73

ебати глупостите

преди 3 години

т.е. стимула за повишаване на заплатите, не е повче и добре вършената работа,а е това да пишат повече болни от КОВИД-19. Само да попитам - ще получават ли заплати, ако случайно лекуват някой който, се окаже, че не е болен от КОВИД-19?

72

Анонимен

преди 3 години

11 години управляват тия,на които си им министър.Защо не реформираха системата?Защо не попиташ началника си за това?Ама смееш ли.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Само че има критичен пропуск в логиката ти. Ако днес дойдат 200 пациента, лекарите имат нужда от средства днес, не след 2 месеца. Ако искаш, може да го направим! 10 пъти натоварването, ама ще намалим парите! Да видим колко ще изкара цялта система!

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Какво значение има? Българинът е със сбъркана идеология. СЪжялявам, но е факт.На пралментарни избори, винаги гласуват за "човек". Дали ще е Станишев, Симеон, Борисов, Нинов, Трифонов ... Винаги е за ЕДНА личност, което е подиграква с идеята за парламентарна република.Но какво става на кметки избори? Винаги се гласува за партия, не за човек. И куцо магаре да сложиш, може да спечели. Добре, че на президентските показаха акъл и не взеха Цецка ....

69

Анонимен

преди 3 години

Красавецо няма да е лошо още малко косичка да си присадиш.....! Само да ми паднеш ,какъвто си хубавичък

68

Анонимен

преди 3 години

Очаквам един ден всички мерки да паднат а на лекарите да се плаща за излекуван пациент а не на бройка записали се пациенти.Лекарите от спешната помощ заслужава високи заплати

67

Ъхъ...

преди 3 години

"Проблемът на здравната система е многогодишен, тя не е била реформирана и сега всичко излиза на показ, заяви пред БНТ здравният министър проф. Костадин Ангелов."А, добър ден!Сега ли го осъзна?

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66Разболели се и заразени има разлика.

65

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарЗа съжаление е повтарящ се модел във всички сфери на обществото. По-този начин БСП, ДПС, както и НДСВ, а в последтвие и ГЕРБ си осигуряваше лоялност, при това сравнително евтино. Като бях на 19 съм получавал оферти от хора от ДПС и от БСП, с едно и също послание "Стани от нашите, ако имаш проблеми с университета, ще помогнем, ще наемембаща ти някъде, ама хди на наши митинги, помагай на наши хора".Което, ако беше група за подркепа разбирам, ама си е върла корупция ...

64

Анонимен

преди 3 години

Да герб са зле, бсп са мега зле, другите са просто смешни. Въпросът е коя партия е поне малко читава? Тава е въпрос за милиони.

63

Анонимен

преди 3 години

Е те за последните 2 седмици са си точно 600 разболели се на 100 000, дори и повече. На първо място спрете всички деца от училище и градина поне до края на декември. Без събиране на повече от 4 души на едно място, тоест всички работни места където има струпване ако може да си работят от вкъщи или да спрат за месец. Или да има някакво редуване, 12 часа смяна почиваш, и така не се засичат колегите. Ако има желание има как контактите да се ограничат до минимум.

62

Лекар

преди 3 години

Помня, че когато дойде Тройната коалиция на власт на Станишев и Доган спряха всички специализации на лекарите. Не вземаха никой на работа освен синчетата и щерките на професорите.Такива като мен без връзки бяха принудени да емигрират или да работят не по специалността. И това със специализациите продължи до като БСП падна от власт. После Борисов разреши повече лекари да специализират. Това е истината.

61

ДДРОнег

преди 3 години

И к'востана ...Добре, че беше корона-кризата, че д а осъзнаете нуждата от реформа и че заплатите на медиците са малки !!!Калинки с калинки гербаджийски !!!Ама шкафчета знаете да пълните, еничари с еничари !!!

60

...до боб

преди 3 години

Нали ти казвам, че си имаме работа на 90% за какъв фалит говориш? Чете ли изобщо коментара.

59

Имали премиер изобщо

преди 3 години

В София е страшно огнище, хиляди болни обикалят в магазините и метрото и кашлят върху другите за да заразят всички. Няма карантина няма мерки няма нищо, абсолютен хаос, боко живее в бункер и пише глупости в фейсбук а не прави нищо. На финала сигурно ще има съд на бойко борисов и бандата му безхабеници

58

Анонимен

преди 3 години

Аз мислех, че за Коледа ще са около 150 на ден, но май тогава ще са 500...

57

Анонимен

преди 3 години

Според мен банкянския хитрец добре си е направил сметката. Като се разболее политик се вземат мерки от самото начало. Я линейка с екип ще му стои пред вратата, я във ВМА ще го настанят. Другите ги остават сами да се борят с вируса, пък който има сили да оцелява. Колкото повече пенсионери умрат, толкова повече пари за шкафчето. А като почине някой млад, виновна е природата и естествения подбор. Бойко трябва да бъде съден за геноцид. Същото важи и за мижитурк около него, щастливи с техните постове

56

Анонимен

преди 3 години

"..когато се стигне заболеваемост 600 на 100 000 души на 14-дневна база"Когато имаш толкова заболели и чакаш 14 дни, за да се затвърди дневната база, вече положението е изпуснато отдавна....

55

Боко Тиквата

преди 3 години

Бе какви реформи бе я не се занимавайте с глупости. Оня ден качих Балтов и Ангелов за няколко часа на на джипката да чуят как бучи маркировката на магистралата и да съзерцават кръговото. Ей така се управлява пандемията.

54

alf

преди 3 години

дО 1 ВИ ЯНУАРИ АКО ОСТАНАТ ЖИВИ ДОБРЕ ЩЕ Е