13

Dimoff

преди 16 години

Когато някой не е компетентен,не се обажда,раийш ;),нито 100мл(течностите обикновено не се мерят в килограми) нито алкохола е полезен, на ден,има и лекари ***, като теб, които казват, че 50мл. е полезно количество за сърцето, но не е ли по полезно без тях а ;) въпрос за домашна работа.А колкото до това, че завиждала авторката,на интелекта ли завижда, или на външния вид ,който на 90% от "певичките" е уникален,да не казвам травестит,че е невъзпитано,но да.Или още повече на "популярността",единствената грешка, е какво прави тази тема, че тя тази "певица" е толкова известна точно, колкото учителката ми от 1 клас.А да и то красотата е субективно нещо,както всичко останало в нашата вселена,но тази си е чиста проба отблъскваща :).Знам че *** няма да ми прочетат мнението а нормалните хора не четат мнения, а статията и си изграждат свое такова,но все пак веднъж се излъгах, да прочета, и не се сдържах, то бива бива простотия, но все пак смятам, че не трябва да се правим, че я няма, ами трябва да се опитаме да я затрием.Благодаря за вниманието.

12

преди 16 години

Автора, толкова ли си ***, че не знаеш ефектите на алкохола върху човешкия организъм? Да не говорим и, че медицински е препоръчително да се пие 100 грама качествен алкохол на ден. Ама ти явно нито можеш да пиеш, нито харесваш красиви жени, съдейки по омразата ти към поп-фолка, която се гради основно на това, че момичетата са хубави и разсъблечени, като че ли 2/3ти от новините в тоя сайт не са свързани с това! Само дето тук показвате негърки и мулатки, а певиците които пеят на БЪЛГАРСКИ са втора класа хора. Много сте смешни с тая сляпа ярост, вие всъщност не притежавате нищо по-ценно от чалгата, само така си въобразявате.

11

hah

преди 16 години

До номер 10 - пич, нали се сещаш, че семенната течност е много полезна и за кожата и за гърлото, така че не се прай на остроумен, доказан факт е, прочети!

10

Баце

преди 16 години

не пият уиски ами спермолин щото като ги слушам как пеят се едно са правили св.... преди това

9

ирина

преди 16 години

честно,казано,това са реални и човешки неща,какво му е чуднотоне слушам чалга,защото обичам друг стил музикано пак нека да си пийне момичето против грипна епидемия

8

...

преди 16 години

Вместо да ми триете коментарите вземете прочетете една книга или излезте да се поразнообразите малко, смешни сте

7

Nadia

преди 16 години

Az puk ne razbiram avtorat kato tolkova mnogo se vazmushtava ot pop-folka, koeto postoqnno go demonstrira, qvno izjivqvaiki se kato mnogo eliten i vuzvishen grajdanin, zashto otdelq tolkova mnogo vreme na tozi janr i na izpalnitelite. Mai ne PR-shtabat ne pevicata, a toi ima nujda ot sveji idei.

6

didi

преди 16 години

kakvi sa tezi ,, Medikamenti,,

5

Цветан Дичев

преди 16 години

Коя е тази Ивена? Сериозно? Не съм я чувал. И какъв PR екип? Иначе PR екипа й няма как да не спомене, че уискито е марково. Ха-ха. Моля ви се. Марковото уиски пиела. Намерили с какво да я похвалят.

4

преди 16 години

То за чалга песен не е нужно да имаш певчески данни! Клипа и пластмасовите ц*ц* са важни!

3

преди 16 години

da ima, Black Ram!!

2

преди 16 години

i kvo e sega tva prase deto si e prasnalo mlechnite jlezi na pokaz?

1

.

преди 16 години

То Уиски без марка има ли ???Или да е ясно, че не е домашна ракия.