91

8

преди 3 години

До БравоИ какъв е той този наш характер ? "Магаре на дървен мост!"Перчене!Пак ние "ще оперем пешкира ", както винаги е ставало това в историята !

90

6

преди 3 години

Борисов , с бездействието си години наред , въвлякохте страната в този конфликт!Слаба дипломация !Пак ние /вие ще отстъпим под външен натиск .Каракачанов ни направи заложници в тази сага на патриотарската си мания ! Сега печели дивиденти на нашия гръб преди изборите!За три години траваше така да обвържем СРМ икономически ,научно , културно и пр. че сега да нямаме проблем .Така направиха гърците , но те имат умни политици!Вече е много късно-а може би тоса целели някои!

89

Браво

преди 3 години

Най-после проявихме характер!

88

Мунчо

преди 3 години

Македония както Мизия и Тракия си има премиер и той е българският. Кой е този самозванец Заев самоопределил се за кмет на половината югозападна България? Ще дойде Видов ден...

87

Изяви се той

преди 3 години

Българският Буда - замазвачът на конфликти, пример за установяване на новия световен мир.

86

Васил Василев

преди 3 години

До Народа е с Бойко!!!Как не го проумяваш , всичко е по сценарий на Боко !

85

Анонимен

преди 3 години

боико виждам в изкзването ти леко омекотяващ тон към неблагодарните македонци изобщо не си прави илюзията че по някакъв начин ще ни накараш нас народът да се съгласим с тези неблагодарни крадци на историята ни та те ни псуват на майка всеки ден чети им техните форуми ако го направиш на своя глава си оставаш наи големият предател след юда

84

Вето

преди 3 години

ВетоВетоВетоВето

83

Анонимен

преди 3 години

германия и през 1942г. подкрепяше 'македония'. така я подкрепи, че вие сърбите ревахте като малки деца. и сега пак така ще стане. а ние рано или късно ще си вземем нашето.

82

до 70

преди 3 години

Не просто зомбират народа си, че не са българи, а им внушават, че България е враг на Македония и едва ли не заплаха за нейния суветенитет. Не разбирам какво им да им се слагаме на тия *** в Скопие.

81

Анонимен

преди 3 години

Сега излиза, че не сме един народ с македонците, а щом не сме един народ значи македонците са по-древни от нас. Заев тъй си изигра картите, че спечели, а ние нищо не спечелихме. От Македонската нация са произлезли Кабалата, зороастризма, индуизма, будизма и много други. Заев е велик полтик и предлага радикално нов и различен светоглед спиращ дъха с възможностите, които предлага на човечеството.

80

Анонимен

преди 3 години

Да докрепяш тези неблагодарници е все едно да храниш бясно куче, ти му даваш, то посяга да хапе и те лае. Айде стига.

79

Анонимен

преди 3 години

Българска Македония?!!!А тия дето я сънуват знаят ли, че тя върви с бонус - 700 000 шиптъри!

78

Анонимен

преди 3 години

Престани да гледаш другите - македонци, гърци, турци европейци. Гледай си нашата родина че прилича на проскубана кокошка. Уважението идва със силата. А нас не ни уважават заради тебе бибитко.

77

ЦРУ

преди 3 години

До Анонимен...73 ......САМО ЗА ТЕБЕ.....неразбралият !!!!!!!!!!!......КОГАТО си в НАТО - това те пази от СЕВЕРОАЗИАТСКИЯТ АГРЕСОР !!! НЕ може Раша да те ОКУПИРА ....нито СЪРБИЯ. ...........САМО за тебе .....навремето Ив.КОСТОВ ги СПАСИ от косовски и босненски сценарий....като им ПОДАРИ Х - броя танкови + обучаващ екипаж......а на Милошевич каза - " НАПАДНЕШ ли Македония - ВЛИЗАМЕ в Белград " !!!! ....затова казваме .че КОСТОВ е единственият ДЪРЖАВНИК ...сравним със СТАМБОЛОВ !!!

76

Анонимен

преди 3 години

сега ЗА ПЪРВИ ПЪТ имаме правилна позиция към ''македония'' и никой (дори червените предатели) не си позволи да оспори тази позиция, защото знаят, че другото е политическа смърт. Нашата битка за Българска Македония тепърва започва !!!

75

Анонимен

преди 3 години

Браво, Борисов!Не се обяснявай с простаци.Макрон им го нач.... и не каза и дума повече.

74

Анонимен

преди 3 години

Не виждам защо трябва да им цепим басма на тия наглеци, които винаги открито са ни мразили.Те не ни имат за хора, ние ще им правим меремети, ти в Македония ако кажеш в автобуса, че си българин, като нищо може да те изхвърлят с няколко юмрука у гърба.Щом са неблагодарници - никаква аванта, караме да поим кравите на охридското езеро.Каквото посяха макетата, това сега си го жънат. Не може да сееш омраза и да жънеш уважение и благополучие от съседите си.

73

Анонимен

преди 3 години

Мутра!Некадърник!Крадец!Предател!

72

Анонимен

преди 3 години

До ЦРУЗа НАТО Борисов ги вкара а сега не можело за ЕС. Прав е Заев че Борисов постоянно шикалкави. Щом ги мразим и те ни мразят, няма НАТО, няма ЕС. Джанбаски и той били сме най-блиски не нам какво ио после вето. И си прибра 15 хиляди евра от ЕС.