7

Анонимен

преди 3 години

Няма резултат. Просто никой не се тества вече. До нова година всички ще го изкарат по един или друг начин.

6

София

преди 3 години

Е доста добре като показател брой заразени на 100 000 грубо около 100 на 100 000. И то при положение че тестовете общо взето най вече в София хората си правят. Най зле са селата с по 100 души население и старчески дом дето от 50 45 са с коронавирус

5

По Ваше усмотрение

преди 3 години

Ако по Ваше усмотрение заплатите отсъствие от работни места, или детегледачки, тогава ако разреши работодателя, или ако има детегледачки ( ако не са избягали вече в Гърция, Германия, Испания или другаде) ще си помислим за тази недодялана оферта..Със здраве!

4

Анонимен

преди 3 години

Ще разберем дали има спад когато започнат да броят и антигенните тестове.

3

Хаха

преди 3 години

Нормално е след като са се изследвали по-малко хора за денонощието, да отчетат спад на заразените. Носят вода от десет кладенеца, само и само да оправдаят защо не взимат никакви сериозни мерки и са оставили хората на произвола. Явно чакат да ударим 10-20 хиляди болни на ден за да предприемат нещо.

2

ИСТИНАТА

преди 3 години

Какъв СПАД БЕ ВСИЧКО ВЕЧЕ ПРАВИ АНТИГЕННИ.ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО СА ПО ЕВТИНИИ ТЕ НЕ СЕ ВПИСВАТ ОТ ЩАБА ЗАЩОТО ТАКА ИМ ИЗНАСЯ ИМА ЗАРАЗЕНИ НЕ СЕ СПРАВЯМЕ НЯМА ЗАРАЗЕНИ "СПРАВЯТ СЕ"ПЪЛНА ШИТНЯ Е ТОВА КОЕТО ТВЪРДИТЕ

1

Анонимен

преди 3 години

Какъв спад това са пиковете и спадовете характерната вълнообразна крива на болеста.Погледнете какво става в рамките на месец колкото е горе долу инкубационният период.