170

Хмм

преди 3 години

Само пари са ви в главите. Са като се запълнят болниците даже и ръка да счупи те няма да има кой и къде да ви лекува. Кай е имал акъл за тези 6 месеца е спести за да може да изкара до пролетта. Кой не, всички ще са му виновни за това че е глупав.

169

Константин

преди 3 години

Страхливците са б...луци. Все искат да ги затварят и водят като овце. Ако затварят е по-зле. Нищо не е по-лошо от глада. И долу герб. Мисля си, че искат да ни затварят само за да спечелят време и да се спасят. И сега някои ще кажат, че и в целия свят е така. В Европа яко се краде и навсякъде затова ги затварят. Ще видим гърците докога ще издържат.

168

Ковид-19=БайДън-20

преди 3 години

Хайде, изборите минаха! Байдън е избран. Спирайте разпространението на Ковид-19, той свърши работата, за която беше създаден. А жертвите - какво са няколко милиона или дори няколко десетки милиона на олтара на БайДъньовщината?

167

Рита Тумберг

преди 3 години

Долу Баце или ГЕРБ се тая

166

Божкоф

преди 3 години

Нуждае ли се Борисов от психична помощ не не се нуждае

165

ПроСоТо

преди 3 години

и още съвсем малко,да ме извинят админите:Бях свидетел ,видях го с очите си,как два самолета,единия голям,като транспортен,а другия малък,като изтребител, летяха доста ниско /някъде към 5 километра/.НЯМАШЕ и следа от конденз,защото летяха ниско.Изведнъж и от двата ИЗРИГНАХА ШИРОКИ БЕЛИ СТРУИ!!!!!..Признавам,че в началото гледах с насмешка на "конспиративната теория" за "пръскането",но сега съм абсолютно убеден,че това ПРЕСТЪПНО разхвърляне на отрови ,се прави!С РАЗРЕШЕНИЕ НА ХУНТАТА!

164

ПроСоТо

преди 3 години

та да продължа към "анонимен":-Бялите следи от реактивните самолетни двигатели се дължат на това,че на височина над 8000 метра въздуха е с температура под нулата и ПАРИТЕ,които съпътстват всяка работа на двигателите,кондензира веднага след като напусне двигателя.Но тя много бързо се РАЗСЕЙВА,защото е слравнително малко.В случая имаме "следи",които стоят с часове!Те НЕ са от конденз!Нещо повече:-Отделните СЪСТАВКИ на "следите" се държат по различен начин:-Едни се запазват,а по-тежките слизат

163

ПроСоТо

преди 3 години

До АнонименУважаеми,АЗ ЗНАМ какво са следите от двигателите на самолетите и какво е това,за което става дума!!!!Не "изсмуквам от пръстите си" написаното!По стечение на обстоятелствата един известен период от моя живот беше свързан със самолетите-основно тяхното следене и сваляне.Освен това познанията ми са предостатъчни!!!..Така че ми е пределно ясно за какво става дума!!НЯМАМ НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ към всевъзможните "конспиративни теории"!!!!..Написах това долу като човек,който ЗНАЕ за

162

Койчо

преди 3 години

На дончев отдавна му личи че е ръб на бръснача с тази гумена глава

161

Анонимен

преди 3 години

"Има мерки в запас" - какви мерки може да има като няма лекари и мед. сестри?

160

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоИ не само там ръсят над Родопите е същото !Но това е дифузия от самолетните газове и доста често срещано явление през студените месеци :)

159

chaos

преди 3 години

Вече 6 месеца продължава хаоса с управлениетона тази епидемия, в процеса са ангажирани доста чиновници и политици,които и понятие си нямат какво се случва, в случая се изискват хора,които владеят висшите сфери на мениджмънт в подобни ситуации, а с управлението се занимават хора които не са учили и един час подобни дисциплини, това води дозастрашаване живота както на колегите им, така и вредят на себе си и обществото.Изисква се промяна на модела.

158

555

преди 3 години

Стигнахме до това положение , защото разни и-м-бецили дават "компетентни мнения" ,а други ***-ли ги слушат и разколебават хората . Болестта е страшна и трябват много строги мерки , защото ще се получат задръствания на орландовци .

157

Анонимен

преди 3 години

Българските журналисти го поставят този въпрос по "хиляда" пъти на ден особено медиите с национално покритие сякаш някой друг освен държавата им плаща ми сигурно либерално демократичните НПО-та може би, освен че не мога да разбера как е възможно на практика, но понякога сме свидетели на безобразно разпъване на кръст на медици които не говорят правилните неща, потресаваща агресия към народа се съдържа в тяхното поведение, те не търпят чуждо мнение съжалявам да го кажа с едно истинско огорчение

156

ПроСоТо

преди 3 години

Хора,събудете се!!!!!Загълфикват ви с тоя "ковид" за да не забележите жестокото ПРЪСКАНЕ,което самолети с военно оцветяване и без маркировка вече цял следобяд ръсят над западна Тракия!!!!Толкова агресивно пръскане не бях виждал до сега!..а вие коментирайте бетонната глава на макроцефала..

155

Анонимен

преди 3 години

То само ръб. Дали на бръснач, дали на бордюр. Каква икономика се пази освен търговия и заведениа? Ако има работещи заводи, би следвало да си предвидят мерки за работа, за да си пазят работниците.

154

фори

преди 3 години

Едно към едно с големия футболен съдя от близките световни първенства.Томито се вживява,че свири мача на всички българи!Жалко Томиславе,жалко,налапал си свирката до край и за последно,но свириш фалшиво и...неточно!По всичко личи,че не си в отбора,но защо ли не в отбора на затвора!

153

Анонимен

преди 3 години

*** ,пишете на български ,спрете да насаждате чуждици при положение ,че има български думи за всичко !

152

Анонимен

преди 3 години

Локдаунети парламента!

151

Анонимен

преди 3 години

Бойко Първи БългароУ_Биец, страх го е от хората затова оставя хиляди да умрат.