180

пияница мистик

преди 3 години

Поведението на Дъмп е 1:1 с това на Мадурко, джуджето ***, Ердоганьо, Орбан, Нинова и Радев. Ким не го слагам, там е друга бира. Типичен комунистически бacтун. Те затова в тоталитарните държави гърмят с шампанско за неговото преизбиране.Комуниста като му покажеш, че не го искаш, за него значи е измама и го лъжат. И започва с дезинформацията, манипулациите и откровените лъжи. Да пие една белина против Ковид тоя серсeм и да се маха, даже 4 години му бяха много, за да види света колко му е акъла

179

ДъФиксИсИн

преди 3 години

Президент Тръмп до няколко Седмици ще получи 2-ри мандат. Фалшификациите на ДемонКратите са очевидни - включително една от Машините в Мичиган, която е преброила 6000 гласа за Тръмп за Байдън! Това дори никой не го отрича, а ДемонКратите го определиха като "Софтуерна НеИзправност" - Муахаха, това е новата ПолитКоретка за Фалшификация!!!

178

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ясно каза:"Тези избори трябва да ги спечеля на всяка цена.". Всекидневни лъжи по всички телевизии,. Спекулации относно демократичносстта на изборния процес. Некоректни обвинения спрямо Джо Байдън. Неверни внушения. Джордж Буш - младши (също републиканец) поздрави Обама за спечелването на президентските избори. Но Оранжадата няма това достойнство и морал!

177

Рушофилски трол

преди 3 години

Задава се тъмна, гладна и студена зима...

176

Следиш ли ми мисълта

преди 3 години

Има, има, но никой още не го е открил...

175

Анонимен

преди 3 години

Не че съм фен на Тръмп, но фактът че 99% от медиите са излючително настроени срещу Тръмп, показва, че има нещо положително в него

174

Абе

преди 3 години

Откога в CNN казват истината?Телевизията на рептилите!

173

Пенсия

преди 3 години

След арабската пролет,май се задава американска зима

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 224- А да го управляват простите комунисти ли, бе? Я, марш в Северна Корея да ядеш корени!

171

Анонимен

преди 3 години

Народ, който си избира най-крадливата селска мутра евър да го управлява повече от 10 години, е нормално да харесва Тръмп!

170

Щерю

преди 3 години

- Кааак, Президентът Тръмп приказва само истината! ЦРУ тайно, без никой да знае, е поставило воден знак на истинските бюлетини и сега фалшивите бюлетини на Демократите ще лъснат. Шоуто на евреите-демократи-троцкисти трябва да продължи...

169

Е и?

преди 3 години

Контролираш мултимилиардна корпорация.Е И?Утре ще я контролираш ли?? Вдругиден? След 1 година? След 10? След 20?Истината е проста. Всяко действие в ущърб на естественото развитие на нещата се заплаща реципрочно със същата стойност.А ако разчиташ, че 20-30-40 години си недосегаем... това е далеч от истината.Просто ще си платиш времето в натура. Защото...ПРИРОДАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ПАРИ!

168

Теория на Хаоса

преди 3 години

В природата има баланс.Който не го знае, който не се примирява... предстои да го разбере и да си плати!В законите на физиката няма Бог. Ако мислите че сте Бог... вие сте обречени на хаос. Ред няма. Няма и да има.НИКОГА.

167

Сера лайна, мирише!

преди 3 години

Няма значение Бидон или Тръмпи.Боко тиквата ше лежи за национален предател и ***.Много българи уби тоя. Не му завиждам за живота, който му е отреден след смъртта.Вероятно е някакво вечно страдание.Хилядолетно.Много лошо за Баце. Уж убав човек, ама кви ги надроби и той... досущ като Сталин....Грозна работа. Ще е мразен десетки хилядолетия нашия БАЦЕ

166

Анонимен

преди 3 години

После Бойку, Винету, Амон Ра, Цецу, Цвеатаа и т.н....

165

Рушофилски трол

преди 3 години

Теди е екс съпруг на Джейн Фонда и непрекрит ...марксист!..........Ще ти ходотайствам в пасольството.........добреТролиш.......малко истина и останалото е плоскоземие.

164

наблюдаващ

преди 3 години

CNN е основан и собственост на Тед Търнър.Всеки,който се заитересува от Търнър,ще разбере,че дядо Теди е екс съпруг на Джейн Фонда и непрекрит ...марксист!

163

Алеко - световен

преди 3 години

Фарсът "Бай Дън ьо прави избори" превърна Алеко Константинов от голям български писател в литературен класик от световна величина.

162

Анонимен

преди 3 години

Българските "фактчекъри" и "дебънкари" преписват домашното на американския лгбт комсомол

161

Анонимен

преди 3 години

264.Докато стигне 270, бидоня ще се вмирисал.