15

9

преди 3 години

Тръмп бил еди си какъв. Факт е, че Тръмп не запали нито една война! Байдън от друга страна беше първият, който покрепи действията в Ирак. Съответно не чакам нищо добро от него.

14

Анонимен

преди 3 години

Нека си го смятат. Съдът вепе започна да му отнема електори.

13

Анонимен

преди 3 години

Това проучване сигурно е правено в гробищата. Нали и мъртвите са глсували за Жо Бидон.

12

до Франкофил

преди 3 години

Тръмп беше прав да провокира Европа, която желае само да си гледа икономическия интерес [Брюксел да става по-богат, а хората по-бедни] докато САЩ предоставя военната защита. Тръмп постигна искането си и то бе Европа да започне да харчи повече във военно отношение. Една от причините за сегашното пропаднало положение на Европа е това, че зависи от всичко и всички. Цял континент, който дори не иска да се ангажира с поддържане на армия. Мъдрите са казали в мирни времена да се готвим за война.

11

Умът

преди 3 години

79% от " американците " не могат и да смятат, но това е друг въпрос !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Смяях, смях. 70 милиона гласували за Тръмп и 3% вярват че бил спечелил. Ей за това официалните "медии" сте пропагандни машини, които хората следят само с нагласата "сатира и забава".

9

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха, проучване на 1300души ега ти, и като чуете Ройтерс спирай те да четете.

8

Аха Ясно!

преди 3 години

До komitataейАаа - затова ли БайДънчетата се опитват да превземат съдебната система - да не ги опандизят като почнат делата....Ясно!

7

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да отричате факта си е факт, едното старче победи другото старче.Пък и Тръмп вече е заявил, че минат ли проверките на вота ще се признае за победен и че ще се кандидатира отново след 4 години.

6

ХА ХА ХА!

преди 3 години

"сред близо 1300 жители на САЩ" - всичките от партията на демократите!

5

komitataей

преди 3 години

те не вярват ам а резултатите показват друго че Тръмп ще е пак преизидент там за разлика от БГ има правосъдна система ,която е уважавана

4

Франкофил

преди 3 години

Тръмп беше враг на обединена Европа, налагаше мита и извиваше ръцете на слабите европейски държави да купуват американски оръжия и втечнена газ. Политиката му на краен национален егоизъм изолира САЩ на международната сцена. Новината за крахът на полутическата му кариера е добра новина. Какъвто и да е Байдън, поне не призовава болните от ковид да пият белина и не се държи като селски шyт.

3

А Фактите ?

преди 3 години

"показва сондажът, цитиран от БНР."Къде, кой, колко ?Кой гарантира?Ето затова Тръмп стана президент! А може и пак да стане!Всичката рабта на медиите вече е мърлява и фалшива!

2

Анонимен

преди 3 години

Тези факти са без значение за фанатизираните тръмпофили. Сега ще оставят съда да изгони узурпаторът на властта Тръмп.

1

Анонимен

преди 3 години

Това проучване е от тези които предричаха 6% преднина на Биден а то се оказа 50/50... Вярваме им!