34

До Диана

преди 3 години

Абе депресия, по Бай Тошово време нямаше депресия!

33

Радеффф аут

преди 3 години

В държавата на Фигуранта такива трагедии ще се повтарят. Насаждането на омраза и разделение тласка хората към ужасяващи деяния.

32

Диана

преди 3 години

Явно човекът е изпаднал в дълбока депресия- не ви ли прави впечатление, че не изпитва вина, а се изживява като жертва и търси съжаление!...Държал се е лошо с детето, а това не му е харесвало, първият път подминал моста...може да е страдал и за жена си..имал е кола, която можел да продаде ако няма пари...не е вярвал на никой..но очевидно страда и търси съчувствие..Не е имал смелост да се самоубие, но ако не получи психопомощ, сигурно ще го направи в затвора...Болен човек, вина и на всички наоколо

31

РОЗА

преди 3 години

Затворниците никак не са милостиви към детеубийците.Горчиво ще съжалява,че не се е самоубил,и смъртта ще му се струва рай пред такъв "живот".

30

ъъъъъъъъъъъъъ

преди 3 години

След 4 часа преговори служителите на МВР все пак успели да го свалят от парапета и да го закопчеят с белезници. Докато го убеждавали - защо изобщо са го убеждавали да не се самоубива? Ако го бяха оставили да скочи ,въпросът щеше да е решен, ни съдилища, ни ще го издържаме докато е жив.

29

Ястребител

преди 3 години

До Анонимен 35Кога стане въпрос за диващина, нито пакистанци, нито индийци, нито арийското племе от поречието на река Тзсиган могат да се сравняват с българите. Най-близкия си съперник го биете поне с 18 обиколки разлика!

28

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА...ВМЕСТО ДА МУ ОДАРЯТ ЕДИН ЧУК В ЗЪБИТЕ И ДА ГО ХВЪРЛЯТ ОТ СЪЩИЯ МОСТ,СЕГА ЩЕ ГО ХРАНИМ ДОКАТО УМРЕ...ПО9ГНУСНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ТОВА ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ ЧОВЕК...ДАНО НЯКЪДЕ ГОРЕ,ВСЕКИ НАМЕРИ ВЪЗМЕЗДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ...ТУК Я НЯМА...

27

Сър Хасан

преди 3 години

Ами ... българи, сър! Забавляват се!

26

Анонимен

преди 3 години

Изстрелите в тила не са ефективно средство. В Китай редовно ги прореждат и кво от тва? Пак си има престъпност на всякакви нива.

25

Дъга бд

преди 3 години

Стига сте тормозили човека. Без да иска го е пуснало и какво, в България всеки ден се правят по 15000 аборта

24

Анонимен

преди 3 години

Да го беше дал за осиновяване.Толкова хора искат деца.Но явно е луд човек без мозък.От такива няма спасение.

23

Юрист

преди 3 години

Ако беше хвърлил от моста жена си ,щеше да лежи макс 10-12 г , и никоя медия нямаше да се занимава с него .Най много да напишат 2 реда за поредния битов инцидент породен от ревност и извършен в условията на временна невменяемост !

22

Анонимен

преди 3 години

Изверг!Само Барба Ганьос го надминава. Той е готов с един замах да изхвърли от прозореца на джипа цял един народ.

21

22

преди 3 години

Жалко, че такъв човек е бил възнаграден с щастието да има детенце и сега все пак той е живият.Жалко за нещастното, невинно дете, че е имало такива родители и за нещастието си е платило с живота си.А това дете можеше да стане добър човек, ако просто го беше дал в дом и да попадне на добри хора да го отгледат и възпитат,

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя по времето на лошия социализъм досега щяха да му пуснат един изстрел в тила и толкова.. Сега го разкарват като панаирджийска мечка по съдилищата, четем му глупостите по медиите, после ще го храним дълги години в пандиза, а накрая току-виж излязъл на свобода...

19

Анонимен

преди 3 години

Този е разубедило се камикадзе.Нито престъплението, нито викането на полицията са успели да го убедят да стане камикадзе.

18

изверг

преди 3 години

Как така ""...пуснах го...."" - жив човек е , не е хвърчило това..........

17

жабчу

преди 3 години

Мотивът - бил в безизходица, изоставен от майката на детето и не можел да се грижи за него------------Ами като не можеш да се грижиш за него, дай го на държавата, бе, урд!!!!Психично "болен"!!!!!!!, но знае как да се оправдава!Хайде, обрантно у пандиза, там ти е мястото!

16

Анонимен

преди 3 години

До това водят алкохола и дрогата. Мисля че производителите и на двете трябва да носят отговорност също!

15

Анонимен

преди 3 години

Да го бяха бутнали от моста и него. Щяха да спестят разходи.