11

допредния13

преди 3 години

с кого ше се биеш бе форумен *** ти ше скриеш 1ви , поне ходи да работиш не търси конфликти мързеланино!

10

Анонимен

преди 3 години

Ердоган бил пътник - аман от невежи, той и Путин са най-дълго управлявалите от активните в момента *** !

9

Анонимен

преди 3 години

Демократите 2016 г организираха опита за преврат. От тогава Ердоган стана още по краен. Сега нищо няма да му организират , директно ще го отстранят. Той съсипа южния фланг на НАТО , нама да му простят. Тръмп водеше миролюбива политика , сега идва партията на Херес .

8

Въй Въй Въй

преди 3 години

Ще измислят Ултра Кебаб с мулти витамини. Ето ти напредък. А ния ще измислим Ракия с мултивитамини. ;)

7

Анонимен

преди 3 години

За икономиката трябва да почакат, но във военно отношение са наистина в топ 5 на света. Днес с арменската капитулация в Карабах напълно погребаха дълго градения имидж на Русия на закрилник и голям брат християнските народи на Балканите и Кавказ. Вече само баламите в Бг може да си вярват че Русия може да ни помогне с нещо против Турция, ако Ердоган реши да влезе в Делиормана и Родопите.

6

ДО Ердоганя:

преди 3 години

Насила хубост не става!

5

Анонимен

преди 3 години

Който сее вятър, жъне бури.

4

Анонимен

преди 3 години

Байдън е фен на възобновяемата енергетика. Изобщо САЩ лека полека изоставят този регион в Близкия изток и гледат маааалко в по-далечния изток.

3

Анонимен

преди 3 години

Да Ефенди , но след като Байдън се разправя с теб първо. Ще му разваляш ти НАТО. Тръмп го отнесоха , сега си ти. Само зет ти като разкараха и лирата скочи. Теб като те махнат ще полети. А с теб начело на Турция ще има Иран 2 , или Ирак 2 , избирай си. Азерите набързо подписаха примирие , знаят че скоро ще си никой, Байдън ( дано да помни ) ще те оправи , все пак оглавява партията на войната.

2

Анонимен

преди 3 години

този чичка сам предизвика поява на карикатури.Нямало човек който да кажел, че критиките на ЕС и САЩ към Турция са основателни?Да, в Турция няма как да има такъв човек, понеже няма да доживее до следващата сутрин

1

Анонимен

преди 3 години

Ердоган същите за милион стотин дрънкулки за ден