9

Анонимен

преди 3 години

Какви графици бе.... Ненормални ли сте???Тези графици са едната седмица да се заразят половината и да разнесат вируса по градски транспорт и у дома, а следващата останалите, които не са се заразили. Най-разумното в момента е да се разпуснат всички ученици за онлайн обучение до края на първият срок и да се види това как ще се отрази на заболеваемостта...Не може да се бездейства и само да се отчитат нарастващите бройки болни и да се твърди, че всичко е по план и е нормално..

8

Лакомията и

преди 3 години

Материализъм ще са пагубни! Глупаците, които искат отворени училища, не разбират ли че ако на умрелите вече не им трябват пари и образование?? Ако си жив, все нещо ще работиш, но няма как да работиш, ако не си жив и здрав.

7

Анонимен

преди 3 години

Фатална грешка, която ще доведе до хиляди жертви и ще бъде запомнена, като КЪРВАВАТА КОЛЕДА на Борисов и компания.

6

Анонимен

преди 3 години

Досега си мислих ,че след като спи с оръжие в леглото има някакво психично разтройство ,но сега се убеждавам че той буквално е луд !? Къде са институциите в България ?

5

Анонимен

преди 3 години

Цял месец се влачим с Ковид вкъщи. Всички! Хлапето го донесе от училище. Уврежданията са дробове, сърце и черен дроб. На лекарства не се знае докога! РЗИ донесоха предписания за карантина СЛЕД карантината! За ученикът карантина -НЯМА. На въпроса защо не е под карантина- само родители карантинирали. Това в София. Защо?- За да не се отчитат болни ученици и да ходят на училище! Като ги заведеш на преглед, ти заявяват, че хрема, гърло и ниска температура не били КОВИД! Ковид е- тествайте си децата!

4

На Иван брат му

преди 3 години

Какво да ви казвам - министър на здравеопазването без тoпки, министър на образованието без тoпки. За какво са министри, като ги е страх да вземат решения. А - вярно, идват избори и Боко го е страх да не дразни избирателите. Ама то както е тръгнало, повече избиратели ще изгуби, ако не взима мерки срещу короната.

3

А ,не!!!

преди 3 години

Мерките в училищата са пълна пародия и кракът на детето ми няма да стъпи там-маски под носа/ако въобще ги слагат/ ,една мизерна тоалетна на етажа, учителите с някакви смешни шлемове ,които нищо не пазят.Живяхме в ада 1 мес ,докато вирусът разболя всички у дома-повече НЕ!!!

2

Майка

преди 3 години

В съседните държави затягат мерките ,остават затворени училищата , а ние тук ги връщаме на училище?! Нашите управници за директно за затвора!!! Цялото семейство се зарази от детето- в последните 20 дни изкарахме ужас и няма да допусна този кошмар да се повтори-декларация за онлайн и повече никакво училище присъствено.Тези са убийци на родители ,учители ,баби и дядовци.За тях има ВМА, цяла армия лекари , а за нас народа- да мрем по стълбите на болниците ,без лекарства по аптеките ,без лекари?!

1

Част

преди 3 години

От тъпотията си остава постоянна!!На фона на ужасите от вируса, отварят училищата, вместо да ги затварят! Има ли какво да се коментира срещу това безочие и наглост? Как се наричат хора, които вземат такива античовешки решения?