16

72656

преди 3 години

Само че тази ваксина трябва да се съхранява при температура по-ниска от минус 70-8- градуса. Инаме губи ефекта си. За да няма празно, провалените флакони се предоставят на занижени цени на ентусиастите от задния дор. А те пък ще ни уверяват отново в солидарността на ЕС с по-бедните. Жалки и невежи типчета, това не е комсомолсски отчет, за да пърхате и да подпиквате пред господарите си.

15

Четете ли

преди 3 години

Борисов поздрави ЕК и всъщото време мишкува за Концлагер Перник за изтезания и незаконни опити с хора щото трибунал в Хага!Бедна ви е фантазията за какво става въпрос!

14

избирател

преди 3 години

Та каква е разликата между днешните и Хитлер?!А да,днешните не ползват ***,а COVID-19!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Кой те бръсне за слива вече тебе бе психо ...!? Ей луд умора нема.......

12

избирател

преди 3 години

Методиев,ти имаш ли участие в тая формичка бре?!

11

Анонимен

преди 3 години

Ваксини не се правят така безотговорно за няколко месеца. Тябват десетки години,и кой ги контролира тези изследвания? Корумпирани и купени хора ,организации и съюзи. Урсула корумпираната ще ни купува ваксини?!? Доктор Менгелеи Хитлер биха завидели на днешните евролидери.

10

53615

преди 3 години

Тоталитарно решение, което излага на риск различните етнически групи в Европейския съюз. Жестъът е към Голямата фармацевтика, защото осигурява гарантирана печалба. Масовата смърт в италинските старчески домове сега чак я обснват с факта, че възрастните хора са били масово васкинирани срещу другия грипен вирус. Аха! Доо`ре! Да започнат ваксинирането от първия ред на управлението - целите им фамилии. За нас - каквото остане - не сме придирчиви.

9

Анонимен

преди 3 години

След дъжд качулка е ваксината. Давайте ги по-рано тези неща.

8

Анонимен

преди 3 години

"В такива трудни моменти най-добре се вижда единството на ЕС"Сега ще видиш и единството на народа. Никой няма да се ваксинира.

7

Т.Шак

преди 3 години

На ББ вече не му трябва ваксина, както и на повечето българи. Докато дойде ваксината и другата половина ще изкара грипчето.

6

Анонимен

преди 3 години

Ключовата дума е "ще", т.е. ще получим нещо, ама някъде в бъдещето. Кога? Не се знае. Компетентни хора твърдят, че ще е най рано лятото на 2021.И като имате в предвид, че ваксината се бие на 2 пъти през 2-3 месеца, за да има ефект... Айде отиде догодина по това време

5

Мнение

преди 3 години

Без най компетентното мнение на нашенския Зевс ЕК нямаше да знае че му е добра работата! Браво!На английски ли го е казал?

4

хахахаха

преди 3 години

Бай Дончо падна и тоя изпълзя от дупката...

3

Анонимен

преди 3 години

Нека първите ваксини да са за Борисов и герберите.

2

Майкаиндия

преди 3 години

Не искам ваксини, а лечение.

1

Анонимен

преди 3 години

Ко? Не!