83

До пич

преди 3 години

Америка е основана и построена от БЕЛИТЕ емигранти. Цветнокожите са използвани само за най-неквалифицирания и тежък труд - на плантациите за тютюн, памук, захарна тръстика, в мините и т.н. С вкарването на араби, африканци, латиноси (които са със смесена кръв) нещата се влошават.

82

Тиква

преди 3 години

Албанец Шиптър, израснал в Австрия, защо ги взимате? Както казваше моя баба: Колкото и да храниш Шиптър, за винаги ще остане Подла, Продажна Тиква.

81

Пич

преди 3 години

До ИСТИНАТАНе си прави труда, паалячо. Про-руската ти пропаганда не минава. В България вече има много умни хора, които се връзват на елементарни пропагандни трикове от московски тип. Всички виждат как от една райска градина в Европа, нещата отиват на зле и за това не са виновни емигрантите, а целенасочените действие от страна на Москва. Емигранти в Европа има от столетия. САЩ са изградени върху труда на емигранти. Защо нямаше толкова много атентати преди 20-30 години? Отговори?

80

Вуте

преди 3 години

Да ги тепат всичките, дето позволиха разни шебеци да окупират и да се разхождат из Европа.

79

Аз

преди 3 години

Шиптър

78

Гого

преди 3 години

Нас , които им работим, ни гледат накриво, а дундуркат и хрантутят всякаква ***. Жалко че загиват невинни хора , но политиците си го заслужават

77

Анонимен

преди 3 години

Абе къде се покриха Шарли-Ебдо нали бяха много смели.

76

последно

преди 3 години

Албанец, австриец от Северна Македония ???Не ислямист.

75

123

преди 3 години

Като е искал да се бие за Сирия, да са го пуснали да върви.

74

ВЕТО

преди 3 години

Никакъв ЕС за македонските терористи!

73

ИСТИНАТА

преди 3 години

Юкейците се усетиха и си биха шута от разпадащия се ЕС, но останалите ще ядат здраво хурката....това е само демо в момента. Либералчета мамини златни, къде сте, тука ли сте?! Ние едва ли ще намажем, тъй като не ни броят ве4е и за живи на тая територия, но ония там дето правеха революцийките напред назад по арабския свят и после ги напускаха на талази в страните си, ще видят сега дебелия.

72

Валери

преди 3 години

Тази сутрин ставам пускам си накратко информацинния поток-новинарски бълвоч и какво гледам стрелба във Виена все едно е новата Сирия. И така както си пиех кафето набързо ми се нахвърлиха следните точки ей така за статистиката просто.1. До 2023 г българите да се приберат защото България щ стане настрана от големите катаклизми.2. Турция щяла да падне.3. Когато изгрее /се наддигне/ изтока, западът щял да залезе.4. И този който стопли отношенията с Русия, щял да въздигне България.Приятен ден.

71

Анонимен

преди 3 години

а тия албанчена дето им провим държава в сърбия и са завзелиполовин македонияпроекта ва вашитгон за ислямизация на европа- което е равносилно напревръщането и на територия като сирия или либия е в ходсамо че облъчевите от либерастките пропаганди европейци не се усещат и май ще късно-но сащ няма да ви спасява - точно такива сте и нужни слаба европа скарана и подчинена - честито на печелившите

70

Чичо томовата колиба

преди 3 години

До ИстинатаЗатова, ако искаш да си запазиш държавата не трябва да допускаш рслуги от други религии. Робът винаги ненавижда господаря си.

69

we

преди 3 години

Точно австриец е, отрасъл, възпитан, образован в Австрия

68

до джендъра

преди 3 години

До Анонимен 62Ами защото такива "крайни" мнения работят,за разлика от вашата джендърска политкоректност!Куршума върши повече работа от меченцата и шоколадите!

67

Истината

преди 3 години

Не може да пуснеш бедните в красивия си лъскав дом, за да ти чистят и да очакваш, че те ще са ти благодарни. Да очакваш, че техните деца ще чистят един ден на твоите деца. Те просто ще те ненавиждат и ще бъдат лицемерни.Това са хора, а не верни кучета. Винаги ще казата "защо той има толкова много, а аз нямам", "искам това, което ти имаш и съм готов да го получа на всяка цена"

66

Тенгрианин

преди 3 години

През 99-а, когато НАТО бомбеше сърбите заради тия шиптари с уран, тия бяха борци за демокрация. .Сега са терористи. Хайде, яжте хурката

65

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ОТГЛЕДАН С ЛЮБОВ ПРЕЗ ВРЕМЕТО КОГАТО НАС НЕ НИ ПУСКАХА ПРИ ТЯХ

64

Анонимен

преди 3 години

До SSМи, хвърляй всичко, постигнато от тия, които са "прегърнали либерализма".