41

Анонимен

преди 3 години

До БауТечен азот. Да питат овърклокърите на PC-та, всички които знаят за осеменяването по свинарници, краварници и тнт. Щом се готвят да ходят на Марс, не вярвам едно охлаждане и съхранение на ваксина да е проблем. Няма да се ваксинирам само защото някаква си ваксина щяла да се развали. Аз когато купувам нещо си запланувам колко ще ми трябва, не си купувам по един тон месо и после да го хвърля. Никой не ги е карал да поръчват нещо което няма да се ползва.

40

Its me

преди 3 години

Ок, нито иконимически, нито политически, нито здравно е полезно, само милионери може да имаSorry, corrected myselfТези fake news вече може да ти се доповръщаAngy

39

До 44

преди 3 години

Пиши на кирилица ,чук !

38

До37

преди 3 години

Ти обаче"грамотният"правиш по Пет(грешки)Успокой се бре младеж,пий едно питие охлаби жилата с някое младо девойче и току виж ти е светнало в озлобената Капацина!

37

До 34

преди 3 години

Не избивам нишо !! Срам ме е ,че имам такива сънародници !Раждала ме е,но не съм ГанчЮ ! Ясно ли ти е !Елементарната мисловна практика е,когато не разбираш от нещо е да си държиш устата затворена ! Смешно е и жалко ,когато заварчик обяснява вирусологията !

36

Its me

преди 3 години

Няма германски милиярдери, Шрьодер :))Не е икономически полезно, има само милионери

35

тука има, тука нема

преди 3 години

Няма жена, която да е почти бременна!

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБратко, ти си по-неграмотен и от нас, нищо чудно да те лъжат на всеки 5 метра.

33

Бау

преди 3 години

До 35Това е проблемът. Обикновен хладилник не е достатъчно. :(

32

Анонимен

преди 3 години

До 37Говори за себе си и семейството си. Ако мислиш, че сте клoaka, това си е ваш проблем.

31

Анонимен

преди 3 години

Ако не е задължителна, не ми пука. Който иска да си я слага.

30

Анонимен

преди 3 години

Прочетох коментари за ваксината в европейски сайтове и фейсбук.Еми такава злоба,такава мнимост,такива подигравки,такъв негативизъм,такова философстване НЯМАШЕ ! Преобладаваха благодарствените коментари и пожелавашите успех.Възпитани,сдържани и културни.Тук,братко,разни простаци неграмитни тръгнали да блеят пак наопъки с по три грешки в изричение,но с претенции за аналитичност.Няма такъв дебилски народ !Категорично! Ние сме духовната клоака на света ! Това е !

29

Анонимен

преди 3 години

До БауВземи всички ваксини в твоя хладилник. Всеки ден за закуска ще си праскаш по една

28

До24

преди 3 години

Абе теб майка Българска не те ли e раждала,или най вероятно ти не си "ганчовец"а Марсианец,слез на земята и се успокой,с крещене по анонимни форуми едва ли ще се почувстваш по добре,освен ако не избиваш някакви болестни комплекси!

27

Анонимен

преди 3 години

Еми ето, човека ни нарича ганчовци проклети, кому сме нужни, с какво сме важни -> нема начин да не се погрижат за нас с една ваксинка. Не ни харесва човека, то си личи.

26

Анонимен

преди 3 години

*** си напира за съветската ветеринарна ваксина и туйто.Ами да си я получи накрая!

25

Анонимен

преди 3 години

Както се казва, каква ви е ползата да е супер успешна ваксината ви спрямо нас, ако е достатъчно да ни я продадете един път.

24

Бау

преди 3 години

Това с температурата е голям проблем :( Дано да намерят решение.

23

Недоразбрал

преди 3 години

До О хо хоТи май искаш да плашиш света,че предпочиташ да умреш вместо да живееш или по точно искаш да информираш някого,че си корава к,ратуна,която е типична за БГ ширините!Всичките сте на принципа,не знам ка а,*** неа така,а после само ривети,че тук или там ви стяга чипика??!!Поведение на слънчасала офца посред пладне,това си ти отворко!!

22

Анонимен

преди 3 години

Васкината е съвършена, но фризерите не са съвършени и трябва да се усъвършенстват до -70 градуса. Там ще е новият милиардер.