69

Анонимен

преди 3 години

Гарантирано от ГЕРБ, ДПС и Патреотете с любезното сътрудничество на Магарешки

68

Анонимен

преди 3 години

Двамата дето ги умотихте в студа на стълбите и тях ли от ковид ги броите?

67

Belgieca

преди 3 години

Terminal 2 i ste jivi tuk umrql bylgarin oschte nqma

66

яко ще се мре

преди 3 години

Проста сметка - общият брой жертви от участието на България във Втората световна война е 30 хиляди за всичките приблизително 220 дни война, което прави средно по около 130 души на ден!Починали от КОВИД от понеделник насам средно по около 130 души на ден!

65

Анонимен

преди 3 години

До ЗороДобре. Да оставят по-големите учинищи в къщи. Но аз ги виждам в квартала, че са скупчени на групички от 8, 10, ... 15 човека. Съмнявам се, че така ще са по-защитени и ще се спре заразяването на техните семейства.

64

Анонимен

преди 3 години

До ТялотоЦ, това вече е "Майките от Системата ни убива ни убиват".Спомняте ли си протестите без маски. Знаете ли колко хора са се заразили на тях?Такива и подобни други случаи на безотговорни хора ни докараха дотам.

63

Зоро

преди 3 години

От 15 септ. пиша: Или тотално затваряне или затваряне на училищата, поне от 5 клас до края на годинатаКакво ще предпочетете? НЯМА 3 ти вариант, колкото и да ви се иска.Който пък не иска вълк да му влезе в кошарата, да подава молба за онлайн.Вие си преценете, да не се влачим после на стълбите на болницата като куче и да викаме, къде ми беше акъла.

62

Тялото

преди 3 години

В другите държави под 10% са без придружаващи заболявания и обикновено са стари.Само при нас умират млади здрави хора. Това вече е "системата ни убива", не ония истерични лелки на протестите.

61

Зоро

преди 3 години

До куцетоКоце, продължавай с шегичките. Вчера 27 мъж е ритнал камбаната с (от- както по ти харесва) ковид.

60

Анонимен

преди 3 години

Vseki den pod statistikite schte vi pischa tova chakam umrql depputat, svetoven lider ili mafiot i schte vqrvam v koronata

59

Тонката

преди 3 години

До отровна гадАми нищо не им е на Киата и Хюндая,обаче лично аз предпочитам Audi:):):):)Киа и Хюндай и да ми подарат няма да ги карам:):):)Срааааааам:):):):)

58

Narode misli vreme e

преди 3 години

Kogato mi napischete ,che e umrql pone edin evrodeputat bylgarski deputat ili koi da e oligarx schte povqrvam v koronata.Te chakam vi schto samo narodite mrat???????

57

Анонимен

преди 3 години

До #58Много правилно казано:-Ррябва да има страх, паника, истерия! Да добавя, че маските служат:- Да си мълчим!!!

56

Анонимен

преди 3 години

Инфарктни дни и безотговорни ***!

55

Тонката

преди 3 години

Току що научих,че във фейсбук има група Орловград-Протест Блокада:):):):):):)Е тва ми оправи настроението за днес,че не е приятна хич тази карантина:):):)

54

отровна гад

преди 3 години

До ТонкатаИ кво им е на КИА-та, САМСУНГ-а ХЮНДАЙ-я?

53

Тонката

преди 3 години

Хекимянччо е бесен,че протестчето умре,личи си му:):):)

52

До Тонката

преди 3 години

Аз въпроси не задавам, къде видя въпрос - изказах точно и ясно твърдение, че Джамбазки няма топки - това е. Гледай интервюто му от тази сутрин по БТВ.

51

Анонимен

преди 3 години

Психовойната срещу населението продължава.Пропагандата се лее ежеминутно.Тази истерия води до по-голяма смъртност сред хората от всеки вирус.Истерията,страха и паниката убиват всеки ден все повече хора.Инсулти,инфаркти,самоубийства,депресии,паник атаки,дерматити от маските това е резултата от така наречените мерки.Най-важното е носенето на маска показва,че си капитулирал пред злото и неговите слуги.

50

Тонката

преди 3 години

До отровна гадСССР,Китай,Корея и Индия:):):):)Не мерси:):):)