35

Анонимен

преди 3 години

За Путин незнам , но на Ердоган му е зле .

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40"Безсмислено е да го поздравява. За да поздравиш някой, той трябва да ти е някак приятен"Хубаво е, че вече отркито си признавате, че Върховния ви лидер се е месил в изборите на САЩ. Толкова ви боли от загубата на неговия човек, че даже няма сили да поздрави когато му е времето победителя. Солчица.

33

Анонимен

преди 3 години

Безсмислено е да го поздравява. За да поздравиш някой, той трябва да ти е някак приятен. Нов президент и малко прасе не бива да се хвалят защото ....................................................................................... Нали така!

32

Калеко Алеко

преди 3 години

От "Посирано 20" също ще чакат решението на Вожда, преди преди да изразят становище по повод избора на Байдън, същото се отнася и за Беквокалиста им Румен Грипенов Радев ... !!!

31

Митко 19см

преди 3 години

Какво се оказа накрая? Това, което всички знаехме отдавна - Тръмп го подкрепят недоучили реднеци у дома и най-долната класа неудачници от бившия соцлагер, начело с идола им Владимир Владимирович.

30

българин

преди 3 години

До: номер 32Нищо подобно, няма такъв филм!Съдебни искове е имало винаги и ще има. Байдън е новият президент на САЩ!!!

29

Анонимен

преди 3 години

Путин няма душа, а Байдън няма акъл. Първото е съмнително, ако се твърди, че душата съществува, и вярно, ако е вярно твърдението на много философи и основоположници на религии, че душата е ментален конструкт и не съществува като носител на психичните свойства. Липсата на акъл се нарича деменция и Бай Дън я доказа категорично.

28

българин

преди 3 години

Честно да си кажа, мислех го Путин за по-умен човек отколкото се оказа.А то какво излезе?Хитрата сврака с двата крака!Путин сам се издаде, че Доналд Тръмп е неговият човек.Ако беше по-умен, щеше да поздрави Байдън и да продължи с подмолните си действия по сървърите.А така, дори някой да не е вярвал, че Путин е замесен, сега едва ли има още някой вярващ.

27

Германец

преди 3 години

Хайде си чети немската преса и не взимай отношение.---Докато те храня с данъците си, ще мълчиш и ще козируваш :)

26

До Германец

преди 3 години

Хайде си чети немската преса и не взимай отношение. Нали си спасен. Ееееей, ей такива предатели на народите са ми...

25

не може да бъде!

преди 3 години

Вижте ,от гледна точка на законноста и коректността това е много точно -докато не изтече срока за предявяване на съдебни искове,всякакви поздравления са форма на натягане и слагачество.Законово тези избори още не са приключили и положението е крайно неприятно.На за американските пенсионери и възрастни хора с проблеми има много положителна новина -те вече знаят кой е най.добрият старчески дом в САЩ/а и в света/-това е Белият Дом!?

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25"То Русия няма какво да я громим ние, пич."Точно.:)))))))))))))

23

гранде статия

преди 3 години

Журналистката задава отговори!

22

Анонимен

преди 3 години

Знам само , че Путин този ще го надживее. Той дали помни още къде е Русия?

21

Ами

преди 3 години

Правилно !

20

Анонимен

преди 3 години

ггорките - кокво коментиратебайдън си е обикновен гащник като обамаи ще прави това което му наредят банкеритеимаха един президент дето не слушаше банкерите и си заминаи до сега великите служби дето ката ден ревът какво направила русия не са казали кой и защо утепа кенеди а след това и брат му - когато беше сигурно че ще го изберат за президентцелта е войни и крадене на чужд труд- за да има помощи за американцитеот *** половината живеят на помощи- така че може да купим още самолети

19

Германец

преди 3 години

Какъв удар по путиноидните тръпмисти!!! Останаха им само Болсонаро, Орбан и вишеградските недоразумения. Дано не станем свидетели на масови самоубийства...

18

OMG_Lucker

преди 3 години

Формално погледнато е прав Путин. Тва първо.Второ: човек, който наистина няма душа (Байдън), който в интервю пред телевизия заявява, че се продава на тези, в които са парите да обвинява Путин, че няма душа... Ами не е сериозно. Ама то е така- корумпираните мислят, че и другите са корумпирани, некадърните мислят другите за некадърни, а бездушните... сещате се.Така, разсеях се. Влязох за да чета неадекватни коментари на USA поклонници, громящи комунизма и Русия в постовете си.

17

Анонимен

преди 3 години

Те собствените им власти в САЩ не го обявяват за победител Само слугите на САЩ по света се втурнаха през глава да поздравяват Байдън

16

Анонимен

преди 3 години

Че за какво ще го поздравява то е ясно ,че Байдън ще търси война с Русия а това че русия го поздравява или не, няма да промени мнението на Байдън че трябва война с Русия и това ще вдигне отново икономиката на САЩ, Байдън е предпочита печалби чрез война и досегашната история на САЩ показва ,че при война икономиката на САЩ расте,няма обратен аргумент.НЕГРАМОТНИКО ТОЗИ БЪЛВОЧ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ЛИ Е?