43

Коментар

преди 3 години

Шмекер!Нищо не става от този!Загубена работа!!!

42

до 26

преди 3 години

Пролетта показа че тежките мерки имат съмнителен успех. Ноо лятото потвърди ,че без мерки Успехът е огромен!

41

Анонимен

преди 3 години

Най реалния човек в държавата!С добро сърце,за разлика от президентчето и неговите злобари!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Докато продължаваме да вярваме,че реформа на здравната система може да направи един пожарникар,ще има още трупове от неадекватните мерки,още избягали лекари и сестри,още изперкал народ от безсилие и гняв ,докато стигнем първото място,както във всички други негативни класации.

39

Анонимен

преди 3 години

Хората 4 месеца му искат оставката , затова защото никой му няма доверие.Той сега тръгнал с "честна дума" да ни обещава светло бъдеще с ваксините-новият "Циклон Б" на съвременния фашизъм.Верваме ти , Баце ! Само че първо ти ще си ги сложиш тези ваксини.

38

мъжкар

преди 3 години

Дръж се Бойко! Не позволявай на зомбираните да надделеят, над хората съсздрав разум!

37

ГосТ

преди 3 години

мутро, кажи защо след публичните признания на онзи шарлатанин, че ходи без предпазни средства в covid отделение и градски транспорт го повиши в шеф на отделение в Инфекциозна болница??? А ?

36

Анонимен

преди 3 години

Що не пишете за бонусите в Съдебната система!? 20 милиона си разпределят и са си добре нема вирус за тях

35

Анонимен

преди 3 години

Най-вече, да не се събирате по много хора пред министерски съвет без маски, щото вдигнахме на милювците заплатите и пак ще дойдат да ви бият.

34

BB

преди 3 години

Справка КИТАЙ

33

Анонимен

преди 3 години

bg sadiite kakvo kazvat dnes za vremeto, she vali li dajd ili sniag? ili ste gree slance? stava li za orane, seene, brane?

32

Анонимен

преди 3 години

Психовойната срещу населението продължава.Пропагандата се лее ежеминутно.Тази истерия води до по-голяма смъртност сред хората от всеки вирус.Истерията,страха и паниката убиват всеки ден все повече хора.Инсулти,инфаркти,самоубийства,депресии,паник атаки,дерматити от маските това е резултата от така наречените мерки.Най-важното е носенето на маска показва,че си капитулирал пред злото и неговите слуги.

31

мамма мия

преди 3 години

Забележете, той бил казал, Съвета и Комисията - ДА НАМЕРЯТ РЕШЕНИЕ И ДА ПЛАТЯТ НА ДЪРЖАВИТЕ ОБЕЩАНОТО и то ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА. Аз това го разбирам като - НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, ПЛАЩАЙТЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА. Няма ве, той човека така свикнал. Отива и казва ПЛАЩАЙ.

30

Анонимен

преди 3 години

Недей да лъжеш.Платили сме ги ние всички и то предварително.500 милиона са взети от нашия джоб,а не от твоето чекмедже.

29

Анонимен

преди 3 години

bg narod viarva goresto na premiera si i zatui ne umira barzo...a to inak kolko mu e brexit...exit...ako e premier Simeon ili Rumen, dosega da sa ritnali kambankite...

28

Главанак

преди 3 години

" Всеки трябва да прояви съзнание и разум"!А това не трябва ли да започне именно от него! Нали се биеше в гърдите, че той, само той и единствено той ще ни изведе от кризата!И не смята ли, че отдавна няма доверие в обществото/ или поне в по- голямата част от него/, както и че недоверието в него се задълбочава!Не смята ли, че сега наливането на пари е само част от предизборната му стратегия, с оглед запазването на топлото му местенце, откъдето може само и единствено да се "облагодетелствува"!

27

Пълен абсурд

преди 3 години

Що за държава живеем? Хората тотално са изперкали, че майка заколва двете си деца! Хора, болни, изхвърлени от лекарите на стълбите/ от тия лекари дето им пляскаха/ умират по-лошо и от кучета! *** карат дрогирани и убиват нагло/ Милен Цветков/.Отрицателен прираст-а налагаме *** и геьове?И какво му е толкова сложно да се вземат адекватни,нормални мерки, които всеки един средно интелигентен човек знае какви да са? И в същото време-някакви хрантулници ни дърдорят тъпотии-ко казал ЕС! Абсурд

26

Анонимен

преди 3 години

През пролетта България доказа, че тежките мерки водят до успех. Очевидно пожарникарят е спал.

25

съгласен с 19

преди 3 години

Цитат---На 14 място в Европа по заболяемост с Ковид 19 и на 3 място по смъртност! Това означава само едно---Здравната ни система не се справя. А, кой носи отговорност--според управляващите хората , защото не носели редовно маски. Това, ако не е цинизъм, не зная друг такъв случай на безочие. И при всички тези тъжни факти, над 45 % от българите смятат, че правителството действа правилно и мерките са адекватни?! Ето затова сме бедни, защото сме прости.

24

БАНко

преди 3 години

Вчера съобщиха , че българите са платили 100 000 000 лева за тестове .