85

Анонимен

преди 3 години

"Александър Македонски е бил грък, какво се родеят с него"Това е гнусна лъжа и долна инсинуация. Точно македонец си е бил. А македонците са едно от безбройните тракийско племена. Но не и грък.

84

ХАХАХАХАХА

преди 3 години

Нещо му увехна морковът на Зайо Байо. Сви перките бърже бърже.

83

Бунгар

преди 3 години

Аз съм македонче, обичам наш'те планини зелени, българин да се наричам първа радост е за мене.

82

А сега де ...

преди 3 години

По- първи и от яйцето и кокошката.

81

Анонимен

преди 3 години

"Заев не е оптимист за започване на преговори с ЕС"Е що бе, нали довчера беше. Значи е лъгал. Типично за македонец - да излъже и да открадне нещо ако може. По възможност история от някой съсед

80

Анонимен

преди 3 години

До КомОниститеТе са си помаци. Няма никакви комунпсти а турците и после сърбите и гърците ги правят на помаци.

79

GG

преди 3 години

Не ни трябват тези диваци...

78

Анонимен

преди 3 години

До БунгарСлавянски ама колко славянски. То и поляците са уж славяни но не пишат на кирилица. Докато " македонците" са славяни, ама пишат на бг кирилиза както са българите , които нали са татари според Македонските суперславяни.

77

Мдааа

преди 3 години

Нямало било ясна националност... Затова църквите им са били БЪЛГАРСКИ!

76

КомОнистите

преди 3 години

Са виновни за всичко! Те ги измислих като народ! После и от двете страни на границата прибиваха от бой Българи да се пишат македонци!

75

Анонимен

преди 3 години

Тази с псевдонима "бунтар" е...,щях да кажа "прикрит македонец", но то няма тикава народност. Иначе пише много правилно на книжовен български език, а не на македонски диалект.

74

Анонимен

преди 3 години

Какво означава "български корени" тези територии са владени от различни държави през средновековието или там е имало самопстоятелни княжества. След освобождението са част от Югославия, която там развива своята великосръбска антибългарска доктрина. Това продължава и след 1944 с още по-голям размах. Как държавата Македония да каже че има български корени, като тя през последните 600 години не е била част от българската държава. А през турско там не е имало ясно дефинирана националност?

73

Моя баба от

преди 3 години

Пиринска Македония пееше песен за времето от турско:"Младо турче аргати води,Аргати българки!"

72

Анонимен

преди 3 години

Закривай!!!!

71

Отишли

преди 3 години

Всички наши комшии при Господ и му се жалват, че само при тях праща земетресения а в България не!Ха, казал им Господ, че аз само България друсам ето вижте на картата.. Тук, тук, тук... Все е България!- Господи, но с много стара карта работиш....

70

Анонимен

преди 3 години

72 До там сте стигнали с фалшификазиите, че сте задраскали по стенописите на български царкви, останали на територията на новоизлюпената държавица, край Вардар,"български" и сте написала отгоре "македонски".Същото правите с произведенията на Талев, кощунства и престъпления, като диваците. Да ме извинят.

69

Анонимен

преди 3 години

72 С митове и легенд живеят сърбите, северомакедончетата са още в по-голяма мъгла от тях. Това го признават дори много сръбски политици и интелектуалеци.

68

Христо Христов

преди 3 години

Заев, обади се на меркел и утре в софия всички евроатлантици ще са си извъртели задните части.

67

Бунгар

преди 3 години

Българите,освен,че не знаем истинската древна история,ами и не знаем и по новата история от последните Балкански и Световни войни. Нашият прочит е това което ни се иска да е било,но истината не е съвсем такава.Това което ние знаем е много малка част от това което е било и много измислици за да изглеждаме велики в собствените си очи.Дори и не искаме да е научим истината,защото ще рухнат безкрайните ни митове и легенди.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66 "Именникът" е на угорски.