46

ОБУЧАВАЩ МАТЕМАТИЦИ

преди 3 години

Нека се спрат медийните изяви и случаите ще спаднат под нулата.....

45

Генералът беше прав

преди 3 години

Ще измрат много. Яко ще измрат.

44

Какво ревете бе

преди 3 години

човека ви дава надежда, че може да ви се размине, вие блеете насреща му.Ами айде - гъч, гъч - към стадния имунитет. А-а-а, чакай - Мориарти казва, ченяма да има стаден имунитет, щото ще дойде ваксината. Как можеш да приказваш такиванеща на стадото, бе Мориарти. то иска да блее, иска да се зарази, иска да умре, ти си трътнал да го успокояваш и спасяваш. питай овците, те ще ти кажат какво ще е през декември и януари, ти хабер си нямаш.

43

Лъжите на Цион

преди 3 години

Каквото и да ви говорят знайте че ви лъжат! Нямаме здравеопазване. Нямаме съд. Нямаме нищо. И преди някой да ми възрази се попитайте ще лежи ли в затвора убиецът на Милен Цветков? Това е пример за съда и за това как децата на правилните хора и гербердругарите са над закона. Подобни примери за всички останали институции мога да дам десетки. Има ли смисъл. Нека си признаем - държавата ни е фалирала, абдикирала и я НЯМА!

42

Мисля си???

преди 3 години

При тази здравна и социална системи, при всички характеристики на българина само строг локдаун със строг контрол ще свърши работа.Хората войни са изкарвали, а ние ревем ,че не може 1 мес. да изкараме.Понякога такива епидемии трябват да покажат на човечеството ,че е време малко да забави -по-малко алчност ,амбиции, високата топка в образование и т.н.Нека да поспрем ,да се опитаме да спрем да крещим и обвиняваме с гневни юмруци, нека да се сетим ,че сме ХОРА-дано , ама надали?!

41

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаВ моето село почти няма хора какви мерки да спазваме.

40

pipo

преди 3 години

Защо не си завре тая математиката там където слънце не огрява.

39

Истината

преди 3 години

Мерките въобще не се спазват по:селата ,малките градчета,УЧИЛИЩАТА /всичко е само на хартия ,без да гледате 3-4 лъскави столични училища/, междуселския транспорт, БДЖ-без маски във влака, ромските махали, но целия този народ постоянно щъка напред назад-маски под носа ,ако въобще ги има ,никаква дистанция, дезинфекцията е химера и т.н.Е няма как да сме добре!!!

38

Анонимен

преди 3 години

Не знам тоя какъв математик е,но знам че здравните системи на Западна Европа и САЩ са много по подготвени и обезпечени за случващото се,в България здравната система и преди пандемията беше тотално обезкостена,заразата просто извади всички негативи на светло,най доброто решение за нас беше бързи и непопулярни, мерки!А ние какво направихме-популизъм, празни приказки,обвинение към хората,и всичко това се случи защото някой индивиди трябваше на всяка цена да останат на власт!

37

ЕХА! ВЕРНО ЛИИИ?????

преди 3 години

Боли ме ШМАЙЗЕРА!!! ! !!! !!!

36

Архангел Псувнаил

преди 3 години

По стара българска традиция, тежко унаследена от съветските комунистически практики винаги първо се изкарва виновен мъртвия или пострадалия, в случая болните за да не си проличи безпомощната некомпетентност на институциите. От пожарникар бивш комунист друго няма какво да се очаква.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40На системата и трябват хора пазаруващи лекарства.Точно затова и толкова се набляга на мерките.Идията е пациентите със заболявания да дават пари за лекарства цял живот а не да го повали вируса и биг фарма да загубят клиенти

34

статистик

преди 3 години

всичко е под контрол, труповете са минимална бройка!

33

Анонимен

преди 3 години

Голяма част от хората ги спазват ако бройката е висока. Ако кажат 10 човека заразени само един процент ще спазват.

32

Анонимен

преди 3 години

Казва се "придворният " математик! Заразата МОЖЕШЕ да е ограничена в разумните граници,само ако хората който вземаха решения за случващото се не бяха НАВЕДЕНИ на лицето Борисов,но тъй като всички виждаме че това няма как да се случи естествено, че Виновни ше бъдем всички ние които не "спазваме мерките"

31

УМЕН

преди 3 години

Какво друго освен пълни тъпизми можем да очакваме от човек с псевдоним пияница мистик. Само го вижте какво заглавие си е избрал и ще ви стане ясно що за стока е. Със същия успех можеше да се кръсти и соросопиявица ***.

30

пияница критик

преди 3 години

До пияница мистикЧезвай бееее...............

29

Умник

преди 3 години

По добре да си богат и здрав, отколкото беден и болен

28

Витанов...

преди 3 години

Освен да лъжете,друг начин да намалите броя на заразените няма. По простата причина, че това не са мерки. Ако правехте по 20 000 щяхте да намирате по 7-8 хиляди заразени, но тогава щеше да ви лъсне лъжата.И мъртвите са поне 2 пъти повече.

27

пияница мистик

преди 3 години

Трябва да слушате другаря Мангърчик и да придобием стаден (***) имунитет 80% от дебилитета, за да се предпазите. Сухите съчки горят. Маските трябва да се горят, те не пазят, доцентчето го каза. И ръцете не си мийте, че коментарите от мал0yмни комунисти да понамалеят малко :))) Мерси и наздраве!!!