317

Мамун

преди 3 години

Те някои ги сложиха и се заразиха и умряха ,а други - по 2 пъти ,но сме все още живи .

316

Мангъров

преди 3 години

Ей тъй си приказвам сам на себе си,кат са гледам в огледалото,на тоалетната,ама никак не си вярвам,че мога да произнеса толкова смислена реч?!Пипам се,пипам се,щипя се и си викам,аз ли съм това или е някой мой аватар?!

315

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 322Има си официални източници, не съм длъжен да ти докладвам, провери си. А ти дадох данни за завършилите лекари, за да сравниш какво значи загуба на 65 лекари /и още толкова мед. сестри/ при новозавършили 230, защото казваш, че било нищо работа. Но явно такива кухи и дебели глави като теб, могат да уврат само ако лично ги засегне.

314

северозапад

преди 3 години

Мангър ли е ,ангър ли е не знам но по добре да си пие аспиринчето и да не се показва защото от такива специалисти като него по точно от него сме до това дередже.Ако иска да ходи на частни прегледи срещу 200 лв ,но да ги декларира после.

313

Анонимен

преди 3 години

В България има ли още хора които да не са с разклатено здраве? Всички живеят в стрес нямат пари за изследвания, за отдих почивка дори в наш курорт за възстановяване на здравето за рехабилитация. Само управляващата класа и чорбаджиите които я подкрепят ще оцелеят накрая щото за тях има запазени места в болниците при болести, в бомбоубежищата при война и т. Н.

312

?

преди 3 години

Тоя защо не е в затвора за умишлен съботаж на държавата?

311

Анонимен

преди 3 години

Не, излегнал съм се тука в момента.

310

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Усложнения се получават при хора с предразположение - стари или с вече разклатено здраве."E тук не си прав.

309

Анонимен

преди 3 години

Кво да лекуват, бе Мангъре? Нали ковид не се лекува, а седиш и чакаш да ти мине? Обърна палачинката май, откакто си на новото място.

308

Анонимен

преди 3 години

До Софиянецо"Прeдишнитe гoдини cъc cигурнocт умирaхa пoвeчe oт уcлoжнeниятa нa oбикнoвeн грип."Ама дай конкретни числа. И то на тези, които са умрели ОТ грип, а не СЪС грип и куп придружаващи заболявания.

307

Анонимен

преди 3 години

Това са починали не за 9м. а за три!------ Ти може да кажеш, че са за три дни, аз защо да ти вярвам? Относно това, че завършвали 230, а тука оставали 2/3, пак изсмукани от пръстите цигри, а и не виждам каква връзка има това с темата.

306

Анонимен

преди 3 години

Понеже лекарите не преглеждат болните си те от своя страна започват да се самолекуват и после ги обвинявали що се били самолекували.То ни тъй ни тъй. На скоро си смених личния лекар който пак ще сменя. Два пъти съм ходил при него а той престилка не си беше сложил стоеше си с дрехите, даже и маска нямаше. Лекува само по казаните от мен симптоми като имах и кашлица.Не ми чу дишането. За това ли плащаме здравни осигуровки? Ефект от терапията му нямаше и се наложи да се самолекувам и се излекувах.

305

Covid-19

преди 3 години

Вирус не се лекува с антибиотици................това е ясно за всеки средноинтелигентен човек..............но протоколите за лечение казват............антибиотици...........да ...........здравната система не лекува, а убива хората!!!

304

Чуккам на дърво....

преди 3 години

Не слушам и не чета. Нося си по-новите дрехи и ...това е....Каквото стане....

303

Анонимен

преди 3 години

До Щерю "Мангърът е еббаси Пича! Не му пука от никой!" - авсолютно

302

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО 314Това са починали не за 9м. а за три! И не знам колко нормално ти се вижда, особено ако сравниш, че на година завършват 230 лекари, от които тук остават 2/3. В следващите години и останалите заминават, и на територията остават под 20% от новозавършилите.

301

Софиянецо

преди 3 години

Нaпрaвих прocтa cмeткa. C 21 пoчинaли c Кoвид нa 100 000 вoдим клacaциятa. A тoвa прaви 0.021 % oт нaceлeниeтo. Знaчи нa 1 нa 5000 чoвeкa умирa c Кoвид. Прeдишнитe гoдини cъc cигурнocт умирaхa пoвeчe oт уcлoжнeниятa нa oбикнoвeн грип.

300

Сата НАТО

преди 3 години

,, който няма сериозни симптоми,,Това е основното.Трудното е да се установи точно това. -------Трудното е да се установи дали човек има сериозни симптоми, така ли? Очевидно не знаете смисъла на думите сериозен и симптом. Температура, кръвно налягане, сатурация, дишане, кожа, лигавици - всичко това се установява за броени минути - разбира се ако докторът отиде и прегледа пациента, а не да си говорят глупости по телефона.

299

Сата НАТО

преди 3 години

Само за вчера - 3-***. Починалите джипита са над 25, общо са към 65. Отделно други мед. специалисти - това нормално ли ти се вижда? ------Абсолютно нормално ми се вижда за 9 пълни месеца да починат 65 човека от най-многобройната професионална гилдия.

298

Анонимен

преди 3 години

До минусите Ей много сте злобни българите бе затова от златната среда в която бяхме отидохте на дъното и на края на света ми на вас не може да ви се помогне, ще се скъсате от завист и от злоба бе едни въшки и още по лошо едни *** сти.