191

Ястребител

преди 3 години

До Цецо МенТи недей си губи надеждата, но ... само се огледай наоколо в обществото и поразмисли малко интелектуално къде го виждаш като цяло, без оглед на етническия произход на индивидите. Политиците са хора, които идват от същото това общество. Ако народът е проЗст като дърварски клин, ако ще извънземни да дойдат да управляват, българинът пак ще намери начин да я изпорти системата с гениалната си проЗсталащина. И недей да си мислиш че съм песимист - аз съм само реалист.

190

Евроатлантик

преди 3 години

Стриктно спазване на евроатлантическите ценности,мултикултурна интеграция на имигрантите.

189

Ястребител

преди 3 години

До 316Чикаго е клоаката на САЩ. Най-голямата българска диаспора извън кенефисттана булГЕЙристан е в този град. И българите са го направили точно като кенефиистана си. Нормален човек преминава или над Чикаго, или под Чикаго, но никога през Чикаго. Пък да не говорим да живее или работи там. Един път съм бил там. Дори негроссите странят от българите. Интересна работа.

188

Анонимен

преди 3 години

Почерка на терористичния акт някак си не отговаря на ислямски тероризъм. Много рядко ислямските терористи се оставят да бъдат заловени живи, а тук става въпрос за 4-*** арестувани един убит и един който се издирва. Няма самовзривявания, няма и шахидски колани. Все пак ще разберем за какво става дума, въпреки че от Франция и Армения избързаха да обявят че става въпрос за Ердоган.

187

Анонимен

преди 3 години

Сега може и да е. 85та беше палавница на отрядите за покръстване.

186

Анонимен

преди 3 години

Та, както казах, тазиПомаЖкаСлуз е тираджия в доганска фирмичка в Чикаго....

185

Ястребител

преди 3 години

До Цецо МенПроЗсто разлайвам бесните *** по форума. И поддържам интелектуалната температура този форум поне един-два градуса над абсулютната нула по Келвин. Но да си призная, вече се затруднявам с тази задача, защото интелектуално болшинството колеги в този форум вече са преминали в негативната страна на скалата.

184

До Цецо мен

преди 3 години

Не може да избяга от спомените си от 1985г.Още го боли отзад.

183

Анонимен

преди 3 години

А на "журналиста" писал материала: Nehamer, на немски се чете при всички случай нещо като Нееамер. Не Нехамер! Уф, неграмотници!

182

Цецо Мен

преди 3 години

ЯстребителДобре, не живееш тук. Добре, наредил си си живота. Добре, пишеш на български. След като всичко ти е наред и не живееш в България защо влизаш в нашите форуми? Срещал съм щастливи хора през живота си, не говорят и не пишат като теб. Защо го правиш?

181

Кръстник

преди 3 години

помашкиБоклук......кръстих дядо ти......отне малко време ........може би го болят кокалите......както споменаваше преди време.....зс баба ти ще бъда пи дискретен.....не, че заслужаваш.

180

Ястребител

преди 3 години

До 303Хайде да не се държим проЗсталашки като българите и да се псуваме и обиждаме, ха? Да си чувал нещо за култура и обноски, особено на общесетвени места?! Или тези правила не важат вече в котчината булГЕЙристан?

179

Анонимен

преди 3 години

Инженерите на Меркел, клетите бежанци - гонени, жадни, гладни

178

Анонимен

преди 3 години

Чудя се защо спи така наречения ДАНС. В нормална държава, този Ястребовски отдавна ще е на топло.

177

Ястребител

преди 3 години

До 300И аз съм Господ, и вече ти казах мението ми за молитвите на кучетата и българите. Кучешкат може и да я изпълня, но българската ... откъде да намеря толкова страпони?

176

Анонимен

преди 3 години

301....хейШибанПомак.......намери си мястото.....ако можеш.........тежко е да бъдешМелез......слузДолна.

175

Зори

преди 3 години

А ние пък си мислехме, че са си играли с водни пистолети.

174

Ястребител

преди 3 години

До 298 То всичките българи са най-малкото гении, че и отгоре. Не се учудих изобщо. Бил съм ял български хляб. И много гении тука ей, гъмжи! Сигурно десетина пъти повторих че кадърен и способен човек не живее в тази котчина, но *** Геният не може да схване какво му рукам. Амджъкаазлийо, от 30 години не живея в тази коттчина бе заппърттък! На кой език искаш да ти го кажа още, бре амссалак балкански?!

173

До Ястребител

преди 3 години

Да , аз съм новия пророк...........................Истанбул ще бъде пак християнски.И ще се казва Цариград или Константинопол...............въпреи че и гърците не са стока като вас!!!Европейската част на Турция ще си я разделим с гърците..................а кюрдите ще си направят държава на мястото на 1/3 от Турция!!!

172

Анонимен

преди 3 години

На какво ли не са готови, за да се страхуваме и седим под ключ, хвърчят вируси, куршуми...