121

Анонимен

преди 3 години

Абе я правете кутийки 3х3м и това е . Там да живее народа като мишка. Може и без кухня. Едно легло и една тоалетна и толкова.

120

Анонимен

преди 3 години

До 127 , Не се хваля нито за миг ,че имам имот , или че съм капитан , най - малкото че съм капитан , това е една изключително тежка професия. Моята теория е , че Китай увеличи 30 пъти жизненият си стандарт за 30 години , нещо което никой никога не е правил в историята, а това стана възможно защото изкараха танковете когато трябваше. Ние за 30 г единственото което направихме е да намаляваме, като бройка , интелект и обем на жилищата. Не ми се спори повече с теб , явно си велик икономист.

119

Бруклинн

преди 3 години

Новото строителство е шитня. Старите така наречени панелки са в пъти по читави и с реални квадратни метра. Ако са поддържани от читави собственици. В България повечето хора са собственици , а не наематели така че какъв е проблемът ? Продаваш старо, купуваш ново като ти е кеф. поздрави от Бруклин

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 125Аз не съм се притеснил нито за момент :))))) особено пък за теб. Истината е, че такива дето много "хвалите" много не знаете за местата, които хвалите. Алтернативата е да ви се живее в диктатура :))) Иначе явно това, че си капитан и пр не изключва да си *** като пън, защото няма как държава, която няколко пъти фалира, заради некадърната си икономика базирана на неефективни и губещи производства да е била "много по" от страна, която всяка година чупи собствения си рекорд по БВП

117

цфт

преди 3 години

В бъдеще се очаква хората да не се хранят защото няма да има какво да ядат. Защо са им кухни.

116

Анонимен

преди 3 години

До 124 , Ти за мен не се притеснявай , моята къща е 400 кв, гаража със зимната градина отгоре са още 100 кв, стават 500. 20 г съм работил в морето за този имот , капитан съм в германска компания, завършил съм морско училище , и в Китай съм ходил много пъти и много кораби съм приемал от там. Но истината е , че бъдещето е на Китай , а държавата на бай Тошо беше много по - силна от тази сега, икономически , военно , медицински , интелектуално и в квадратите на имотите. Фактите показват това .

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Знаех си, че ще слушам само оправдания, защо не си тръгнал към Китай :)))))

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121То и 1000 ? не е на Шанз елизе

113

Анонимен

преди 3 години

Русенец съм и планирам покупка на жилище, кризата и балонизиращите цени ме възпряха засега. Стандартно в новите строежи тук се предлагат 2/3-стайни с площ 60 до 100 квадрата (по НА, реално доста по-малки, особено 3-стайните). Нямам хич никаква идея откъде в статистиката са изврели СРЕДНА площ на новото строителство 180 квадрата?! Тези хора знаят ли колко площ е това, бе, за ептен канарчета ли ни хванаха... Не само парите за нищо ги нямат, а и квадратите вече.

112

До Анонимен 120

преди 3 години

400 лв. за боксониера във Връбница, обаче.

111

Анонимен

преди 3 години

Живота може да е лесен и труден навсякъде.Цените са само нагоре, заплатите също ама по-бавно. Наема в ЕС е 1000 ? и нагоре. Тук е 400 лв. Както ти оттърва.

110

Анонимен

преди 3 години

До 118 , Не се притеснявай , той Китай сам ще дойде. Не са мои думи а на германски икономисти, 21 век ще е века на Китай , започна от преди седмица , след като кандидатът им спечели изборите в Сащ. А за теб ще има банани , много банани. И да знаеш , де има банан мозък не вирее.

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Давай към Китай!(ся чакам обясненията защо не може да стане :)))) )

108

Анонимен

преди 3 години

До 113 Ти теб явно с шамари са те учили , защото даже правилно не си се научил да пишеш.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96"Ти говориш за преквалигикация и прочие. Ок, ама обясни ми, защо е така в България, че не мога да се хвана на работа за 500 лева за 20 часа на седмица и пак да се преквалифицира или да живее.Защо всичко у нас е тегаво и бавно?"Защото такъв филм няма НИКЪДЕ по света ( а аз доста съм обикалял). Не е "у нас" тегаво и бавно. НАВСЯКЪДЕ е тегаво и бавно да скочиш от едно социално положение на друго. Колкото по от ниско тръгваш, толкова по тегаво е.

106

Анонимен

преди 3 години

До АНТИ"Не се подигравайте на дебелите хора.Здравословния начин на живот иска желязна дисциплина + спазване на денонощен режим, нещо непостижимо за много от днешните българи"Глупости.Изисква се три пъти седмично да си размърдаш *** за по 45 минути час време.

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 103"Спрямо него аз обиколи дъската 3 пъти. Защо? Защото отказах да робувам и търсих други начини, но не отказва и помощ."Всеки си избира пътя. Доста съм сигурен, че той е спечелил други неща, които ти не си, нищо че си толкова по-напред от него. Все пак, ЕВАЛА, че си е решил и си носи последиците. Друг е въпроса, че ако още стои на 1000 лева явно няма никакви качества. Да прекараш 11 години в "събиране за уни" е показателно за някои проблеми.

104

Анонимен

преди 3 години

До 111След няколко фалита, до рухването на бай ти Тошко се срина и остави държавата с непропирционално огромни дългове, спрямо БВП, а народа беше тотално не адекватен, да се справи с проблемите си, зшаоот беше третиран, все е до е в детската градина!И спри с тая комедия, че едв ало не отишал българи а в агазина, попитал за банани, казали му че няма и съборил тоталирато си правителство, че ща шамаря вече.

103

Анонимен

преди 3 години

До 107Не стига, че правиш правописни грешки, че си със сбъркана пунктуация, но си признаваш и мързела. За хра като теб няма спасение!

102

Анонимен

преди 3 години

Ква стана тя , бай Тошо искаше да ни направи хора, хранише ни само с био, жилище 100 кв за всеки. А сега ква стана, *** искаше банани, и си получи банана. Сега яде не био банани и живее в курници. Минавам покрай нов строеж във Вн и гледам на скицата апартаментите. Спалня 11 кв, баня 3,5 кв, всекидневна 23 кв. Четиристаен с три спални по 10,5, всекидневна 27. Направо се чудя защо не изкараха танковете навремето. Ако знаех аз какво ни чака с бананите. Ето Китай изкара танковете и сега са Ок.