34

Анонимен

преди 3 години

До 20 - какъв риск е членството в НАТО??? Ще ми го обясниш ли по добре? Дори само за факта че по големите от нас държави в региона са членове трябва да сме там - членството в НАТО е единствената причина да няма все още конфликт между Гърция и Турция - и то по скоро възможността от изключване от алианса... Въобще армията трябва да се модернизира по принцип - всичко и без това е за скрап...

33

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов с кораби ли ще воюваме с вируса бе ? Е ама как всички сте толкова умнички бе ,сладури Ще дойде време да платите сметката за тези безобразия !

32

Анонимен

преди 3 години

Какви линейки, две болници с оборудването са това,плюс университетски комплекс към тях

31

Анонимен

преди 3 години

Из спомени от детството:- Като чуя "Яж, бобо, яж" и направо се разтапях..., ставах от масата само за да отида до тоалетната в двора

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Няма лошо.Славеята пее хубаво а вой водата вие на умрело.

29

Анонимен

преди 3 години

Живото доказателство, че няма никакъв вирус!

28

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбрах сега на война ли ще ходим, че така ударно се въоражаваме? На мен ми се струва, че Каракачанов е като малко дете което си играе на войници.

27

Анонимен

преди 3 години

И ко ще ги прайм после?

26

Анонимен

преди 3 години

Нямам търпение Славеята да замени Воеводата. Гаврата с българските уфсе трябва да продължи.

25

Анонимен

преди 3 години

А защо синчето на айдън байдън мааше *** в украйна и имаше вземане даване с техни олигархфени да праят цветна ревалюция?Няма нищо случайно.Разделяй и владей за да цоцаш.

24

До 24

преди 3 години

Тъпотии, ако Грузия и Украйна си преценяваха реално положението, а не им набиваха шишовете от САЩ чрез такива 'патриоти' като Саакашвили и Порошенко,щяха да си съществуват мирно и цялостно. Друг въпрос е доколко бяха техни тези територии.

23

От кухнята

преди 3 години

Каракачанов е научил от ЦРУ при посещението си в САЩ, че скоро ще бъде обявена официална война на Ковид и тя ще се води по суша и вода. Вече са създадени специални ракети пълни с дезинфектант трето поколение. За нашата страна е изчислено, че са нужни още две ескадрили Ф16 от скъпите и поне 6 бойни кораба от старите модели.

22

Анонимен

преди 3 години

Тази година Дебел министър, догодина Дълъг министър

21

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Членството в НАТО е риск, умнико, не ми генерира никаква сигурност,че си.... Ако Грузия и Украйна бяха членове на НАТО Русия нямаше да ги нападне и да им окупира територии.

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя как дава интервюта с пълна уста, не ми е ясно

19

SS

преди 3 години

Тоя не говореше ли преди време,че сами можем да си направим бойни кораби? Тогава писах,че това не е като да правиш кисело,и че най хубавото което правим това са ни децата,защото не ги правим с ръцете.

18

до 5

преди 3 години

Ще останеш очуден след изборите. Препоръчвам вместо да пишеш глупoсти да си намериш работа и да не чакаш някои да те оправи. Рублата съвсем се срина и без да бачкаш няма да стане.

17

Анонимен

преди 3 години

Консумираме сигурност? Членството в НАТО е риск, умнико, не ми генерира никаква сигурност,че си даваме петте лева които нямаме, на американския военен комплекс. Васална история продадена като сигурност. Да се изблещим като първа линия срещу Русия, много сигурно.

16

Ф.С.В.

преди 3 години

Ще купят два катера за 1 милиард -това е истината- Можеха да купят поне 3 супер танкера за тази цена и да са в полза на държавата-Но какво се чудя-Бедните Държави правят винаги тази схема -бедни народи купуващи за милиарди военна техника-Бангладеш Индия Латинска Америка- България е най бедната в Европа и с най ниските доходи-но Правителството за една година изръси над 6-7 милиарда за макети на самолети и катери!

15

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта искаше да купи руски грипени.Не го е срам!