4

Антиваксър

преди 3 години

Не, че няма вирус, вируси има много.Обаче, обявяването на "световна пандемия", извънземно положение и извънредни противоепидемични мерки и задължителното носене на маски, шнорхели, фереджета, ***, фесове и каскети, не е оправдано с нищо.

3

До 1

преди 3 години

Лекарите си имат капацитет, като се изчерпи всичко е късмет и за накой късмета не е добър. Няма да е лошо да го разберете това.

2

МНЕНИЕ

преди 3 години

Мисля че Частните Фирми за PCR Тестове са Развъдник на Ковид 19 - Редиш се на Опашка от 50 човека , влизаш в Развъдника , плащаш 120 лева - бъркат ти в носа и устата - вкарват ти Заразата , излизаш Заразен и Болен .Тестовете са начин на Масово Заразяване - Не ви съветвам да правите ТЕСТ ЗА КОВИД - Ако го направите със сигурност сте заразени , ако не го направите разчитате на Късмет.

1

Анонимен

преди 3 години

Изхвърлен от линейка, 2 часа на стълбите с кислородна бутилка (кислородът свършва), няма носилка, няма инвалидна количка, няма асансьор. Няма нищо. Няма живот.И пише, че е бил в реанимация. А не е билНе ги интересува. Това са престъпници в бели престилки. Друго не мога да кажа. Днес, на рождения му ден, аз трябва да го погребвам", казва вдовицата на починалия. Трима министри, сред които не е този на здравеопазването, дефилират по телевизиите след тази история от реалността ни. Нещо за Северна Македония дъвчат. И спорт