31

HMLF

преди 3 години

Всичко под мъдрото ръководство на Каназирева! Но пък е хубава!Коренлия пък 2 пъти се е изкашляла и ...ВМА! Момчето от бърза помощ дето направи репортажа преди последния си работен ден тук Ви го каза - може да има много липси, но най-важно е липсата на система! Защото никой не мисли, но и това нарочно беше направено , да не се мисли ами да се изпълнява.

30

Анонимен

преди 3 години

Още пролетта китайците го измислиха - построиха по спешност две болници.И лекари си намериха.Тука какви мерки взехме.Ни болници подготвени.Ни апарати за плазмафереза купени.Нито лекари обучени и добре заплатени също.Линейки не купили.Ремдисивир не купили,само за тях си имат. Па сега голяма смъртност.Еми голяма като трябва пПазма,Ремдисивир и ранна хоспитализация.Имат и проблем с другия персонал-шофьори,санитари и сестри най- вече.За кметове наредили по места активисити ограничени хора.

29

Анонимен

преди 3 години

Ковид може да има и при отрицателни тестове.

28

ааа

преди 3 години

Добре де, какъв КОВИД има в случая при 2 отрицателни теста!? Просто в болниците е тотален хаос в момента.

27

Анонимен

преди 3 години

То строежът на магистрали и други пътища е основното за всяка една държава. Само от липса на пътища и маркировка годишно загиват хиляди хора. А Ковида си зависи от собствената дисциплина на човек. Няма как Борисов да дойде и да ви държи маските на лицата при положение, че вие не искате да ги носите, но после последствията са си за вас!

26

Анонимен

преди 3 години

А знаете ли колко са случаите, които не са стигнали до медиите?

25

Анонимен

преди 3 години

С това управление толкова. Не е като да се пъчиш по магистралите и да показваш маркировките. Появи се сериозен проблем и лъсна пълната мутренска некадърност. Не са способни да направят каквато и да е организация. Пропиляха цялото лято в бездействие.

24

Българин

преди 3 години

А държавата защо не се грижи за нас, а! Комунисти!

23

Анонимен

преди 3 години

Не е четвърти случай.. Много повече са, но не сте си направили труда да проверите..

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ангелов, нали нямаше да има върнати пациенти? Що за лудост е това, което се случва?"Той има предвид, че няма да има върнати пациенти, когато са политици. Те не умират по стълбите.

21

врачка

преди 3 години

Сега всички лекари ще ни обяснят как е бил неспасяем и нищо не е можело да се направи, а ние нищо не разбираме и трябва да ги слушаме! И че хич не е вината в разкарването от болница на болница, не, то това си е съвсем нормално. После ще излезе някой министър или Бойко и ще каже, че всичко е под контрол и се справяме прекрасно... А после ще има друг такъв случай...

20

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че на хартия министърът разкрива някакви легла, но в действителност няма лекари, които да се грижат за пациенти на тези легла.И примерно в болницата са обявени 80 легла, но има 1 лекар и една сестра, чийто капацитет пряко сили е 40 легла.И на хартия имаме още 50% места, ама де факто имаме един гол.....

19

Анонимен

преди 3 години

Както казва Ана Заркова по повод проучването за усещанията на хората "хаосът в здравеопазването някои го усещат като умиране".

18

Анонимен

преди 3 години

Ако си отида с походното легло, ще ме приемат ли? Не държа да лежа на русенско, а и аргумент вече няма да имат да ме върнат.

17

Анонимен

преди 3 години

Голяма радост за ГЕРБ.Ще спестят доста пари от пенсии които ще отидат в Чекмеджето.

16

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, нали нямаше да има върнати пациенти? Що за лудост е това, което се случва?

15

Анонимен

преди 3 години

Нали министъра на здравеопазването казва своевременно да потърсим лекарска помощ? Е, къде е тая помощ ако в България си обикновен човек. Своевременна лекарска помощ има само за партийния и политически елит. Другите умират по стълбите или ги гонят от болниците да умрат вкъщи.

14

Анонимен

преди 3 години

До А държаватаКойто не спазва никакви мерки после реве. 90% от тези случаи са на хора, които не носят маски и се събират на групи с други хора.Кой ви е виновен тогава?

13

Българин

преди 3 години

Ох, ние българите сме толкова добри хора, защо така невинни сме поставени в неблагорпиятни условия, такива хубави и добри хора като нас така да страдат, ох!

12

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че и двата аргумента, които най-често излизат тук са верни. И държавата е станала пълна ***, и хората са безотговорни, примитивни и дезинформирани. Двете, разбира се, са свързани. Просто развитието на обществото е много ниско. Мъчно ми е за България, просто няма шанс. Нисък интелект, слабо образование, много комплекси. Отстрани изглежда като страна от безпомощни деца, тъжна работа. Дано стане чудо, искрено го пожелавам.