28

Обективно

преди 3 години

Ето, вижте Гала! Вече е съвсем добре БЕЗ АНТИБИОТИЦИ И ДЕКСАМЕТАЗОН, ВЪПРЕКИ ЧЕ СА Й БИЛИ ИЗПИСАНИ ОЩЕ В НАЧАЛОТО, НО ТЯ НЕ ГИ ВЗЕМАЛА НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ. Добре е да я разпитате по- подробно колко дни е била с температура и т. н. Дайте повече инфо за хората, все пак лично го е преживяла.

27

Анонимен

преди 3 години

Браво! Мислещ човек! Такива са рядкост.

26

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм разбирала уклонът на нашенското лечение - вирус да се "лекува" с антибиотик. Това е просто нонсенс. Хайде, хората масово не са умни, не са специалисти, мислят, че това лекарство е универсално, а то си убива само бактерията, за която е прпедназначено. Но лекар, учил за това, да го изписва при липса на бактериана инфекция и то всеки път-това е престъпно. Това са тежки лекарства, които водят и до опасна резистенстност, когато с тях се прекали, до тежки алергии. А се изписват на кило

25

Анонимен

преди 3 години

И сега хората ще почнат да го търсят, а има доста странични ефекти, като супресия на централната нервна система. И според доста изследвания за да е ефективен трябва да се вземат доста големи количества при което има опасност.

24

хемЕтолог

преди 3 години

Направо идете при някоя маскирана врачка да ви хвърли един боб и да ви излее куршум.

23

хемЕтолог

преди 3 години

Направо идете при някоя маскирана врачка да ви хвърли един боб и да ви излее куршум.

22

Анонимен

преди 3 години

On 10 April 2020, the FDA issued guidance to not use ivermectin intended for animals as treatment for COVID-19 in humans.На 10 април 2020 г. Агенцията по храните и лекарствата издаде ръководство да не използва ивермектин, предназначен за животни, като лечение на COVID-19 при хора.

21

Анонимен

преди 3 години

Много лекари в чужбина говорят абсолютно същите неща. НО. Почти винаги, ако не и винаги, първите дни протичат без симптоми. Докато се появят симптомите, докато се тества човек, докато излезе ПСР-а (тестовете за антитела няма да хванат нищо в началото), вече ще е минало времето за лекарства като ивермектин. Така че в идеалния случай искаме да го даваме, на практика няма как да се случи това. Това е пропуснал да каже д-р Ботев.

20

До Анонимен 17

преди 3 години

Ми то с КОВИД 19 проблемът е, че няма антивирусни за него!

19

Ром"с

преди 3 години

******-параZити -не знаех,че е цензорна дума!

18

Ром"с

преди 3 години

Този препарт е против *** ... и домашната ракия е също премахва *** ...сега остава да се разреши варенето на домашна ракия за всяко семейство по 50 литра безплатно и под никакъв наказателни отговорности да не попада варенето на ракия за домашно ползване.

17

превантивно

преди 3 години

Антибиотикът се започва при продължиелна температура, кашлица, болки в гъдите и гърлото. Щелта е да се избегнат усложненията на КОВИД 19 и най-вече развитието на бактериална пневмония, щото от нея се умира даже и без ковид. В момента лекарите предписват Азакта, Азитромицин, Тамале или Атаракс за 7-10 дни. Почти са изчезнали от аптеките и складовете, но все още се намират. Няма 100% гаранция, но са достатъчно надежни.

16

Анонимен

преди 3 години

Най накарая да прочета, че ще се лекува вирус с антивирусни лекараства! Евала!

15

Анонимен

преди 3 години

До Срам ме е от васСрещу вирусите няма лекарство за активно лечение - стига сте писали простотии. Бронхиксин за изчистване на дробовете и витамин D за подсилване на имунната система, напълно резонно - тук се цели облекчаване на симптомите, а не активно лечение!

14

Анонимен

преди 3 години

Единствено стабилната имунна защита на всеки човек (индивидуално) спира вируса.Лечение, което да решава радикално инфекцията няма и затова хората без здрав организъм са потенциални жертви. А покрай сухото гори и мокрото. Има ли много заразени... ще има и доста жертви. Вместо да се отложи във времето това лавинно заразяване, сега ще броим мъртвите.

13

Анонимен

преди 3 години

Ивермектин е препарат срещу въшки по животните. Повечето лекари го отхвърлят като възможност за лечение на Коронавирус. Не се хващайте като удавници за сламка подадена от първия щурак. Преди 2 месеца ветеринарните доктори алармираха, че този препарат се изкупува масово от ветеринарните аптеки и посочиха че не е препоръчително да се използва от хора.

12

не разбрал

преди 3 години

Ама как така го лекуваме, като нямало лек за този страшен ''вирус''?

11

Анонимен

преди 3 години

Некой поп от Светия синод, няма ли да се изкаже как се лекува Ковид 19?

10

Селския фелдшер

преди 3 години

Много, ама много внимателно с ивермектин-на, че има много странични ефекти и принципно, няма много опит с прилагането му върху хора. То си е ветеринарно лекарство. А антибиотик се започва рано просто защото ако чакаме бактериограмата да стане,че да сме наясно кой щам да атакуваме, човека си гушва букета. За това докторите се презастраховат и тръгват с широкоспектърни антибиотици.

9

Обективно

преди 3 години

След като лично той НЕ е лекувал с ивермектин - защо го рекламира???? Няма личен опит. Това е много токсично лекарство.