122

ссс

преди 3 години

До АнонименДа, да с тестове се влиза + сребърен куршум + чесън. Като отидеш в Гърция може да ти искат, като се връщаш обаче тук никой нищо не търси.

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен127има снимка с шлем, а тази простотия я отрекоха като ефективна

120

Анонимен

преди 3 години

До И 119 Едното няма нищо общо с другото Каквото и да си говорим , предпазва само екипировката на тези , които работят с най-смъртоносните вируси по лабораториите , където са облечени като космонавти / грубо казано/ Човекът е общопрактикуващ лекар , едва ли е слагал нещо повече от една маска .

119

Анонимен

преди 3 години

До дспрез летищата с тестове се влиза

118

Анонимен

преди 3 години

Измисли го. Има начин, примерно, "***" се цензурира по някаква причина, пък аз съм измислил как да напиша, че имам съд за готвене от чyгyн.

117

дс

преди 3 години

До АнонименТакива като теб дето ми пишат не затваряне а "Локдаун" са ми ясни. Ще затворим София, но ще оставим летищата, както беше преди, нали? След две седмици отваряме и за Коледа пак затваряме... и така до лятото. После ти се лекувай от лекар обучен онлайн през Локдау-нати. Децата кой ще ги гледа, а да бабите и дядовците, пък уж тях пазим. Тая година дали ще има някой болен от грип? Обикновено ми съобщават ноември какви щамове ще ме ядат... тази година няма...

116

Анонимен

преди 3 години

116 започва с думата Нещастници а при мен я цензурирате Благодаря.

115

Анонимен

преди 3 години

Хора, защо сте решили че това е Грип? Да, и грипа е вирус, обаче Грипа е едно, това е ИЗКУСТВЕНО създадено биологично оръжие, няма нищо общо с грипа, и нанася дълготрайни последствия на организма, които все още не са известни. Ето затова трябва да се пресече. А тези които реват, са именно хората зависещи от кръчмите и баровете. В България, се оказва че кръчми и барове на глава от населението са 2 пъти повече от Европа. Тогава да попитам къде не са наред нещата?

114

Анонимен

преди 3 години

До 116.аз чувам линейки на две минути. И? Трябва да умра от страх ли? ***.

113

ковид 13

преди 3 години

До ей dss Може да ни затворят както обичат да казват по радиото, но в други ден понеже предполагам в петък 13 е по сигурно и по конспиративно и народа по ще повярва както първия път ни затвориха на 13 март в петък, което беше началото на мартенските *** когато брутално бил убит Гай Юлий Цезар последния диктатов в Рим като република и след него идва монархията, робството и християнството, разпъването на кръст и прочие.

112

И

преди 3 години

Със сигурност този лекар е спазвал протовоепидемичните мерки, вярвал е в съществуването на вируса. И все пак се е разболял.

111

извънземно положение

преди 3 години

Без много приказки. Лапате парцала до второ пришествие!

110

Анонимен

преди 3 години

До кръпел 104 Не знам дали ти се чете или не Има хиляди статии , ако знае човек чужди езици - и до тях ще има достъп , ако не - през транслейтъра Коронавирусът не е грипен вирус , нито причинява грип през 2003та година , когато върлуваше предшественика на сегашния вирус , се причиняваше заболяване - Тежък Остър Респираторен Синдром / ТОРС- SARS/, сега не е по-различно . Сега е много по-сложно , защото се разпространява по въздушно-капков път и засяга стотици милиони

109

Анонимен

преди 3 години

Нещастници, събудете се! Налага се да приемете реалността! Където живея, доскоро чувах линейка по веднъж на две-три седмици, сега са по поне 5-6 пъти на ден! Досега три линейки минаха днес! ВРЕМЕ Е ЗА СЪБУЖДАНЕ! Има вирус, и е тежък, и понеже сме НАЙ-УМНИТЕ, сега се разпространява здраво!

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонименхив във въздуха ли е? май ти си умник!защо нещо във въздуха не се влияе?

107

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРазбира се, че е вирус. Вируси има и зиме, и лете. ХИВ е вирус, той влияе ли се от сезоните, умнико? Боже, колко плоски и безпросветни сте.

106

ей dss

преди 3 години

Аз предлагам веднага да се затворят училищата за месец.И ви казвам, ако смотаняците се мотат още ден-два, ще трябва да се затваря, но всичко и без пари, не като в Гърция. Гръцките правителства мислят за народа си, а не хвърлят на кучетата.

105

Анонимен

преди 3 години

В Китай при 1700-1800 с Ковид и 70-80 починали на ден , наложиха тотална блокада , каквато тук , дори и не можем да си представим А ние тук едни елементарни неща не искаме да приложим - който може да работи дистанционно , да минава дистанционно. Ресторанти , ако се правят на тарикати и не спазват мерките , да бъдат затваряни Дискотеки, барове , клубове , нощни заведения - да са затворени .Там няма сила , която да ги накара да спазват , каквото и да е

104

Анонимен

преди 3 години

До dsssЛокдаун на София и градовете с най-много заразени за поне 10 дни. Всички, които могат, да работят от къщи. Градския транспорт с повече курсове дневно, ежедневна дезинфекция и постоянен контрол за маски, носени правилно, а не като лигавници. Да се налеят допълнителни пари за болниците, вместо да се дават за безумия като самолети и кораби. Затваряне на всички заведения - храна и напитки само за вкъщи. КПП-та на София - излизаш/влизаш само при неотложност.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен108като не е вирус какво е? защо не се влияе от сезоните?