154

Р.Р.

преди 3 години

със същия успех *** може да нареди на пожарникарите да изградят бази на луната

153

Анонимен

преди 3 години

Бойко пребори вируса, но го е ударило в мозъка, щом назначава Мангъров.Все едно вълкът да пази стадото.

152

Анонимен

преди 3 години

30 години разпад за да се стигне до днес, когато 80годишни лекари рискувайки живота си помагат на слабоумното население да не мре. А то избира седесар след седесар, слушайки колко успешен износ на лекари, инженери и млади работници сме имали.

151

Анонимен

преди 3 години

Ако чуят,че им спират бонусите за Ковид, както иска мангърът,доста по- трудно ще се намират лекари за там.Борисов го изолираха от доброжелателните лекари и го обградиха с неприятели на народа ( мангъри).

150

Анонимен

преди 3 години

Баце, ако ставаше само с искане,аз да съм станал Хю Хефнър отпреди 40 години.. Трябва да създадеш условия за да станат тези неща, които ти искаш.И само с пари не става.. Мислиш елементарно..

149

мак

преди 3 години

В нормални времена линейките недостигат, камо ли сега. Т.лупа да не смята да размаха магическа пръчка и да даде линейки, за да има за всеки нуждаещ се? Или мисли, че щом е "наредил", проблема е решен? Няма срам тоя да се прави на загрижен.

148

Анонимен

преди 3 години

Бойко за единия рейтинг, започна да избива народа.Защото вече е факт, че системата не посреща нуждите, хора умират

147

Сега надеждата ми е

преди 3 години

в Радев. Да се разболее и да го пратят при Мънгаров. Ще следа с интерес.

146

V

преди 3 години

Добре де.Всичко е биохимия.Онова момче което докторите са убили не стига че са го третирали с 4 вида антибиотик,всеки от който убива милиони наши клетки и отслабва имунитета ами и не са му позволили да взема витамини и протеини. Накарали са го да яде само супа.Не е нужно да си лекар за да разбереш че са го убили чисто биохимически.В супата се съдържа само вода и въглехидрати.Топлинната обработка разрушава витамините ,а супата не е богата на протеини.Мафията герб и техните,,доктори,,са го убили

145

Анонимен

преди 3 години

Хора искам да ви попитам зелен кон ,умен пожарникар или полицай виждали ли сте !?

144

Анонимен

преди 3 години

Борисов може да говори каквото си поиска, но истината е че като няма акъл в главата, всичко остава едни голи приказки

143

Ами и аз

преди 3 години

се надявах на Корнелката да и турят черен печат за ВМА, че плю отрова по Мутафчийски цяла година, ама на, уреди се. Да я бяха пратили при Мънгаров да и покаже какво е да си съчка. Сега ще продължи да дава акъл, а можеше да и се затвори устата завинаги.

142

Анонимен

преди 3 години

Грешката на Борисов е,че се отнася с Мангъров като с нормален човек.Но. Доцентът е с психично отклонение. Противопоставя се на цялата световна медицинска общественост и то без да е лекувал болни.Разбирам да го пратят на курс, на командировка, но началник отделение е в повече.

141

Запозната до 140

преди 3 години

Къде си плащал?Всичко ми е безплатно и на очен ме каран без пари и всичко. 200 лева всяка година отделно дават ако има човек нужда от очила. Само трябва г-н Борисов да ни дава на държавната администрация допълнително като лекарите,че и ние с много хора работим.

140

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Скачахте за капиталистическимедеца сладък,жилото отровно ви се падна.Лекуват ли демократичните банани ?!За легло 5 болни чакат !

139

Анонимен

преди 3 години

Махнаха Данчо Пенчев. Изолираха Кантарджиев.Пуснаха плямпалото мангърчо на преден план.Ангелов си е службогонец май.Голяма каша.Бой за субсидии.

138

неЗапозната

преди 3 години

До ЗапознатаХа-ха-хааааа..............това е вица на хилядолетието!

137

Отговор

преди 3 години

здравни плащаш за да може Айшето да се лекува безплатно.

136

разбери ме

преди 3 години

До християнин/българинВ думичката ОЦЕЛЕЕМ, не е нужно да вклиняваш и буквичката Т.

135

Анонимен

преди 3 години

Щом пуснаха мангъра, с нас е свършено.Тоя фашист ако ни ръководи, ще се ... яко.