228

Анонимен

преди 3 години

Миризливото руско Путин не смее да поздрави Байдън за да не дразни психара Тръмп, но вече заявиха от Москва "видяхте ли че този път не се намесихме в изборите". Демек ако се бяха намесили пак, техният човек Тръмп щеше да спечели.

227

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХаха-маха, смятай сам. Акинци има 36 часа автономност при крайцерска скорост 450 километра. Байрактар ТБ-2 има още повече време във въздуха но неговата товароподемност е до 55 килограма, което отговаря на две противотанкови бомби.

226

Анонимен

преди 3 години

Сащ ди отиват пичоуе.Тва е!Само чакам Харис или нейното протеже Байдън да намалят првомощията на полижията и са Чао.

225

Анонимен

преди 3 години

Втори мандат на психично болния човек Тръмп щеше да се окаже пагубен за САЩ и света. Приключи разпищолването на диктаторчета като Путин и Ердоган окуражени от задкулисните уговорки с психопата Тръмп.

224

Анонимен

преди 3 години

Хааха байрактар колко е полезният товар на дрон бе колко му е горивото и рейнджа.Хахаха байрактар.Смех пълен

223

Анонимен

преди 3 години

Не послуша световните кукловоди и те му спретнаха "загуба на изборите" , като подготвиха почвата с "пандемията" Ковид ...

222

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 298Турците вече са готови с дроновете Байрактар Акинци, които ще носят товар 1350 кг в това число и ракети въздух въздух и тогава кашоните Су35 нямат никакъв шанс. Съвременния въздушен бой по нищо не прилича на онзи от 2СВ, днес дебнеш врага и го ликвидираш от 100 км разстояние, а руснаците все още си ползват тактиката въздушен бой очи в очи. Днес най-важното нещо е първи да унищожиш ПВО на врага и след това да се занимаваш с курниците му. Именно това не проумяват руснаците

221

А

преди 3 години

Тия пък Буш и Хилъри сякаш бяха по-добри оратори от него - глупости на търкалета ! Единственото, което правеха по-добре, беше да залъгват хората , с усмивка на уста ! Тоя вярно , че пуска от време на време по някой "бисер", но поне е искрен - в това отношение дори бих казал, че. не е истински политик !

220

Анонимен

преди 3 години

Хаха Су-35 ще попилее цялата турция.

219

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 298Гърците може и да свалили Ф16 с Мираж, но това никак не означава че руснаците ще свалят нещо с курниците Су35.

218

Анонимен

преди 3 години

Егати и невероятните истории.Едно време Димитър Общи обра пощата.Днес Тръмп се жалва пред света, че пощата го е обрала

217

привет на русофилите

преди 3 години

На вниманието на превъзбудените русофили на които им се привиждат Су35 в Граф Игнатиево. Тези летящи курници ще предизвикат единствено самодоволната усмивка на Ердоган.А сега да се върнем в реалността ето 3 пасажа от първата реч на Байдън като президент засягащи Русия и русофилите.1.Мечтата на Русия за величие винаги приключва с купони за хляб2.Взема ли правомощията дните на Путин са преброени3.Вляза ли в Белия дом руснаците най-сетне ще разберат какво означават "адски санкции"

216

Накратко...

преди 3 години

Тръмп е откачаллник ..... ама пък другите откачаалници в САЩ и по света си го харесват и го поддържат. Все пак, смятат го за свой щото много лесно намират общо между неговите несвързани мисли и своите . Както казват старите и мъдри хора : Крраствите магаретаа през девет баира се подушват.п.с. Никой не иска да ви разубеди. Харесвайте си го .Той си е ваш. Величайте го. Дори си направете малко параклисче с негова снимка ... както подобните на вас отткачалки фенове на джуджето Пуутен .

215

Анонимен

преди 3 години

Индонезия оня ден са отказали Ф-35 и поръчват Су-35.

214

Анонимен

преди 3 години

Предатавям си на стоянката на Графа наредени 35 нови Су-35 и ***.

213

Анонимен

преди 3 години

1 рублей е 2 стотинки. Цената остава стабилна.

212

Анонимен

преди 3 години

Е то и йената не е особено скъпа валута за разлика от британският паунд.Но Япония е 3-та икономика в Света произвеждаща всичко а ВБ произвежда японски коли британски коли които всъщност са немски и индииски и уиски ама чакай то тва последното е шотландско.

211

Анонимен

преди 3 години

Проблемът на Байдънович е че не може да направи война никъде.

210

Истината

преди 3 години

Не е вярно, че не е умеел да говори - това са измислици , целящи да го унижат ! Гледал съм в директно излъчване негова реч пред Конгреса , и бих казал, че много малко съвременни политици могат да се мерят с него в това отношение - може би Джонсън, който въпреки че не ми се нрави, трябва да му се признае също това умение !

209

Мдю

преди 3 години

Имам книга с неадекватните изказвания на буш младши. И двамата буш ибаа мамата на света. Тръмп не е откачалник и масов убиец. Сега ще видите от януари