41

Анонимен

преди 3 години

Аз пък познавам един с рекорден брой чекмеджета с пачки и кюлчета.

40

42

преди 3 години

Част от краденото от хунтата.Защото ги е страх да ги държат и в страни като Швейцария.

39

ГосТ

преди 3 години

Хммм един милион са си доста пари, не само за българския стандарт. Аз имам две къщи в София, *** немам един милион у банката....

38

Анонимен

преди 3 години

Директорка на болница от ГЕРБ е с 80 бона на месец. Като харчи по 900 лева, остават 79 бона. За 1 година трупа 1 милиона от рас в банката. И така хората реват, че не могат да се лекуват, но парите потъват в хора на ГЕРБ.

37

До36

преди 3 години

Абе тук не става на въпрос каква недвижима собственост имаш която е на стойност един милион(разбира се само в твоите очи)тук иде реч,че 1070 лица държат свободна кешовица над милион на депозит!

36

Анонимен

преди 3 години

Човек с 1 милион в банката не е богат, а средна класа. Богат човек е със състояние над 20 милиона за мен. Продаваш 4-5 апартамента в София, купени на времето за по 10 000 долара за 80 000 евро и си готов. Такива приятели имам сигурно 20. На времето родителите им като обезумели изкупиха жилищата на безценица. Спомянм си как специално ходиха по командировки, за да припечелят в Германия 10 000 марки за 3 месеца и да купят гарсониера. Майка ми и тя така- 6 години в Германия, биохимик.

35

Анонимен

преди 3 години

Статията може би е с цел да ни убеди колко сме богати при Боко, но няма нищо по-лошо от това да държиш спящи пари, а това, че са в банка е откровена простотия

34

Анонимен

преди 3 години

Нормални новини. Продадох жилище за 250к евро в София- наследствен имот. Взех кредит 270к евро, за да си купя къща. Ето ти депозит от 1 милион. Да не говорим колко приятели имат с депозити, близки до милион- криптовалути, акции, фондове. Самият аз съумявам да спестя поне по 6000лв. месечно и имам солидни депозити, а съм обикновен човек на заплата в технологичния сектор. Та, мисълта ми е, доста от тези пари, за да са в депозити и то у нас, и то на физически лица, са напълно чисти.

33

Анонимен

преди 3 години

1 000 000 лв = 10 пачки от по 500 еврака = на дънцето на едно чекмедже!

32

Я па ти..

преди 3 години

До Сделано в Китае 16 България без нито един завод и индустрия.... Какви ги дрънкаш бе ?Изнасяме продукция за 20 милиарда годишно. Това не идва от въздуха.Заводи никнат като гъби.Ама хаааа! ***.

31

Totenkopf

преди 3 години

Алчната червена номенклатура не спира да краде дори във време на криза, след нас и потоп

30

Анонимен

преди 3 години

Нападателят ще взима заплата в "Лудогорец" с 10 000 евро по-голяма от тази, която получава в "Каляри". Месечното му възнаграждение в Разград ще е около 50 000 евро, докато в Сардиния то е към 40 000 евро.--Както виждате, някои хора са надминали европейските заплати, у нас!

29

Анонимен

преди 3 години

Данните доказват нищо освен че е имало или има бум на корупцията и на чекмеджетата.

28

Анонимен

преди 3 години

Кирил Десподов носи тузарски часовник за близо 40 000 лева. Именно с него нападателят позира на снимката, когато подписа договора си с Лудогорец. На дясната му ръка се забелязва да блести Rolex Yacht-Master 40 mm. Цените на световноизвестната швейцарска марка модели варират от 12 до 20 хиляди евро (24 000 до 40 000 лв).

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБожков няма червено потекло, така ли?Ни той, ни жена му?

26

До24

преди 3 години

Едва ли са сто процента,за тия 30+ години се пръкнаха и доста предприемчиви люде които успяха да направят доста пари,но все пак е интересно колко от тия 1070 милионери са от червената "аристокрация"

25

Анонимен

преди 3 години

Богатите са опасни за държавата защото така имат власт и възможност да платят добри пари на бедни и гладни хора за престъпления.

24

Анонимен

преди 3 години

Зависи и колко са чужденци. Пък и 1 милион лева днес са почти двойно обесценени спрямо 2010 г, заради високата инфлация на еврото и лева, които в злато се обезцениха 10 пъти за 10 години. Отделно колко са тотомилионери, колко са депутати футболисти, банкерим адвокати и т.н. все доходи които не са пазарни не са от работа а от висока длъжност или от комисионна или от офшорки или от сива икономика, мафия и др..

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Интересно,колко ли от тия Са или Имат Червено потекло?"100% са с червено потекло, на другите мутрите им видяха сметката още 90-те години. Ако някой дефектира, се отстранява веднага. Виж например с Божков какво стана.

22

Анонимен

преди 3 години

Тегленето на многомилиардни заеми и раздаването им под формата на грижа за населението, ще доведе до инфлация и увеличаване на познайте кои влогове.