плът и точно то е "ахилесовата пета" на човекът, защото го прави смъртен. така, че да, Жената е нашата Сила на Съществуването, нашата Сила да създаваме Бит и да възпроизвеждаме Животът. Равенство няма как да има, когато има Цялост! Целостта е важна! А това дали някой е по-горе или по-долу в нея...

78

Mgtow

преди 3 години

Мъжът е създаден по-силен, по-уравновесен и по-способен. Бракът е институция на +-а 1500 години, но в последните е инструмент на феминистките орг. за контрол над белият мъж. Това е начин тя да зароби неразумният, встъпил в брак. Какви високо платени жени бълнуват долу. Всички феминистки бяха посредствени, бедни мишки. Хванаха някой жалък човек, забременяха и оттогава не са работили и ден. Да му мисли ахмака. Това са ми го казвали лично те. Жал ми е и за такива мъже, и за такива жени. Той е роб.

77

Анонимен

преди 3 години

Мъжът и жената двете равни страни на една монета. И колкото по-рано го разберете, толкова по-добре. Докато има мачовци и крайни феминистки, нищо добро не ни чака.

76

Голям и силен

преди 3 години

Силата на една жена не е в противопоставянето и дървенето на мъжете и в малоуумният стремеж да се доказва като по-голям мъж. Точно обратното е. Силата на жената е в нейната слабост и в способността и да дава мир и любов. Агресивните жени предизвикват в мъжете контраагресия, но в геометрична прогресия. Неразбралите го паатки рано или късно отпадат от живота с 200. Защото нищо противоестествено не може да просъществува дълго.

75

Анонимен

преди 3 години

След кризата идва нова криза и това ще изнесе и малкото бг жени в чужбина и България ще изчезне, защото слуша запада. Те ще си внасят население от колониите, докато тука загиваме като народ.

74

АНКЕТА

преди 3 години

Тук пишат:(+) Почтени и достойни мъже които казват истината.(-) Отчаяни и злобни феминистки които ги е яд че не са намерили почтени и достойни мъже.

73

Анонимен

преди 3 години

До тук 6 човека си признаха, че работят за смешни пари и чакат жена им да ги обгрижва като малки деца...Интересно още колко ще има? :)

72

Анонимен

преди 3 години

До 70И ся кво, като се запознаем с някого трябва да го питаме колко пари взема или той нас?! Ако е под 2000 лв. - не, абсурд не те ща! :) Не всичко е пари приятелю, има и други неща в живота.Стига един мъж да не е мърляв, мързелив, глупав, и да е достатъчно възпитан и уважителен, колко пари получава въобще не е от значение (дори те да са по-малко от нашата заплата).