90

Ястребител

преди 3 години

Та такие делах - арменчовците опожаряват не само къщи и имоти, но също и горите в региона. Има непотвърдена информация че отравят и водоемите в района. Но това е напълно нормално за арменските варвари! Все пак става въпрос за ***, които през 1992-1994 година изкормваха бременни азербейджански жени и още живи им слагаха свински глави в утробите! Същите варвари одраха жива 14 годишно момиче, и то от страна на един арменски доктор!И Азербейджан им дава още допълнителни 10 дени за оттегляне!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Ястребител До 101 Прав си ,за мое съжаление!!!Жалък червей съм!!!

88

Тигър и Дракон

преди 3 години

Не обръщайте внимание на....ястребителчето Българите са се гаврили с него цял живот ,защото е плюнка и в казармата и в училище редовно е гаврен ромът мечтае си да половин стъпало по нагоре.. ех.. поне черен турчин да беше ама нейсе..Това нищожество не си заслужава вниманието!Съжалявам хлапе не си бял човек и нивга не ще бъдеш!

87

ууу

преди 3 години

До ЯстребителЩе ти сложим червена, дебела удивителна.

86

Фелшер

преди 3 години

Само не знам защо арменците бягат в Турция...В турция живеят няколко милиона арменци, включително и 70 хиляди дошли в последните няколко години - и работят при турски арменци.70 хиляди е около 2% от цялото население на Армения не е шега работа...Между другото в Армения са 99,9999% само арменци другите етноси са изгонени и убити.В Азербайджан също живееят десетки хиляди арменци и много други етноси-20% от Азербайджан ....

85

Анонимен

преди 3 години

Понеже на вас турците все много ви знаят човките дядя Вова ще ви излекува мераците. Тогава ще видиш и Родопи и дедовия ми...

84

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До ЯстребителНямаше да е велика Османската империя без еничарския корпус. И сме малко и незначителни, че да развалим четири империи. Прав си обаче че българките не стават за ханъми.

83

Ястребител

преди 3 години

Понеже виждам че много от българите в този форум поддържат арменците, които искаха да анексират азербейджанската територия Карабаа, дали не е време и за нас да отцепим Източните Родопи, Странджа-Сакар'а и Делиормана и да се присъединим към Турция? Тези които са "ЗА" да сложат минусче под този коментар.

82

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаПърво Армения възражда конфликта с нападение на азерски села в началото на тази есен.

81

Антрополог

преди 3 години

До дядо йоцо гледаТака е дори Крали Марко умира във Влахия в битка в името на султана като водач на еничарски корпус .Основната част от раята в някои райони е била съставена от тюрки ,които са плащали данаци на български Спахии.Даначната система в България до 18 век е била Самуиловата даначна система пише го в архивите.

80

Ястребител

преди 3 години

До дядо йоцо гледаТочно еничарският корпус корумпира бюрокрацията на великата Османкска империя и доведе до колапса и. Българите са като проказа, където и да влязат го разяждат отвътре и го унищожават. Примери ли искаш? Последно влязохте в ЕС, и този проспериращ съюз само за 10 години вече е на изкуствено дишане. Съюзихте се с СССР - горките едва издържаха 50 години.Германия яде як кютек и загуби ВСВ, защото българите им станаха съюзници.НАТО, да и великият НАТО вече се пука по шевовете.

79

дядо йоцо гледа

преди 3 години

Телефонян да вземе да звънне този път на Байдън и да поговорят за НАТО.

78

Анонимен

преди 3 години

Геноцидът над арменците продължава.С благословията и поддръжката на кръволока Ердоган.

77

Крокодила Гена

преди 3 години

До ЧебурашкаДоговора е за защита на Армения ,а не на азебеджански карабах.

76

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До ЯстребителЗатова еничарите бяха българи. Защото не ставали за аскер?

75

За 83

преди 3 години

И всичко това благодарение на турските дронове В Либия беше същото - опозицията почти превзе столицата докато не се появиха турските дроновеВойната вече не е това което беша

74

Роко2

преди 3 години

Я да видим кво са надраскали в коментарите арменците и турците с български никове ?Нищо интересно...

73

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До АнонименКипър никога не е бил в НАТО. Просто е.

72

Диабло

преди 3 години

Най - голямата радост наорките .!.

71

Ястребител

преди 3 години

До дядо йоцо гледаОт този турчин две неща да знаеш - от българин аскер не става, и от българка ханъма не става! Запиши си тия две неща на дувару да си ги припомняш на унуците си!