30

Анонимен

преди 3 години

Големите мускули корелират с малката nuшка.

29

dakotabg

преди 3 години

До 25Де и нашия,да беше като Орбан...ама от къде топки!

28

до Германец

преди 3 години

Ах да бе да, нямало общо с държавата. Я пробвай да не си члащаш ГЕЦ щото не ти харесва примерно как се гаврят с Орбан.

27

Хорти и Унгария

преди 3 години

бяха фашисти преди 80 години.

26

Германец

преди 3 години

Идиотокрация от години не е комедия, а документален филм за близкото бъдеще.---Амин!!! Едва ли някой тук ще те разбере за какво говориш.

25

Анонимен

преди 3 години

Който се обижда и скача срещу тези, които го критикуват, не заслужава да ръководи и тоалетна, камо ли цяла държава. Малко човече, с големи комплекси за малоценност. Като гледам, това май става все по-модерно. Идиотокрация от години не е комедия, а документален филм за близкото бъдеще. Това се дължи както на изкачването на власт на болни мозъци, така и от бездействието и мекушавостта на хората с функциониращи мозъци.

24

Германец

преди 3 години

"това сатирично шоу се плаща от немската държава, по-точно с данъците на всеки германец"Финансирането няма нищо общо с дърважата. Тези 18 ойро се плащат директно на бившото ГЕЦ. Държавата няма нищо общо. Нито лев не минава през нея."Всичко хубаво и точно, обаче..."Обаче кво?

23

аз-ът

преди 3 години

Милите ми лебенца от световния либерастка. Значи, когато си правим дори тънък майтап с некой афр*американец ... си е разсизъм. Ау. Въх. Блек лайфс метер. Ша знайти. Обаче... върху гърба на консервативните държави - всеки може да скача. Ей затова нормалните МРАЗЯТ либералите.

22

Анонимен

преди 3 години

Наш Бойко така здраво се дупи на всички, че няма как нас да ни упрекват за нещо в ЕС.

21

Анонимен

преди 3 години

Всичко хубаво и точно, обаче...това сатирично шоу се плаща от немската държава, по-точно с данъците на всеки германец. На месец всеки плаща по 18 евро за така наречените обществени телевизии в Германия.

20

Анонимен

преди 3 години

Не са били съюзници на Германия, както са и нямали немски цар, затова роптаят :))) Айде маджарите са от нашите, поляците може да си измият ръцете с Владислав Варненчик :)

19

Handel

преди 3 години

DW uber alles... чели сме за това в историята вече. Завърши в Нюрнберг.

18

BUDAPEST

преди 3 години

произведе скандал между Берлин и Букурещ.Budapest!Neli,neli....

17

АнонимеН

преди 3 години

БАБА ШМЕРКЕЛ Е МНОГО ОПАСНА!!ИМА КЛИП ВЪВ ИНТЕРНЕТ КАК Я ЗАЛИВАТ ПО СЛУЧАЙНОСТ СЪС МНОЖЕСТВО СТУДЕНИ БИРИ ,ЕДИН КЕЛНЕР СЕ СПЪНА И СЕ ИЗЛЯХА ВЪРХУ НЕЯ! ТЯ ЗАПАЗИ ЖЕЛЕЗНО САМООБЛАДАНИЕ НО СЕ ВИЖДАШЕ, ЧЕ ОТВЪТРЕ НАПРАВО ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ ОТ ГНЯВ!--------------ОБРАН Я ДРАЗНИ ОТ ГОДИНИ И СИГУРНО ЗА ПРЕД КАМЕРИТЕ БАБА ШМЕРКЕЛ Е ЛЮБЕЗНА!! НО РЕАЛНО Е НАСЪСКАЛА ГЕСТАПО(ПРОВЕРЯВАЩИТЕ ОРГАНИ НА ЕС) ДА ГО СМАЧКАТ И НИТО СЕНТ ДА НЕ ВИДИ!

16

Патриот

преди 3 години

Незнам къде ги колят и изнасилват посред бял ден някви *** в Германия или Унгария!??Германиците не са за смях ами за плач,една бавно умираща нация !

15

Анонимен

преди 3 години

Накрая в прокажения ЕС ще останат само Швабия и североюжна Мънкидония.

14

Анонимен

преди 3 години

Еми в момента на мерките които въведе Меркел може и Хитлер да завиди. Да покажат новото гестапо как задържа доктори които говорят против измамата с вируса

13

Орбан

преди 3 години

Орбан е на Путин слуга. Глупаво е да го наричаме руски. Аз харесвам руснаците те са готини хора, но не харесвам политиците им. По същия начин е и с САЩ. Никога не съм и харесвал политиката им, но хората като цяло са пичове.

12

Deutschland

преди 3 години

За унгарите незнам ама за поляците е истина че са пар..... На всякаде са тия алкохол нвидели, в метрото по магазините из всички улици се чува полски език!

11

Германец

преди 3 години

истишнските мъже винаги обект на оплюване от меките китки---Много обидчиви тези истински мъже щом от едно комедийно шоу се засягат. Явно не са толкова сигурни в себе си :) Дали пък не са и те... а?... сещаш се...Някой виждал ли го е Орбан с жена байдъбай?