90

Чeбурашка

преди 3 години

Борисов напред и нагоре! С Вас сме!

89

Късметлии

преди 3 години

До отровна гадВие сте късметлии да ви цензурират и трият - на мен директно ми махат думи от коментарите или ги променят с неща, които не съм искал да пиша...

88

Анонимен

преди 3 години

Скоро и онлайн обучението ще е невъзможно, защото няма да останат здрави учители. Вече масово учители и лекари излизат в отпуски, защото ги е страх. Здравната система е рухнала, легла има, но лекари няма. Черната статистика расте с всеки изминал ден. Всеки се спасява поединично, а калинките и пеперудките ни убеждават, че всичко е по план и наред.

87

Утрото на Премиера

преди 3 години

- Добро утро шефе, как спа?- Добре севдо, давай прави ми едно кафе и да тръгваме.- Да, шефе дай само да се изтропам набързо и ще врътна едни мекици.- Давай, давай - и ми донеси Апчетата.- Да, шефе. Ти си най-добрия шефе. Ти си най-убавия и най-умния.- Да, така е севдо.

86

отровна гад

преди 3 години

До Анонимен 84"Тук в ''Днес.бг'' цензурират пишещите,без да са нарушили правилата.Не става този сайт"Не цензурират, пич!Направо трият! Особено ако напишеш нешо срешу Корнелия и Радев.

85

Анонимен

преди 3 години

Задължително е в училищата-коридори ,тоалетни, класни стаи ,кабинети да се поддържа добър ред чистота и редовно да се извършва текуща дезинфекция и проветряване на помещенията.Учениците да се хранят достатъчно по количество и качество храна- пълноценна по отношение на белтъчини, въглехидрати, белтъци, мазнини и соли, за да се осигури добра защита на организма +прясно и кисело мляко (айрян)чай ,плодови сокове.Ето ви ,,малко ,,мерки!

84

ПИЗА

преди 3 години

Мерките трябва да са тотални и всеобхватни,резултата евентуално най-рано след месец.Приказките за локални мерки са колкото да кажем че правим "УЖ"нещо.Овчедушието ни погубва....

83

Анонимен

преди 3 години

Tвърдоглавието да продължи събирането на ученици и хора по кръчмите ще струва доста животи.

82

Анонимен

преди 3 години

махайте го тоя ***

81

Анонимен

преди 3 години

Спите ли? Днес маските задължителни за децата, утре ваксините. Заспал народ.Ако имаше пандемия, децата щяха да са онлайн.

80

ОФФФФФ....

преди 3 години

ИЗЧЕЗНИ БЕ НАСРАНЯК. ОСТАВКА

79

Анонимен

преди 3 години

Този го държаха 11 години на власт да може сега да им изпълнява плановете. Взима си заповедите от Германия и Израел. Фактически, вече живеем под диктатура.

78

Анонимен

преди 3 години

Ето това е проблемът. Всички, които са за присъствено обучение са всъщност мангъровци, които не вярват във вируса, ходят без маски, не спазват нищо, уверени са, че точно те не са от "сухите съчки" и казват "всички трябва да минем през това". Не разбирам защо всички трябва да слушаме точно тези объркани хора

77

Анонимен

преди 3 години

Какъв локален подход прилагате в София? Няма лекарства по аптеките за болните, по-тежките случаи ги разкарват с линейка по болниците и накрая ги връщат да си *** у дома, няма достатъчно лекари и учителите започнаха да липсват. С какви данни за дългосрочни поражения на организма разполагате даже и при леко прекаралите го? Никакви.Вие искате зорлем тикате децата.

76

Чeбурашка

преди 3 години

Слава на този голям Човек! Долу мръсните комунисти и оператори на дронове!

75

6

преди 3 години

Нали е кандидат на педагогическите науки , макар че едва ли може да назове два принципа на обучение , намери най-доброто решение ! Защото "мислим на-доброто "/само мислим / и знаем алтернативата ! Това е положението !Баби, дядовци , близки и познати , частни учители "стягайте кюспетите " , ако искате децата ви все пак да завършат с поне минимум знания !И тази "система " рухна отдавна , както и останалите!Идват избори -мислете , но този път с главите си !

74

ПИЗА

преди 3 години

Локален подход = Тотален Хаос. ......1 умрял е трагедиа,,,,много умрели ...статистика...

73

родител

преди 3 години

Локален подход на ниво училище не може да работи. Директорите масово ще ги е страх от решения поради недоволство и протести на родители и учители. Всеки има различна гледна точка.Не се интересувам от политика, отвратиха ме всички, но Ковид ситуацията се решава типично по ГЕРБерски - да се скатаем и наведем, може и да ни се размине.... ако не се размине, обвиняваме тези преди нас или който и да е друг. Преди Коледа най-вероятно ще настъпи катастрофа, тогава и ще затворят всичко.

72

Анонимен

преди 3 години

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

71

Анонимен

преди 3 години

Най-разумното в момента е да се разпуснат всички ученици за онлайн обучение до края на първият срок и да се види това как ще се отрази на заболеваемостта. Не може да се бездейства и само да се отчитат нарастващите бройки болни и да се твърди, че всичко е по план и е нормално...