154

Анонимен

преди 3 години

Хаха, имаше един лекар преди време, който това нещо го начерта. Присмяха му се!Сега ревете за мерки, които тогава отричахте! Но така е при 90% неграмотни и прости, материала е лош

153

Анонимен

преди 3 години

Повечето хора нямат финансовата възможност да платят за абсурдната сума от около 120 лв за PCR тест, те разпространяват вируса без да осъзнават, че са вирусоносители, мислейки че кашлицата им е от обикновен грип. Ако този тест безплатен всеки би си го направил и да се ограничи заразата. За съжаление в милата ни родина, по-важно е да се печели от джоба на народа. И така системата ни убива бавно, но славно, защото живеем в абсурдистан!

152

до долния

преди 3 години

Какъв анализ ти трябва?Епидемията ескалира като по учебни - седмица-две след 15.09!Присъственото училище е мапина за ковид - както казаха британските експерти.

151

Анонимен

преди 3 години

Епидемиологичната обстановка у нас вече е път да стане катастрофална. Работата не е само в това, че по брой потвърдени случаи на 100 000 души от населението вчера ние излизаме между първите пет страни в света с тенденция в близките дни да станем лидери в тази печална класация. Ние сме единствената от най-тежко засегнатите страни, в която се тества съмнително малко от страна на държавата.

150

Хари

преди 3 години

Не струва толкова скъпо, че да не може да се реализира. Лично аз, нося една еднократна маска от началото за 1,5лв. Пере се с гъбичка и *** за три минути и се потапя в разтвор на белина, след което се суши. Освен това ползвам йодна тинктура две три капки върху клечка за почистване на уши и нанесена върху вътрешната страна на бузите, по венците и под езика. И ола-а, ковида го няма. ПРЕДИ ДА ОПЛЮВАТЕ с "високоинтелигентните си амбиции" разровете интернет прочетете и се ограмотете С

149

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента! Оня ден дадоха 1 млрд. зз военни кораби, сега голямата борба с пандемията се състои в 18 линейки, 80млн.лв и фургони зз отсяване на неболните от вируса!

148

Хари

преди 3 години

Учудвам се на пишещите по тези форуми. Колко ли затъпял трябва да е един човек, за да е в състояние да пише такива тъпотии? Е, просто потвърждават факта, че живеем в ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОСТАЦИ. Що се отнася до маските, учудва ме това, че във високотехнологичният 21 век в целият свят носят някакви парцали на лицето си. Толкова ли са некадърни, че да не могат да ни предложат респиратор с автономно електрическо захранване за подаване на въздух и с екстра изпарител на дезинфециращи вещества за дихателната система... Не струва толкова скъпо, че да не може да се реали

147

Анонимен

преди 3 години

Цяла Азия + Нова Зеландия и Австралия ще си спаси лекарите, учителите и застрашените хора със здравни проблеми благодарение именно на маските + масово тестване, ежедневна дезинфекция на обществени места и градски транспорт, както и проследяване на контактите и тяхното карантиниране. Ние маркировки по магистрали гледаме.

146

Анонимен

преди 3 години

Калинката в МОН е напълно неадекватна. Ако се докара проява на симптоми на COVID-19 от 15% от учениците, това ще означава, че практически 100% от тях вече са заразени. И разнасят заразата из градски транспорт и в къщи.

145

Съвет

преди 3 години

Един съвет за търсещите работа.Махнете от СВ -то позитивна и контактна личност. Не е актуално в момента.

144

важно

преди 3 години

Процента на положитлените тестове е потресаващ!накарайте тиквеника да прави повече тестове на ден. Нека видим реалната картина, а не да занижаваме бройката като правим малко тестове.Минитера беше казал ,че и 6000 положитлени проби са "нормални".Колко да са нормални, след като правим по-малко от 6000 теста, бе мекерета??????

143

въпрос

преди 3 години

Никой не спира децата със симптоми - крема и кашлица да ходят на училище. Съответно никой не ги тества.Също така никой не спира децата, които са контактни на доказно болни хора.Ще ми кажете ли, каква е целта на тази лудост?

142

гарантирано от герп

преди 3 години

Детето ви ще ви донесе корона у вас.

141

Анонимен

преди 3 години

Бива ли в такава ситуация 56% от учениците да учат присъствено?И какъв е този регламент - само при 15% доказано болни ученици да се затваря училище? Че нали лекарите го казаха - 90% от децата мианват симптомите лесно. ИОзлиза че и при 100% заразени няма да имаме 15% в болничен????

140

какъв ужас!

преди 3 години

Че те половината тестове положително, бе!?!?!Счупихме световния рекорд по процент положитлени тестове.Бива ли в такава пандемия да се правят само 5900 теста?

139

Анонимен

преди 3 години

До hmЕдна голяма част са забавени от статистиката и се добавят във вторник сутринта. Но пак има пропуснати. Истинското число и на заразени и починали е по-висока. Бързите тестове не се регистрират. Хиляди хора не се тестват, защото е скъпо, а и понякога изключително трудно.

138

Анонимен

преди 3 години

Реалността е, че тези мекотели се страхуват, че мерките, които взимат всъщност показват колко неадекватни са били през тези 8 месеца, в които можеха да се подготвят за есенната COVID вълна.Страхът им стига до там - идват избори и ако народът излее гнева си на тях, след изборите секват обществените поръчки, подкупите, нагласените еврофондове, спира далаверата, от която живеят.Цената за кефа на мутрата отново ще плащаме ние. Оставка!

137

Анонимен

преди 3 години

Непоследователност и хаос в министерстването, създавани от приумиците и неадекватността на Борисов!Затворете за колкото трябва училищата, които са сред основните разпространители на вируса! Нищо няма да им стане на децата от онлайн учене за няколко месеца.

136

Анонимен

преди 3 години

До hmСигурно е така - понеделник минават санитарите и обират труповете.

135

Анонимен

преди 3 години

Само 36 ... слабо. В еталона Швеция вчера са 42!