49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ние да му мислим с 5 американски бази на първа линия."*** именно тези бази са ни гаранцията че Путин и Русия ще бягат от нас като дявол от тамян. Не виждаш ли какви въжеиграчества правят руснаците с Украйн и Грузия, късат от тях територии само и само да недойдат в тях американските бази защото тогава не могат да ги барнат, ай са ги барнали, ай от Раша е останало само едно мазно нефтено петно. Полша построи американска база Тръмп само и само да си гарантира безопасност.

48

Анонимен

преди 3 години

Ще има време да отиде до Москва и да го втъкне на джуджето, дето вече цяла година го държат заложник в Кремъл и не му разрешават да се показва навън.

47

Анонимен

преди 3 години

Ако Тръмп загуби ще си го премести. Него не го мислете.И не си мислете че Байдън като е изкуфял няма да управлява,Ще управлява и то точно както му кажат.Военната индустрия толкова загуби натрупа по времето на Тръмп ,че ще видите какво ще стане.Ние да му мислим с 5 американски бази на първа линия.

46

Анонимен

преди 3 години

Може да отиде в Китай и да види , дали няма да намери почва за бизнесите си

45

Анонимен

преди 3 години

Демократите заявиха че в името на справедливостта и правосъдието ще възобноват всички разследвания срещу Тръмп спрени от самия Тръмп и администрацията му и Тръмп ще получи възмездие за многобройните си престъпления. Тръмпистите ревнаха че демократите щели да разделят нацията, но те контрираха че няма нищо по-важно от правосъдието и възмездието за престъпленията. Така че темата за бягството на Тръмп към руските блата е съвсем актуална.

44

Анонимен

преди 3 години

Предполагам ще отиде да си прибере оградата с Мексико и да я пробута някъде , че му трябват пари На Бидън не му трябват огради

43

борисов

преди 3 години

До Анонименгерб и борисов ще спечелят пълно мнозинство, а тръмп ще загуби в сащ

42

Анонимен

преди 3 години

Интересен въпрос е също така , какво ще прави ББ, след като на изборите вкара 18 човека в НС , броейки и него

41

демокрацията печели

преди 3 години

тръмпистите и *** в америка ще бъдат натикани където им е мястото....още малко

40

Анонимен

преди 3 години

Trump2020!!

39

Анонимен

преди 3 години

Краят на путинизма идва, а с него си заминават и путинските ценности антихуманизъм, антиглобализъм, хомофобия, расизъм и омраза към демокрацията. Дядо Байдън е подготвил ковчега на Путин и ще го погребе заедно с ценностите му и руския му свят.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43 Не виждам , какво те навежда на тази мисъл , след като Бидън се разписва при Путин.

37

Анонимен

преди 3 години

Няма начин най-глупавия президент на САЩ да спечели втори мандат. Не подценявайте американците, далеч не са толкова глупави, колкото комунистическата пропаганда се опитва да ги изкара. Иначе щеше да е обратното това, което всички знаем - рускините отиват и стават *** в САЩ, руснаците бягат там, ама не съм чул някой американец да е поискал да избяга и да стане подаднник на Джуджанка

36

ванчетУ на трън

преди 3 години

си произвежда и продава модната линия в Китай.

35

Анонимен

преди 3 години

От много " демокрация" дотам са се докарали САЩ , че да могат да избират практически от двама кандидати . Някакви стогодишни , които и те не знаят , какво правят още на политическата сцена.По-голяма загадка си остава ,защо демократите се спряха на Джоузеф. Кой и защо им го натрапи Може с времето да се изясни , кой знае

34

Анонимен

преди 3 години

Какво ще праеи Тръмп и той мисли ние какво ще правят българските граждани

33

Анонимен

преди 3 години

Тръмп колкото и да загуби изборите ще твърди, че ги е спечелил !Затова се очакват вандалски сцени на съпротива.

32

Анонимен

преди 3 години

Сигурно има бизнес и пенсия, като президент, колко нашият взет пореден външен заем. Не ми се мисли за магнат и бивш президент, какво ще прави? Със сигурност не чака бълрската пенсия

31

Fake news

преди 3 години

ЛаптопитеНаБайдънови се споменават с половин уста САМО от fox news, braitbar......ooooo и alex jones......хи хи.

30

Анонимен

преди 3 години

Ако Тръмп не спечели затварянето през март и април ще ни се види детска игра. Байдън е ортак с най-гадните либерастки типове!!!