92

Д-р ДивоК

преди 3 години

Междо другото, ако сте болен от нещо с редпираторни симптоми и ви държи повече от 4-5 дена и не се чувствате по-добре, започнете широкоспектърен подходящ антобиотик. Това дето ви ко казват, че е вредно е глупост, винаги във възпалението се включват и други микроорганизмо, не е само вируса. Обикновенно вирусът подготвя полето за действие на бактерии, рикетсии, понякога гъбички и т.н.

91

Анонимен

преди 3 години

Утре и вдругиден когато обявят по 1000 нови случая ,ще станем номер едно по спад след въвеждане на локдаун. Ех какъв живот ни чака, че само си викам ДАНО....

90

Анонимен

преди 3 години

Господа Нощници, искам да ви кажа, че вашите мерки няма да доведат до нищо, освен до пълното унищожение на немската партия герб! *** не са предвидили никакви финансови мерки за обикновените хора, понеже мутрите пари не дават, а само взимат. По тази причина, както всеки от нас знае, много фирми са абсолютно завирусени и хиляди ходят на работа болни. Те си знаят, но ходят на работа, защото алтернативат е глад и разруха. Вашите мерки си ги заврете! Подходът ви е тотално сбъркан и ще се наложи да отговаряте пред трибунал! Не се подготвихте и затова ще си получите 7,62 в челото! Вие създадохте

89

Анонимен

преди 3 години

"Статистиката в България отразява наполовина реалното състояние на данните за епидемията.Така, че положението изобщо не е розово.".. .. .. .. .. .. .. ..Напротив, съвсем розово си е. При това статистиката отразява не наполовина, а едва 10-20% от реалното състояние. Това означава, че вирусът е преминал през голяма част от хората. Може би около 2 милиона. И през колкото повече хора преминава, толкова по- ще му се вижда краят. И толкова по-нелепи и безсмислени ще са тия локдауни.

88

Анонимен

преди 3 години

Браво сериозен спад.Явно Изкуствената коса и Генерал Плъх са ги излекували с брифинг и коремна хирургия.

87

Анонимен

преди 3 години

Всички си правят вече антигени тестове защото са в пъти по-евтини и никой не знае колко са заразени, повечето не искат и да имат нищо общо с РЗИ

86

малко история

преди 3 години

на патогеннитемикроорганизми. Защото се знае, че когато организмът на човека се бори свируса, вдига температурата до 38 градуса точно при нея загиват всичкивируси, включително и вируса на грипа.

85

малко история

преди 3 години

Епидемията от Испански грип през 1918 г. предизвикана от масово ваксиниране!Ваксините като биологично оръжие д-р РебекаКарлиПод формата на ваксина против грип на хората инжектирали испанскигрип. Така испанският грип се превръща в едно от най-страшнитебиологически оръжияПо времето семинара Не на ваксините през 2018 г.!д-р Ребека Карлиразказа истината за т. нар. испански грип през 1918г.Под формата на ваксини против грип на хората инжектирали испанскигрип, а след това им давали аспирин на Байер, за да свалят температуратана пациента до благоприятна за размножав

84

Кадрите решават

преди 3 години

Хайде чао, ковидманиаци, отивам да се забавлявам със сгодна женица, вие си пишете за апокалипсиси и събирайте парички за Ковида. Бай-бай,. Умници!

83

Василев

преди 3 години

По-малко от 1% контролират и са обсебили всички ресурси в света!Как се задържа властта и се управлява без да изгубят богатството, ами като направят така , че селяните прости да се страхуват и притесняват!Излиза фараонът обграден от десет лакеи и слуги около него без стража и без войска и веднага подат 100 000 роби всеки ден, които мъкнат камънаците и изграждат пирамидите и паметниците, на които сега се удивляваме!Абсолютно същото е сега, само където говорителят му е шеф на СЗО!Билбоу!ЦРУ!!!

82

Анонимен

преди 3 години

Tези, дето не искат да се изследват са едно на ръка. Ама тези, за които РЗИ знае, че са контактни и не взема мерки- тях поне да ограничат. Вчера се разбра, че на един колега жената е дала положителни проби. Той си ходи на работа. В понеделник няма да се учудя, ако пак се появи необезпокояван

81

Чичо

преди 3 години

С тия половинчати мерки до никъде няма да стигнем! Трябва си поне 2 месечен пълен локдаун с КПП-та за да се стабилизират нещата. Направил съм подписка от няколко месеца за това ми предложение. Като събера 100 000 гласа (за сега съм събрал 73 000), пращам на другарят Борисов да го организира.

80

Василев

преди 3 години

Казах ви селяни прости, че вирусът е създаден в лабораторни условия и при него се изгражда имунен отговор не повече от шест месеца!!!Циониститите пуснаха вируса, а целите които ще постигнат са максиммум с пълна кошница, ще решат много свои проблеми от разчистване на пазари и конкуренция до ваксиниране с определена цел, разчистване на сухите съчки!Животът е жесток селяни, излиза фараона в древен Египет само с една маска и веднага сто хиляди роби падат на колене и започват да се молят!Моли!ЦРУ!

79

Анонимен

преди 3 години

Не виждам напоследък постове, че плащат по 800-2000лв за да бъде вписан починал от ковид??? Свършихте ли с тези лъжи?

78

Анонимен

преди 3 години

Дайте да пращаме целия свят по 1 лев на месец на Китай да ги хранят за да не ядат прилепи, костенурки, бръмбари и други гадости, баси гнусната гладна нация!!!!

77

Анонимен

преди 3 години

До Sofiq qko schte mreТова е защото свинете от провинцията мигрираха насам, пренесоха селския си манталитет и задушиха истинските софиянци.

76

Реалист

преди 3 години

*** си хората, здравеопазването ни е под всякаква критика, *** на улицата, в линейките, дори не стигат до болница повечето, не че вътре условията и техниката не са 50 години де! Имаме късмет, че това вирусче не е Ебола от преди две-три години, че тогава вярно по улиците щеше да лежат яко трупове!

75

До СЗО на съд

преди 3 години

Готвят ни дръжки. Възползват се от такива дето прочетат или чуят нещо някъде и не си ползват главите. Четете бе хора, интернет имате. БИРС, или MERS (Midle East Respiratory Syndrome), MERS-CoV). Вирусът е от 2012 година! От тогава има общо около 2500 потвърдини случая в световен мащаб, 860 починали (над 30 % смъртност).

74

Анонимен

преди 3 години

До кУртиАбсолютно! Добавям и реването, че умират от глад, защото им фалирали бизнесите и нямали заплати. Ама за няколко часа профукаха милиони за глупости. Бабичките също нямат пари за лекарства, ама вадят по 100 хиляди лева да хвърлят от балкона на телефонните измамници. Така че си дайте сметка кой лъже.

73

SHEFA

преди 3 години

До СЗО на съд-АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТОЗИ ВИРУС ЩОМ Е ТОЛКОВА РЕЗИСТЕНТЕН КАКТО СЕ ТУНИНГОВА ДВИГАТЕЛ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА МОЩНОСТА.