50

Анонимен

преди 3 години

Pfizer искат и хладилник с минус 100 градуса, което е само в космоса и тя става на сладолед.

49

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Лоши унгарци, лоши унгарци! Ха-ха-ха-ха!

48

Анонимен

преди 3 години

Много ми е смешно, че хора, които обвиняват Росия в производство на супер специални отрови и биологични оръжия, сега се напъват да изкарват, че не могат да произведат ваксина. Русия винаги е била много напред с биологията, а противовирусните ваксини отдавна не са някаква свръхсекретна технология.

47

Патриот

преди 3 години

Матушката обяви преди месеци, че ваксината е готова, пък не може и не може да я произведе и да ваксинира крепостните - те продължават да измират!Пък и се оказа, че е ваксина за хайванчета!Ако има русофили, желаещи да се ваксинират с нея, да правят прошение до Румен Шведски!Шофьора на самолет с удоволствие ще излети за Масква, за да я докара!Дерзайте, товарищи!

46

Анонимен

преди 3 години

До Мишозатова ли Бразилия, Мексико, Индия са сред лидерите по новозаразени, явно е ефтина но и с нулева ефективност :)

45

Анонимен

преди 3 години

Едно

44

Анонимен

преди 3 години

Едно

43

Анонимен

преди 3 години

То и Ладата е по-евтина от европейските автомобили))

42

Peter

преди 3 години

Хора не знам защо се ядете помежду си...Не е ли страхотно, че има много ваксини и че ще има конкуренция ? Не е ли по-добре да имаме избор коя ваксина да си сложим(ако решим все пак да си сложим) отколкото да има 1 монполист да извива ръцете на правителствата ?

41

Мишо

преди 3 години

Китай, Унгария, Южна Корея, Беларус, Мексико, Бразилия, Индия вече купиха, Израел, Турция, Чили, Аржентина са в преговори. Това май е повече от населението на света ако включим и Русия.Не знам, сигурно случайно е станало......

40

Зозо

преди 3 години

Руската ваксина срещу ковид е на базата на известната стара ветеринарна ваксина :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ама има стар мохабет - от коза овца не става :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

39

Анонимен

преди 3 години

Сигурно за "богата Русия" разлика от 20-30$ е сериозна, но мисля че останалата част от светът се интересува и от това доколко е сигурна тази ваксина. За нея впрочем слушаме от сума ти време, точно както вече 20 години слушаме за техните самолети 5то поколение и суперколите им.

38

Анонимен

преди 3 години

Русия да престане с тия ваксини дето искат да убивате хората стига с тия убийствени ваксини не искаме забрана за всички ваксини бог да ви накаже

37

Dtrumpp

преди 3 години

Само тоталитарни нации купуват тая ваксина- филипини, венецуела, унгария- внимавайте в бг, боко да не ви пробута спутник- нищо не става от пияните рашкиИ пари да ми дават, няма да я ползвам

36

Smurf

преди 3 години

От икономии и ефтинджос се докарахме до тука. Това че ваксината ще е евтина е по скоро притеснително.

35

Анонимен

преди 3 години

Ок. Дневно новозаразените в Русия са в пик-около 24хил.В САЩ са около 200хил за денонощие. Починали за денонощие-САЩ 2200,Русия-430.Е добре, руснаците имали спутник, а продължавали да измират. Ами американците нали имат Модерна, Пфайзер, Астра Зенека , е защо измират пък те?

34

А бе

преди 3 години

Ако върви с бутилка водка-веднага давам 10-15$

33

Зозо

преди 3 години

Уааааахахааааааа, мда то и цената на новата волга ще е по-ниска, ама на анимация само :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Знаем ги ние руските голи хвалби :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

32

СССР

преди 3 години

Незнам но днес от Световната Здравна Организация предупредиха за "трета вълна на Covid" я Европа!! Точно когато се очаква Европа да получи поръчаните от Американците ваксини Pfizer!!Случаеност?? Или чичи Сам ще прати нова зараза на Европа??А Русия единствена се стреми да помогне на хората

31

do 17

преди 3 години

защото не можете да си ги позволите !