345

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 355Ти имаш ли грам мозък в малката черепна кутийка? Кои години Мими Виткова беше министър? Какъв КОВИД тогава?Побеснявам, като си помисля, че на теб и другите фекалчета ще им дадат грешни пари за такава калпава продукция!

344

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 356Ама случи като с пръст в рядко! Мими Виткова е кристално чист човек, беше и добър министър! Ти си подло човече, клеветник, лъжец! Всъщност, кажи членоразделно, с какво от казаното от нея не си съгласен! Прояви потресаващия си интелект и информираност, боколук!

343

Анонимен

преди 3 години

"Останете си вкъщи" е олд скуул. Сега е фешън да се казва "локдаун".

342

Анонимен

преди 3 години

Системата колабира. Но тя всъщност е рушена 30 години , така че каквоти и да се прави оттук нататък, все е закъсняло

341

Анонимен

преди 3 години

Другарката Виткова отдавна вече разбира само от освен от превъртане на пари, а не от медицина. Така че мннението й е по-скоро предизборна заявка за някое министерско място в следващото правителство.

340

Анонимен

преди 3 години

Тази Виткова защо не взе мерки против ковида когато беше министър на здравеопазването.ЕЕЕЕЕ навсякъде по медиите се явяват бивши министри и политици акъл да дават-нагли реваншисти.

339

Боко

преди 3 години

Какви са тези мними експерти?! Аз казвам какво ,къде ,кога ,защо..Аз съм вся и всьо !Локаут ,локдаун?! Какви са тези СЛОЖНИ думи ...аз съм пожарникар с речник на каруцар и акъл на новородено ( навсякъде по света щях да съм усмиван и гаврен ,но тук съм премиер!!!) ! Братя българи ( вие бедните ,а аз милиардер) - ще треперите още ...търпяхте ме 11 години ...ще има още ...когато интелигентните ,млади хора протестираха - вие гледахте сеир! Хак да ви е

338

Натали

преди 3 години

Хубаво пуснаха гимназистите да учат онлайн, ама ако може уважаемите им родители да ги озаптят мако да се кротнат вкъщи, а не да превръщат отново средствата на градския транспорт в подвижни кръчми.

337

SHEFA

преди 3 години

ЧЕТЕТЕ ГОРЕ-експерти-БАСИ ЕКСПЕРТИТЕ-ПО КАКВО?????

336

Епидемията

преди 3 години

Си следва своя естествен ход. Независимо дали ни харесва или не.С локдауна се удължава агонията, като към ковида се добавят нови проблеми.

335

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAПрав си че е нищо и никаква но от нали знаеш от нищо нещо. Пускат ни пробни закачки до където се уловим. То половината народ им вярва сляпо и не може да мисли дори...

334

Анонимен

преди 3 години

До славянин Може при тях данните да пристигат със закъснение ха ха ха.

333

БАЙ МУ

преди 3 години

ДО АНОНИМЕН...ЧУДЯ СЕ ДАЛИ РАБОТИШ ИЗОБЩО...ИЛИ СИ НА НАДНИК ТУК ЗА ДА ПИШЕШ ПО ЦЯЛ ДЕН.....

332

Анонимен

преди 3 години

Велики експерти, досега да бяхте се обединили и направили ваксини, ние не-експертите го знаем това за неизбежния локдаун, ама вие така направихте, че март месец няма да е най-черния в годината, бездействие и смучене на пари.

331

Анонимен

преди 3 години

ако във Франция и Италия експерти "установят", че вирусът прониква през члена и почнат да им ги режат, и вие ли ще поискате, за да се "спасите", ***?

330

Ци**нин комунист

преди 3 години

Само да предупредят, това с този к19 е подготовка да се отнеме свободата на обикновения човек, и ако ние не вземем мерки жалнa ни майка!

329

славянин

преди 3 години

Странна работа, доколкото помня в понеделник процентът на позитивните беше 36, днес е 26 и такива като тази ни убеждават, че положението се влошавало! Ето така работят тези - с лъжи нон-стоп!

328

SHEFA

преди 3 години

До Боко да затваря-ние сме затворили отдавна.бели робини по шивашките цехове-кучета по пътищата и 160 села изчезнаха.а вие короната короната е нищоооооооооооо

327

Анонимен

преди 3 години

Аз ви го казах няколко пъти ... Пак ще ви го кажа комунизма ще ви се стори рай !

326

Анонимен

преди 3 години

При положение че русия има ваксина ...