188

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица Парламента на Русия гласува закон даващ пожизнен имунитет от съдебно преследване на Путин.Което значи ,че дори и да падне от власт Джуджи може да вземе един ,,Калашник" и да отиде да разстреля такива ,като Навални,а и пбикновени йора.И за това си деяние ,няма да носи наказателна отговорност!

187

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникГлyпав съм и не мога да се сетя. Затова искам да напишеш Първо... второ... трето... и т.н и т.н.

186

Анонимен

преди 3 години

До пущинякПо вярно е обратното че Кадиров може да вземе главата на Путин. Пък и фактите това говорят в Чечня не може да стъпи руски крак без разрешението на Кадиров. Другият факт е че Кадиров получава ежегоден данък от 1.5 милиарда долара от Путин за да бъде лоялен. В момента в който Путин не плати или ще плати с живота си или Чечня ще се отдели официално от РФ. Може да спретне и един референдум за 3 дена както руснаците извъртяха номера на Украйна с Крим и адиос Раша.

185

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 213,Близко е до акъла, помъчи се, ще се сетиш! Мога да дам жокер- източнопоклонник означава да си поклонник на "изтока"!

184

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 210,Значи Азербайджан взе от Армения парче земя населено с 20-30хил.д. от непризнатата от никого република Карабах и айде генерални изводи- Турция изтласквала руснаците от Кавказ! Кадиров няма да си врътне газа, понеже знае че отговаря с главата си за лоялност към Русия!

183

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 214Наближава времето когато пар-цала Навални ще си обърше *** с още по-големия пар-цал Путин.

182

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникВместо да философстваш, обясни ми я тази разлика.

181

Анонимен

преди 3 години

единственият, който държи нещо в свой ръце, си ти и знаеш какво е то :))) айде изчезвай naляк

180

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКрайния резултат е че американците държат нефта на Сирия в свои ръце, а тъпите руснаци се бият като кочове с тъпите турци в Идлиб за парче пустиня. И най-срамното за руснаците е че турците им взеха страха и започнаха да ги изтласкват от Кавказ. Вече им взеха Карабах. До няколко години Турция ще завладее Кавказ. Само гледай как Кадиров ще извърти *** към Турция.

179

антизападопоклонник

преди 3 години

Защото има доста голяма разлика между източнопоклонник и антизападопоклонник, но ти явно, за съжаление, още не си узрял да я разбереш въпросната разлика!

178

Анонимен

преди 3 години

казвам ти нещо за крайния резултат - Америка е вън от Сирия. Нещо да кажеш за Америка срещу Северна Корея? Жалката Северна Корея направи американците смешни :))))

177

Зозо

преди 3 години

така така, брат, те затова американците се изнасоха от Сирия и загробиха милиони инвестиции в терористите, заради монтажи :))) вервай си, моето момче, мий краката и лягай, че утре си онлайн на уроци

176

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаТонка,, много си заблуден мой човек. Вярваш на руски филмови монтажи. Точно като пичове са си минали американците през територията за която руските разбойници имат претенции. Това какво ти показват руснаците няма никаква фактическа стойност, има само пропагандна стойност.

175

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 198,То не е нужно да вярваш на мен, а съм те посъветвал какво да направиш! Нужно е и да разсъждаваш малко логически! На предните избори в Русия, независимо от факта, че Путин и съратниците му контролират всичко в там, Грудинин получи около 9млн.гласа и това според контролираната от горепосочените руска ЦИК. Тези 9млн. и като % са повече от гласовете, които получи Тихановская в Беларус! Само че за Грудинин не чухме почти нищо, а за Тихановская медиите продължават да тръбят- защо ли?!

174

Тонката

преди 3 години

"Жалко че Маккейн не можа да спечели изборите през 2008 година. Отдавна щяхме да сме забравили да изчaдието Путин."и щеше да си се запознал с новите ти съседи във входа Мукембе и Джафер, които да разнообразят културно дъщеря ти :))))

173

Зозо

преди 3 години

"Навални откри Америка"Навални за някой долар ще открие и че македонците са колонизирали Марс по времето на шумерите :)))))

172

Е?

преди 3 години

В Москва вече има повече небостъргачи от Ню Йорк. Много са зле горките... Ахахахахаха

171

Тонката

преди 3 години

"Затова ли руснаците се насpаха от страх миналата седмица когато американски разрушител демонстративно влезе на 2 километра в уж руски води в Японско море? Само си прехапаха устните и бъкел не обелиха."ти явно четеш някакви алтернативни новини. След предупреждението, авериканският разрушител на бегом се изнесе от руските води, има видео :):):)

170

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникАми това значи, че маса народ не вярва на теб а вярва на медиите.

169

антизападопоклонник

преди 3 години

Какво значи "такъв голям капацитет да го ползват по предназначение"? Това, че маса народ в Бълария и западна Европа вярва на медиите, е съвсем отделен въпрос! Влез в някой руски форум и виж какво пишат руснаците! Пиши в "тубата" -Царьград! Там разясняват доста неща! Политиката всъщност е доста по-сложно и многокомпонентно "устройство" отколкото доста хора си мислят! Този Навални сега почна да разбира неща, за които хора като Грудинин и Делягин говорят от години!