145

От Америка

преди 3 години

*** Христова- ти куче умряло. Всичките ти глупави статии са против Тръмп.Ако не си разбрала, започват дела срещу измамника байдън ( не заслужава да му пиша името с главна буква ). Тръмп не е паднал от небето и няма да се даде на масонската шайка.Стига си дрънкала глупости а вземи да четеш чужди източници, не платените CNN и Sky!

144

Анонимен

преди 3 години

Бай Дън е казал да се разберем със Северна Македония защото САЩ имат план за региона.Почти ултимативно е поставен въпроса,а за турски поток направо са бесни САЩ,че правим руска тръба с 90% руски газ в нея през България.Много лесно налагат санкции САЩ,а това би ни върнало години назад и застой за години напред,нищо,че пазаруваме самолети от тях.Америка не е Русия!Бай Дън не е Брежнев!

143

Анонимен

преди 3 години

Бай Дън ще се трансформира в Бай Гън и ако бъде избран ще разгърне мащабна война в Сирия, за да си осигури коридор към Иран. Народа на Сирия ще бъде доунищожен, децата им изнacилвaни и продавани за адренохром, защото американосите трябва да дебелеят.Не остана нищо за поскане освен Иран и Русия, но и двете държави не са по силите на *** армията на САЩ, затова ще търсят коалиция с Европа. Сектата на душкача се подвизава в Украйна, колко време ще им отнеме да дойдат и в България?

142

Анонимен

преди 3 години

Бай Тръмп не воюваше,даже изтегли войските и спря тази тенденция САЩ да се правят на световен бодигард в цял свят.Бай Дън обаче е подкрепен от войнолюбците и ще възобнови старите навици на чичо Сам, да нахлува с войска след заплахи към чужди държави под предекст,че има диктатура.САЩ се бъркат в делата на всички държави по света за своя облага,защото са лидер във военната индустрия.Без война курсът на долара пада,а от там се поражда световна криза в икономиката.Нещата се въртят в кръг.

141

Анонимен

преди 3 години

Азиатските държави подписаха най- голямото търговско споразумение в историята. Китай чака с нетърпение агента си Байдън да встъпи в длъжност, защото САЩ не са подписали.Спечели ли Байдън, господарите му от Китай ще залеят света с евтини стоки произведени с робски и детски труд. Споразумението не задължава Китай да пази околната среда. Толкова за борбата с глобалното затопляне. Ще ревете за Тръмп. Американците и западноевропейците ще работят по 17 часа.

140

Ники

преди 3 години

Тръмп е първият президент без война, и без да поробва други народи... Затова и го и натопиха на изборите. Без война САЩ затъва.

139

Анонимен

преди 3 години

Не е важно какво аз искам. Поне научи историята им. Американеца няма право да решава имат право да решават корейците. Твоят въпрос го замени с другата държава и ще видиш че сме на едно мнение. Но не можеш.

138

Анонимен

преди 3 години

А ти кво искаш да оставят ЮК в лапите на Катай чрез С.Корея ли?

137

Анонимен

преди 3 години

161 сащ нямат мирен договор с корея и никога не са го искали. Южната част е окупирана от американци, ако искаха мир щяха отдавна да се махнат. Смешно ми е като гледам как лаици хванати от американската пропаганда блеят каквото им спускат американските медии.

136

А сега накъде

преди 3 години

Статията всъщност за пореден път повтаря изводите на много американски журналисти - нито един президент няма успешна политика спрямо КНДР, защото просто нищо не може да се направи. Никой не може да повлияе на режима в КНДР по никакъв начин!

135

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Така е!!!

134

Проста путка

преди 3 години

си Вуйчо Ваньо........многоПроста.

133

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Френската революция стана от само себе си нали? Ленин защо отиде с брониран влак и маса пари, че да трепе Николай? На Хитлер откъде дойдоха парите,и защо той пощади британците да се евакуират при Дюнкерк, защо направи толкова грешки на източния фронт?Защо след ВСВ Виетнам бе разделен по 17ти паралел, Корея по 38ми, а Германия на ГДР и ФРГ? Защо бе създадена Югославия, и бе разкъсана Палестина? Аре малко мислете с тия глави и може и да се сетите кой е шефа!!! Не е американския брат -и те са роби

132

Анонимен

преди 3 години

Е как няма да е генномодифицираният от Чайна в съвместна френско-китайска лаборатория вирус разновидност на обикновен непоразяващ човека животински коронавирус беше нарочно пуснат за да свялят Тръмп който им наложи мита и им срина икономиката и да поставят китайската марионетка Бидон управляван от афрото комунист Обонго.

131

Анонимен

преди 3 години

Заради неадекватния клоун 246 000 американци са мъртви от Covid-19.

130

Рушофил

преди 3 години

Момчета, направете като мене. Купете си самогонный аппарат, няма значение от модела- Хмельницкий или Смакуй. По-добре е от препарат за вана. Наздраве друзя!

129

Анонимен

преди 3 години

Руснаците са неофашисти и нацисти а Германия е пълна с тях.Въпрос на време е само да се подаде сигнал и тогава всички големи "мъже" жълтуро ислямо афро гмеж ще погине за ефна вечер.

128

142

преди 3 години

Християнка.......от 23 % рязанаРуслямдия....

127

Анонимен

преди 3 години

В Русия е пълно с неонацисти и неофашаги, затова целия свят страни от диваците.

126

Анонимен

преди 3 години

Хаха а уйгурите са 30 млн. в Чайна да не говорим за другите азиатци Индонезия Маляйзия Сингапур и тн.