20

Мъдър човек

преди 3 години

беше казал - Медицината е наука, която забавлява пациента, докато природата си свърши работата. А друг един - че този свят е пълен с умрели и такива, които са на път да умрат. В средновековието се поздравявали с израза - Мементо мори. Означава - помни че си смъртен. Във века на виртуалната реалност май позабравихме това и започнахме да се сочим с пръст и да търсим виновни за това, че прото света така е устроен. Ако искате вечен живот, само църквата може да ви го обещае.

19

Анонимен

преди 3 години

До Така трябваНапълно подкрепям! Всичко се случва с причина, а целият свят се е отклонил много от правия път! Много си повярвахме, че сме безгрешни и велики!То и динозаврите едно време са владеели планетите, ама ей на - измрели са до един.

18

Анонимен

преди 3 години

Футболист ритни-топковец - 500 милиона евро годишна заплата, лекар 10 хил лева.Тоя вирус ще ни вкара в реалният свят, та чак свят ще ни се завие!

17

Нда половината

преди 3 години

До Така трябва Прав си. Хората забравиха кой труд добива храната,дрехите,къщите,машините. Вирусът ще бъде универсалният учител щото хората да се осеферят къде зимуват раците. И при предишни войни и пандемии се е случвало закъсали богаташи да дават златен часовник за шепа зърно и мръвка месо. Парите са хартия за ***,а златото е просто един от многото метали,когато се окаже,че няма какво да ядеш,пиеш и нямаш покрив над главата. Над полавината от бизнесите и индустриите са Пунти Мари.

16

Анонимен

преди 3 години

Как да мръднем, като ското-населението слуша и вярва на Мангъра, Бабикяната и Киро Фалита, които казват, че нямало нищо страшно?

15

Разумен човек

преди 3 години

Вярно е, че досега науката, медицината и учените не са излекували нито една болест, не са се справили с нито една епидемия и с нито един грип, а с ковид-19 са напълно безпомощни и представа си нямат какъв е този вирус и какво да правят, но ние нямаме други избор, освен да се оставим напълно в ръцете им и да ги подкрепяме ако искаме да си спасим живота, защото ако загуби живота си как ще се радваме на удоволствията да ходим на почивка в чужбина, в мола и да хапваме изиакани ястия ако умрем от вируса!

14

Анонимен

преди 3 години

Единственото което чувам е хората да бъдат регистрирани и проследявани и най новото което чух сутринта по радиото беше че лекарите трябвало да реават какви били техните права тоест на хората но не ставаше въпрос само за специалистите ами и за общо практикуващите, но то и до сега беше така на когото искаха даваха инвалидните в кавички телкове, не ги е срам на съвсем здрави и прави хора телкове станали по сто кила имали деменция и хоп телк абе къде другаде дават така нормалните да им работят на де

13

Така трябва

преди 3 години

Ковид ще оправи мача.. тоя свят и без това се беше изродил. ***, пеперудки, програмисти, адвокати. Още 1 година така да фалират още предприятия, банките да оберат парите на кредитните милионери и тогава ще се намести всичко. Ще има гладолечение. Тогава ще си пропомните какво е истинска работа. Не тая дето си стоиш по цял ден на ***.

12

Анонимен

преди 3 години

поканете и кожен лекар и то венеролог , да си каже и той мнението!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Е как ще опазят пациентите, а медицинския персонал- не. То едното е неизбежно свързано с другото. Всеки започна да ръси, каквото му падне!

10

Много сме напреднали

преди 3 години

вече лекуваме 100 годишни и се учудваме и възмущаваме когато умрат. Това е феноменален напредък.

9

Бибо

преди 3 години

ИЗПУСНАХ ПОЛУЖЕНИЕТО И СТАВА СТРАШНО. КОЙ ДА СЛУШАМ?? ДОКТОРА ИЛИ БАЙ ТИ ДОНЧО??? ДОКТОРА КАЗВА СТРОГИ МЕРКИ ДОНЧО НЕМА НУЖДА. ЩЕ СЛУШАМ НАШ ДОНЧО. ДОКТОРА НЕ РАЗБИРА... СМЕХ ИЗЛАГАЦИЯ НЕ КОМПЕТЕНТНОСТ ОТ "УПРАВЛЯВАЩИТЕ....

8

Анонимен

преди 3 години

Че то в боница не е възможно да влезеш сега, вие къде живеете,

7

Георги

преди 3 години

Един път се умира.. стига сте го мислили :). Живейте си живота.

6

Анонимен

преди 3 години

И докога така?Докато започне канибализъм ли?Трудна работа било...Ама то няма никакъв напредък, поне малко да се облекчи ситуацията!Аз лично не вярвам, че някога ще се върнем към нормален живот!

5

Анонимен

преди 3 години

Но въпреки че няма ефект година по късно продължавате да налагате маски и да отнемате права на хората от което аз лично ще получа инфаркт и от инфаркт ще умра понеже не искам да ми отнемат права и не мисля че трябва да нося маска още повече на улицата но вие като искате го пишете ковидеветнайсе то аз няма как от гробищата да се възпротивя

4

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега и кардиологът се обади. Точно ваш е лозунгът, че ако ще се мре да е от сърце. Оставете го сега този ковид.

3

Анонимен

преди 3 години

За първи път от доста време смислено изказване по темата!

2

ЛекаР-БЕЕНВИСТ

преди 3 години

нЯМА И ДА МРЪДНЕТЕ ЗАЩОТО СТЕ *** КАНАЛДЖИИ КАРДИОЛОЗИТЕ

1

Анонимен

преди 3 години

И аз съм възмутен от това! Все едно една година по проблема са работили ваксаджии, а не учени и лекари!Можеше дори ваксаджиите да бяха свършили повече работа.