62

Крум

преди 3 години

Като чета коментарите си отговарям защо сме на това дередже

61

АнонимеН

преди 3 години

БИОНТЕХ ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ АКО СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО НА ВАКСИНА СЕ ЗАРАЗИТЕ СЪС КОРОНА ВИРУС ТОВА БИЛО , ЗАЩОТО ПСЕВДО ВАКСИНАТА ИМ НЕ БИЛА СЪХРАНЯВАНА НА -100 ГРАДУСА А НЕ ЗАЩОТО ВАКСИНАТА ИМ ВСЪЩНОСТ СИ ВИ ЗАРАЗЯВА С КОРОНА ВИРУС ПЪК АКО ОЦЕЛЕЕТЕ ОЦЕЛЕЕТЕ-----------ТОВА НА СНИМКАТА НЕ СА ЧИСТИ ШАРЛАТАНИ А ПОЛУШАРЛАТАНИ И СИ ИМ ЛИЧИ!

60

Рашка

преди 3 години

А бе тия сериозно ли говорят. Ние вече трета ваксина правим. Докога ще правите хората на глуп аци.

59

За Д..би.лите

преди 3 години

Гледащи Нова,БНТ и Бтв не може да има спасение,там има тежка ментална повреда!

58

АнонимеН

преди 3 години

ТАЗИ ВАКСИНА НЯМА ДА ИМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ, ЗАЩОТО ТАКИВА ИМАТ ИСТИНСКИТЕ ВАКСИНИ СЪЗДАДЕНИ ОТ УМНИ ХОРА!!!ТАЗИ ВАКСИНА ЩЕ ЗАРАЗИ ВСЕКИ НА КОЙТО Я ПОСТАВЯТ С КОРОНА ВИРУСТОВА Е ВАКСИНА НА ПРИНЦИПА НА ХОМЕОПАТИЯТА КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ЖИВ ВИРУС Е ОТСЛАБЕН ИМА СИ ТЕХНОЛОГИЯ КАТО КОМПАНИЯТА БОАРОН САМО , ЧЕ БОАРОН НЕ ПРАВИ ХОМЕОПАТИЯ ЗА ВИРУСИ ЩОТО ЯВНО НЕСТАВА!!---ОЩЕ ОТ СЕГА ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ВСЕКИ СЪС СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА КОЙТО СИ Я СЛОЖИ ТАЯ ВАКСИНА ЩЕ СИ ИЗПАТИ!!!-ТЕСТВАНА Е НА СИЛНИ ХОРА!

57

Анонимен

преди 3 години

До опаааКакво, изпусна ли се?Нищо, бягай да смениш бельото.

56

Totenkopf

преди 3 години

Поредната нескопосана пропаганда.

55

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен60Амин,дай Боже!....."Едно е да ти се иска,друго е да можеш ,и трето и четвърто-да го направиш"А бакалъм!

54

опааа

преди 3 години

През 2008 г. семейството създава BioNTech, чиято цел е да се насочи към по-широкоспектърни медикаменти за лечение на рака. Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс инвестира 55 милиона долара в компанията, която работи и по програми за лечение на HIV и туберколоза.

53

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен59"доколкото си спомняш"?..какво си сънувал бре?!..Аз НИКОГА не съм декларирал дали ще си бия некаква "ваксина" против ковида!НИКОГА!!!!..но СЕГА ще го направя:-БЕЗ МЕН в щурата вакханалия на ваксинацията!..така че сега имаш "Спомени от бъдещето"..

52

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоЛично твоя проблем е друг и много дълбок: толкова си психясал и оскотял, че всичко е някаква конспирация, а зад всеки ъгъл се крие врагът!А ваксината скоро ще е в употреба и ще спасява човешки животи, въпреки унищожителната критика от г-н Простото.

51

ПроСоТо

преди 3 години

най-вероятно това семейство е на способни и упорити хора.ГРОЗНОТО в случая е,че една ЧИСТО "ТЕОРЕТИЧНА" "ваксина" се използва за сключване на ТРИЛИОННИ договори.ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА РЕШИЛИ ПРОБЛЕМИТЕ й!!!!..И като "подгряващ пиар" използват тези двамината,които ..повтарям:-Най вероятно са кадърни.НО ПРОБЛЕМА Е ДРУГ и много дълбок!

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56"Да не забравим колко хиляди българи се спасиха в турски болници !! Защо сме такива ,оплюващи,неблагодарни.....стига с тази омраза .Колко живот имаме ???"Той *** по навик: като види някой да успява, веднага бърза да омаловажи, да наклепа, да обиди, белким забрави, че той за нищо не става.

49

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоАбе червен каскет, ти у вас ли си переш ваксинки та питаш дали у нас имам такъв фризер? И, не се притеснявай, хората с малко повече акъл от теб са го измислили. А, доколкото си спомням, ти нямаше намерение да си слагаш ваксинка, тъй че за теб съвсем няма значение.

48

До Просото

преди 3 години

Ще ни я пращат от Щатите с балистични ракети. Горе в космоса е студено.

47

Анонимен

преди 3 години

Да не забравим колко хиляди българи се спасиха в турски болници !! Защо сме такива ,оплюващи,неблагодарни.....стига с тази омраза .Колко живот имаме ???

46

Искендерун

преди 3 години

Родният му град е основан от Александър Македонски, който е посял семето си от Пела до Хималаите и Тибет. Македонец пак ще спаси света.

45

ПроСоТо

преди 3 години

и пак до "43":-Мой човек,толкова "къртят мивки",че са създали ваксина,която НА ПРАКТИКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ!!!!!ТИ лично имаш ли.."фризер",който да поддържа -70 градуса?Ако имаш,значи ваксината е за теб и за НЯКОЛКОТО "вип-персони"..Ако нямаш,ще потърсиш друго решение..

44

Щерю

преди 3 години

Надробили турска баклава в капсулите - и о, чудо...

43

АнонимеН

преди 3 години

ВАКСИНАТА ИМ Е ЧИСТА ПСЕВДО ВАКСИНА!!!!ПРЕДСТАВЛЯВА ИСТИНСКИЯ ВИРУС КОЙТО СА ОТСЛАБИЛИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН И ТОВА Е ВСИЧКО!!!ТАЗИ ВАКСИНА ЩЕ ЗАРАЗИ ПОВЕЧЕ ХОРА И ЩЕ ГИ ЛИКВИДИРА ОТКОЛКОТО ЩЕ СПАСИ!