9

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо са им коридори. Вчера отивам в Лидл в 18 часа и пълно с пенсионери. Е, за какво им е коридор, като те сами си се бутат при другите. Цялата идея се обезсмисля.

8

Анонимен

преди 3 години

Шизофрения - всеки ден някакви хрумки, на принципа проба-грешка.Вече дори не чета какви са поредните.

7

Червен коридор

преди 3 години

Твърде късно. След "заповедите" през пролетта да се ядат пасти, последствията са съвсем ясни.

6

Росица

преди 3 години

Отново недомислица с избора на час. Възрастните хора може да стават рано, но по време на този "зелен коридор" вече е доста студено. Тези часове са по-удобни за пазаруване от работещите хора.

5

Сред възрастните

преди 3 години

Има много последователи на столетницата които нарочно ходеха да се бутат в магазина когато хората се прибират от работа за да се заразят и после геройски да пищят и плюят по лекарите издъхвайки пред болниците. Героизма на Корни ги вдъхновява и все забравят че за нея има ВМА

4

Анонимен

преди 3 години

Нормално е.Дано възрастните са проумели,че трябва и сами да се грижат за здравето си.

3

Умен гербераст

преди 3 години

Все известен факт е че възрастните хора се будят рано, рано. Даже по-голямата част от тях са кукуряци още в четири сутринта. Добро решение е да пазаруват от пет до седем и половина. И то през ден. А ако няма работещи магазини около тех по това време, си е техен проблем. Тъкмо няма да скимтят на шефа, че са им ниски пенсиите.

2

Анонимен

преди 3 години

Един ден едно, друг ден друго. Личи си, че здравния министър не знае къде се намира и не знае какво прави.Айде изберете си един часови диапазон и престанете да ни правите на маймуни.

1

Анонимен

преди 3 години

Е не, тези счупиха тъпомета!