29

:-)

преди 16 години

запознали се с новините в днес.бг иракските жени направиха своя избор: http://***.dnes.bg/article.php?id=46998жена, която знае какво иска и се чувства жена и на години не е ***, госпожо 25. хората са различни. стереотипите са си ваш проблем.

28

Друг път!

преди 16 години

Да бе, не сте видели добре.... Точно жените около и след 40г възраст направо стравници стават и преследват млади момчета м/у 20 и 30 години! Напоследък е напаст от жени средна възраст - агресивни и нагли и направо си искат, нямат срам! Бе вие на кой свят сте бе, жените хептен се разпасаха и го удариха на разврат!

27

преди 16 години

26 коментар се отнася за 23

26

Изстрадал мъж

преди 16 години

Айде като се ожените и ви кажат жените всяка вечер давай до последен дъх, и така 5-10 години, тогава друга песен ще запеете! Мойта няма насищане бе другари - всяка вечер с часове! Нали и направих 2 деца като картинки, отличници са в училище, на чужд език ходят, компютрите чаткат всяка вечер, у дома чисто подредено не пия, не пуша! Кво иска още деца ли? Че аз да не съм милионер бе, те децата са скъпо удоволствие. Пък и не ми се прави секс вече, пуснахме си кабелна и има готини предавания - дискавъри, хистори ченъл, диемите с филмите, новини.... за кво я пуснах тая кабелна, като жената не ме оставя да гледам! Туй англичаните хубави хора се оказаха, ще ни облекчат животеца!

25

преди 16 години

Ти говориш за ***, а истинските жени нямат такова поведение. Аз пък познавам много твои набори които като оси на мед се залепват на 18-20 г. и само си мислят за секс с тях без да ги е срам, че са на годините на бащите им. Подкупват с подаръци и сочни лъжи и ги сърби та сърби. А 42 годишните жени не съм видяла да търчат след 18-20 годишни момчета.

24

преди 16 години

Мъжете ще се видят в приключение. Те до сега само за това трябваха, а от тук на татък кой ще ги търси. Ще ги питам с кого ще изневеряват на съпругата, като никоя няма да ги иска. Някакви постоянни мърморковци, а като минат 60 г. супер досадни старци стават. На никого не е нужно в къщи такова нещо. Бабите им перат, готвят, чистят и отглеждат, а те само недоволстват а няма нужда.

23

преди 16 години

Ааа, не сте прави. Трябва си секс, как без това? Истината е че мъжете все нещо могат да устискат без жена известно време, ама жена без мъж - до 2 седмици е умряла направо. Вярвайте ми аз съм на 42 години и кво ли не съм виждал, пък и те жените май повече се натискат за секс отколкото ние мъжете, факт! Преди само 2 седмици получих конкретно предложение в маршрутката от една непозната и направо се шашнах, направо изтръпнах бе! Пък после можели жените без нас... могат, трънки! Сърби ги до побъркване! Нещо са се объркали тез англичани!

22

Observer

преди 16 години

бе вие от едно насекомо изпадате в паника , можели без нас ... :-D

21

преди 16 години

КОЛКО СИ ПРАВ!ЧЕ ЧАК Е СТРАШНО :))

20

преди 16 години

всъщност къв е смисълът от това?

19

преди 16 години

Отврат и тея деца ще казват, ами мама е това, а тати е другата жена до нея. Има една проста истина доказана от прихологията, децата се нуждаят и от бащата и от майката едновременно!А сперматоид от жена, звучи като франкенщайн или яйцеклетка от мъж :))*** работа

18

преди 16 години

dnes.bg vie ste edni ot nai-prostite tupaci ma tva e otdelen vupros

17

do anonimna

преди 16 години

има ги защото вие и една крушка сами не можете да си смените пък камоли разни изискващи логика , пространствено мислене, ориентация, сила и т.н. действия ... ти не знам какво си "разбрала" от биологията , но от историята си личи , че без нас още щяхте да си кисните в пещерите , да си пощите въшките и да клюкарствате ...:)

16

Изстрадал мъж

преди 16 години

Както вървят нещата представям си един перфектен и уравновесен спокоен свят, в който ние мъжете няма да сме длъжни да правим секс за да се доказваме пред жените! Най-после!

15

преди 16 години

Цитат: "Британски учени разработиха революционна технология, която не изисква мъжки наследствен генетичен материал за раждането на дете."Абе гейове британски - тва че жените ви са адски грозни, не означава, че навсякъде са такива - добре че сега им дадохте оправдание да ни натякват колко сме ненужни вече мъжете...

14

Аз

преди 16 години

а кой казва че мъжете не могат да раждат, я всички си припомнете филма "Junior" там Арни си стана мама съвсем нормално (е вярно че беше с цезарово сечение но все пак...)

13

anonimna

преди 16 години

СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Аз това си го знаех от биологията.Мъжете са ненужни.Просто се чудя защо още ги има.

12

mnogomnogo

преди 16 години

Само не разбрах какво общо има оправданието за неправене на секс с това, че жените ще могат да се оплождат сами??? То шенса да забременее нежелано пак си остава... Или може би организмът така ще се промени, че няма да зачеват жените от сперматозоиди?? Абе... гледайте какво пишете преди да пуснете някоя глупост хората да я четат...

11

преди 16 години

Идеално като намалеят мъжете 5-6 пъти и жените ще се редят на опашка за чукане. А колкото до вибраторите м-да само горзните ще си останат на тях! Хи-хи иделано ще стане супер! Мъжете ще ги гледате кат писани яйца и ще си скубете косите коя да превари! Супер! М-да дефицита определя цената!

10

Ivan

преди 16 години

Сега само да измислят и как мъжете да раждат и съвсем ще я закършим!