66

Ковидон

преди 3 години

До Анонимен #62НЕ Е НИКАК очевидно дори и при направени 2151 теста могат да се открият 4000 заразени повече от тестовете, които правят. ДА ВЪЗМОЖНО Е! Това е Ковид е напълно логично! Също в държавата на далаверите и къщите за гости с евро пари всяко чудо е възможно.Трябва да има ВИСОКИ бройки и да мислим за богатите бизнеси да не обеднеят и да стават още по-богати. Хотелите са жизнено важни трябва пари и на тях още както и на екскурзоводи, които нищо друго не могат и не искат да работят.

65

Зоро

преди 3 години

Спокойно.Пилците се броят наесен, а пък заразени и починали във вторник.Прогноза: нов антирекорд над 5000.

64

SHEFA

преди 3 години

ДО 71-ЩОТО ПЛАЩАМ ЗАПЛАТИ НА ТИЕ 240 -Е ЗАТОВА СЪМ SHEFA

63

ДДРОнег

преди 3 години

До БАЙ МУМалеййййй, като ти гледам граматиката, ясно е колко ти е акълът - типичен гербаджия !!!

62

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 63А и цензурата тук е жестока , няма свобода на словото !!!За някои думи те банват, а обиди към Българскиа народ се толерират !!!

61

SHEFA

преди 3 години

До БАНко-ЩОТО СЕ УСЕТИ ЧЕ НЕ Е ТОЛКОВА СТРАШНО-ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ЧОВЕКА СЕ РАЗБОЛЕХА ОТ РАК И ИМАТ НУЖДА ОТ ЛЕЧЕНИЕ ДОКАТО НИЕ ГОВОРИМ ЗА ТОЗИ ГРИП.

60

Анонимен

преди 3 години

за да има тестове нсправени трябва някой да отиде в лаборатория, те просто така по телефона бе се правят, че да ми се правите на интересни че държавста била малко тестове направила. Днес като се изсипят кихащи и кашлящи пред болниците и като съберат не обявените закъснели тестовр от събота и неделя и утре ще ви напишат нов анти рекорд 5000. Кое е вярно и аз вече не знам но такава е нашата предсказуема статистика.

59

ммм ..!

преди 3 години

Браво, е това позитивно мислене в Държавата.Вместо да се правят задължителни (безплатни) тестове на населението и по този начин по-бързия начин да се откриват хората с covid-19, те Управляващите хвърлиха луда пала там къде въобще няма смисъл.Защо дават по 50 лв на пенсионерите, при условие, че те получават пенсии, и то пенсии съгласно внесени преди години осигуровки.Борбата с covid-19 изцяло трябва да се промени, а онзи от Банкя да вземе и да млъкне, да спре да ръси простотии.Писна ни ..!

58

Анонимен

преди 3 години

Бойко ти искаш да работим за да ти осигуряваме данъците ,за да може държавата да е по далече от задълженията и да помага в условията на икономическа криза и пандемия ....! Жалък човечец си ти .....Поне затвори училищата .....Толуб ! И аз мога или не мога ................?

57

SHEFA

преди 3 години

-ЩОМ ТЕСТОВЕТЕ СА ПО МАЛКО ЗНАЧИ ИМА ХОРА С ПО МАЛКО СИМПТОМИ.-ТЕ МАЙ ЗОРЛЕМ ИСКАТ ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ БОЛНИТЕ?-СТИГА С ТАЗИ ПАНИКА АЙДЕЕЕ-ЗА МЕН ВСИЧКО Е ЗА ПАРАТААААА-1 УРЕД ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ 60 000-ТОВА В ПАНДЕМИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ БЕЗ ПАРИ-ИСЛЕДВАНЕТО-БЕЗ ПАРИ-КВО ПРАВИМЕ?-ПАРА??

56

БАНко

преди 3 години

КОЛКО ЛИ ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ СЕ ОБАДИХА ВЧЕРА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ДА ГО ПИТАТ КАК ПОСТИГНА ТЕЗИ УСПЕХИ С ТАКСИТА-ЛИНЕЙКИ, ПОЛИЦЕЙСКИ КОЛИ- ЛИНЕЙКИ И ТО БЕЗ ЛЕКАРИ И МЕД. СЕСТРИ ?

55

Анонимен

преди 3 години

И кво? Вируса по-малко ли заразява събота и неделя или те решиха да направят по-малко тестове - така за разкош и разнообразие.

54

БАЙ МУ

преди 3 години

ПРИМИЕРА СИ ГЛЕДА ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ РАБОТАТА....САМО ДЕТО МНОГО ЗАВИСНИЦИ ИМА...ЯД ГИ Е ЧЕ УВАЖАВАТ НЕГО НА ЗАПАД....А НА ТЯХ НЕ ИМ ОБРЪЩАТ НИКАКВО ВНИМАНИЕ....ЗАТОВА ИЗСИПВАТ КОФИ ПОМИЯ ОТГОРЕ МУ....МНОГО АКТИВЕН В ТОВА ОТНОШЕНИЕ Е ПРЕЗИДЕНТА р.р.

53

баба мюмюнь

преди 3 години

Вай, вай, сакън!

52

дядо айше

преди 3 години

Е, нищо. Няма страшно, ще станат още случаите.

51

БАНко

преди 3 години

ВЧЕРА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ПРИЗОВА ,, КАТО ЮМРУК ...ДА СЕ ОБЕДИНИМ "ЦИРКАДЖИЯ , ПРЕНОСИТЕЛ НА ЗАРАЗАТА С ДЖИПКАТА ПРИ БАБИТЕ , ДЕТО НЯМА ДА СИ МИЯТ РЪЦЕТЕ ???!!!???!!!

50

баба мара

преди 3 години

и сега в тази мъгла и студ да търчим до магазина от 8 до 10 часа ами нали щенапълним травматологията на Пирогов така ще се потрошим

49

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

ТИ БЪРКАШ НЕЩО....ФИГУРАНТА АВИАТОР Е СЪВСЕМ ДРУГ ЧОВЕК.....

48

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Ееее, сега пък тестовете били малко!

47

Анонимен

преди 3 години

От 30-40 в интензивните отделения преди няколко седмици днес са 273. Под вещото управление на ББ и компания вървим към нови тъжни рекорди.